Şimdi Ara

Telefon tavsiyesinde bulunur musunuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu hafta sonu bir telefon alacağım ama kesin karar veremiyorum.

Bütçe max 2000 TL.

Daha önce hep Android kullandım, aklımın bir köşesinde Iphone deneyimi var

1. beklentim Ön ve Arka kamera çok iyi olmalı

2. beklentim hızlı bir telefon olmalı, geçişler iyi olmalı, ilerde kasma yaşanmasın

telefonu daha çok fotoğraf çekinme, internette gezinme ve müzik dinleme olarak kullanacağım. Oyun oynamıyorum

Bu devirde Iphone 6 alınır mı bilmiyorum. Bu arada Xiaomi mi5'in bir çok yerde övüldüğünü görüyorum.

Tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atazade -- 28 Şubat 2017; 17:34:30 >

• xiaomi mi5s olabilir kamera konusunda ise huawei p9a bakabilirsin.
  • merhaba alacağın telefonun türkiye distrübütörlü olmasına dikkat etmen lazım..xiomi türkiye distrübütörlü değil. huawei nova plus, huawei nova, asus zenfone 3, lenovo p2, huawei p9 güzel telefonlar..tavsiye ederim.epey.comda araştırabilirsin karşılaştırabilirsin..hayırlı olsun
  • :) tam da xperia xi anlatmışsın. En hızlı ve en iyi kameraya sahip telefon o segmentde. Kronik sorunu yok uzun yıllar götürecek bir telefon. Müzik kalitesi şahane ama yüksek değil. Kulaklık performansı şahane. Yani bence x almalısın. Mi5s de var ithalatçı garantili. Bunların dışında bu ikisinden iyi telefon yok gibi. Iphone 6ya da o kadar para verme bence. Ondan daha iyi telefonlar daha ucuza varken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.