Şimdi Ara

telefon yapıyorum manevı destek beklıyorum bırde yardım :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bknz: Project Ara
  • Daha doğru düzgün yazı yazamıyorsun gelmiş burda telefon yapacağım diyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAZI SORUNU KLAVYEDEN COK KUCUK HARFLER VAR ROM YUKLU GM DISCOVERY ORJINAL KAVYESI OLADIGINDN ROM KENDI KAVYESI HARFLERI KUCUK OYUZDN AFOLA HERKESE TESEKUR EDIYORUM SAGOLUN VAR OLUN YANLIS BISI DEDISM AFOLA BU HAALI GERCEKLESIRMEM ICIN BI BIENIN YANINDA CALISMAM LAZIM NCA BILGI OGRNIRIM SUNU FARKETIM UYUMSUZLUKTA SAGLIYABILMIS NEYSE TEKRAR HERKESE TESEKURLER YANLSII DEDISEM DE TEJRARDAN AFOLA YENI KONULARDA GORUSMEK UZERE

• Boyle seylere bu yastan hayal etmen,su an olmayacak hayal olmasina ragmen ilerde insallah guzel bi muhendislik okuyup kendini bu islere verebilirsin.Belki Vestel gibi yerli sirketlerde AR-GE calismalarinda bulunursun.Vatanina milletine hayirli isler yaparsin

• isalah ta niye vestel ;) samsung aplle microsoft varken ;)

• 15 sene daha nanoteknoloji,yazilim,iletken elektronigi oku sonra gel,eli legim tutan herkes bunu yapabilseydi fonem odevi proje odevi olarak herkes bir teelfon yapardi zaten.

Senin.istediginin biraz iyisini vestel yapio o kadar imkanla sonuc ortada

• Benden sana tavsiye sakin ilerde daha büyük fikirlerin olursa kimsenin yanında paylaşma. Vallaha indirirler seni de aselsan mühendisleri gibi.

• eyvaah Kardesim destekleyen var :D KESKE OSA BAKALIM DAA COK FIKRIM VAR DA DESTEKEYEN YOK NAPSAM BILIM ADAMARI GIBI YURT DISIAMI GITSEM :D

• Benim telefonun ekran bozuldu ne yapacam diye dusunuyorum sen telefon yapscam diyorsun

• :D

• Öncelikle merhaba güzel kardeşim.

Senin bu girişimci ruhun benide heyecanlandırdı.Sana maddi ve manevi konularda her türlü desteği sağsqnwjdnmaslkdmasd

Kardeşim boşver böyle işleri(şu an için).Lisede ve üniversitede seni bu konuda bir adım ileri taşıyacak bölümler oku.Her konuda donanımlı ol.Üniversitede belki sınıf arkadaşlarınla bir ekip kurarsınız öyle başarabilirsiniz.İmkansız değil ama şu an için imkansız ötesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prfsimcity -- 28 Ocak 2015; 2:03:59 >
  • Veled öncelikle doğru düzgün yaz. Türkçenin içine etmişsin. Facebook daki apaçiler gibi yazıyorsun aynı. İşte bu yüzden senden bir halt olmaz diyorum.

• Öncelikle diksiyon kursuna gitmeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 28 Ocak 2015; 2:27:39 >
  • bozuk yazmamın sebebı hızlı yazmaya calısmam ve de mobıl ve pc klavyenın tıklama sorunlarıydı

prfsimcity yorumunu cok beyendım

cvp veren okuyan ve destekleyen herkes e tesekurler
  • Masaüstü bilgisayar toplar gibi nvidia ekran kartı takıcam diyen biri telefon yapmak için yardım istiyor Bari yeni GeForce 9 serisi ile SLI yap ekran kartını da TV'ye bağlayıp oyunda oynarsın
  • yok be nvdıa uyum saglar ya o acıdan dedım :d neyse
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.