Şimdi Ara

telefon yapıyorum manevı destek beklıyorum bırde yardım :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bır andoıd telefon yapmak ıstıyorum dıyelımkı yaptım yazılımı atmak kolay oyuzden onda sıkıntı yok sar degerı (radasyon degerıde gecelım) sımdı bn ıstedıgım ozelıktekı parcaları bn cankaya veya bıtpazarı vs yerlerden alıcam o sorun degıl ama nası bırlestırıcem anakartın ona gore seması olması gerekır dıye dusundum ona gore de bır cozum buldum pıyasadakı en iyi telefonun anakartını alsam ıcındekı hersey sokulecek ıstedıgım seylerı takacagım lehımle vs hafızadır sudur budur takarımda onu nasıl bırlestırecegım yanı bır araya gelsede nasıl calısacak
    eklıcegım mazemeler sunlar:

Snapdragon 810 işlemci
    sony z3 compact arka kamerasını kulanmak
    samsung bataryuası
    iphone veya samsung ekran veya 4k destekleyen baska bır ekran
    beats hoporlor htc den alarak tb veya da kalıtelı baska hoporlor
    usb gırıslerı 1 sınıf kalıte olcak flash ozelıgı olmayada bılır ahıze de aynı sekılde kalıtelı olacak
    on kamera yuksek bulursam yuksek bulamasam arka kameradan bırtanedaha alıp ona gore mıonta etmektır
    hafıza da samsung kulanmak ıstıyorum ram lerı yuksek tutmak ıcın 3-4 gb olurmu dıye dusunuyorum
    sd kart gırısı olmıyacak cunkı hafıza zaten buyuk olacagını dusunuyorum
    ekran kartı olarak nvdıa nın kulanacagım aynı asus tabletlerdekı gıbı
    bır sorundaha var
    sensor nasıl eklıcegım ??

arkadaslar boyle bısı mumkunmu ve yardım edecek varmı bunu gerceklestırırsem sıparıss edenler var sımdıden :D bn yardım edenlerede elbete o sıparısın tanesı 600 tl olsa ornek 300 tl gıdecektır satıs basına tabıkıde uretım dedıgımde 500 tn degıl 10-20 arası olur en fazla ımaıl sorunm degıl sımdı boyle bısı yapmak mumkunse destek verırsenız sevınırım

yasım 15 olmasına bakmayın desteklerınızı beklıyorum bırcok proje aklımda var bunları sızlerle paylasmaktan gurur duyorum
    yanlıs yazdıklarım varsa eger afola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutyumlu -- 24 Ocak 2015; 14:20:45 >

• yokmu yardım eden
  • olmaz kardeş, kafa yorduguna değmez. fazla da üsteleme millet eğlenir. laptopların bile hdd ve ram hariç bi parçası değiştirilemezken aldığın boardun üstündeki hiç bi parçayı farklı bi bileşenle değiştiremezsin. ona uygun yazılımı da yapamazsın.

bahsettiğin bileşenler için ayrı bi board tasarlanmalı, sıfırdan yazılım yapılmalı (bu parçalara özel kernel ve driver gerekli) bunu da zaten koskoca firmalar yüksek maliyetlerle yapabiliyor. 1 kişinin yapabileceği iş değil
  • Öyle telefon yapmak bilgisayar kasası toplamaya benzemez.dediklerinin hayalden öteye gitmesi neredeyse imkansız bu yüzden bunları bırak da eğitimine odaklan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project ara'yı bekle.Böyle bir şey imkânsız neredeyse.

• puyasada bsuru isimsiz arkasi beli olmayan tek ardi bnde yaabiliim diye dusundum boardi yaarsam eger olurmu siparis uzerie filan ?? mesela turk mucit genc yasta gitms kendi tabetin yapmis bn niye ymimki seneye zaten bilisimdeyim ordan da ardim ederlermi bilem m suan bn bunu gerceklestirmem lazm kafaya koydum kernal yazilim hikaye cunki elimde var hazir ayarlanmis
    boardi nasi yaabilirim o sorun ?? cidi cidi destek olck yokmu hani gelstiriciere destk ulan yabanciar da hep deste gelir turkler katilir turklere havayi kokatirlar sadece adam garajda isletim sistem yapar facebook kuar biz yik bu zor yaamasin git isine der umiteri kirariz imkansiz diye bisi yoktur sadece zaan alr orek mx4 toplaa mesea cinli bir firimaa ait

• colaker kullanıcısına yanıt
    bu arada yazdigin guzel msj icin sagol biri demis derslerine odakan zaten bu bolumu sececem :) ayrica ierde prograncilik bolumeide calsmayi dusunuyorun islh tekrar diger soylediklerime sn cvp yazarsan iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SISTEM 8 BIN LIRA EDER MI
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsungda appleda htcde kac tane muhendis var telefon yapamiyorlar tek basiniza yapamazsiniz hocam boşuna uğraşmayin

• turk bi kis ya 1 ksi tblet yapiyor
    ayricacdestek verursenz 1 ekip kururz yapariz

• Hayallerini yıkmak istemezdim ama imkansız bir olaydan bahsediyoruz. Hayalden bir adım öne gidemez. Önüne gelen telefon nasıl yapsın biraz düşün. O kadar kolay olsa keşke bu olaylar. Derslerine bak üsteki arkadaşın dedigi gibi

• GelecektenGelenDinozor kullanıcısına yanıt
    İlk phoneblocks videoları haberleri çıktığı zaman bir heyecan yapmıştım,aslında olabilir de olursa da iyi bir şey gibi. Ama maliyet yuks3k olur bence yine. Pek bir albenisi olmaz gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz kardes

• umutyumlu kullanıcısına yanıt
    :D:D:D herkez olmaz olmaz diyor :) hani filmlerde olur ya imkansizi basarirlar :D yuru beee seni destekliyorum bro :)

• pahaliya maal osada osun olmasi yeter

• 4K ekrana hangi batarya yetecek Artik elimizde televizyon boyutunda telefon tasimak zorunda kaliriz.

• yaş kaç abicim ? çocukça hayaller bunlar.
  • 15 te tel konuunda cogu seyi biliyom ama

• umutyumlu kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu söyleyeyim, diğer herkes gibi bende söyleyebilirim ki şu anlık bu hayalden öteye gitmez.

- Yazılım kolay demişsin, yazılım işin en zor kısımlarından biridir. Telefonda bulunan her parçaya özel sürücüler yazılması, kernel ve ROM'a entegre edilmesi gerekir.
    - Anakartın bir şeması var evet, ama bu şemalar telefonların tüm donanımları ve kasaları göz önünde alınarak oluşturuluyor.
    - Telefonlarda ekran kartı diye birşey yok, GPU var ve bu GPU'lar SoC'da bulunuyor. SoC dediğimiz şeyde Qualcomm (Snapdragon), MediaTek, Samsung (Exynos) gibi şirketlerin ürettiği "System On Chip" adı verilen, işlemci + GPU + bellek kontrolcüsü gibi şeyleri barındıran çiptir. Yani öyle Nvidia ekran kartı falan takmak hikaye ne yazıkki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 24 Ocak 2015; 17:03:20 >
  • Olmaz

• gpu diye yazar krn kari iye soyleim hatta asusun tl ve tabletlerde nvdia ekran karti takili ekrn karti cipi var ustunde yazilim ugrasturir ama sonucta telefon calisacksa deger ugrasmaya sonra paran varsa gidersin yaptirirsin yazilimi hadi diyelimki bn dediim hayal 1 kisiyle olmaz ya adam tek ksi ve gidiyor kendi tableyini yapiyor ?? bu ozeliklerde bi teefon yapilabilrmi ?? firmaar yapabilece guctem peki ??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.