Şimdi Ara

Telefoncular sıfır cihazlardan ne kadar kazanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten merak ediyorum. Ya adamlar yalan söylüyor ya da... Bilhassa sıfır telefon satarlarken 5 lira bile inmiyorlar "zaten 5 lira kazaniyoruz" diyolar. Hatta geçen arkadaşa satarken yeminler ediyormuş telefoncu ki geldiği fiyattan veriyoruz diye... O zaman bunlar nerden para kazanıyor anlamadım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefoncular Sıfır Cihazlardan Ne Kadar Kazanıyor?

Telefoncu dükkanları, sıfır cihazların satışından önemli kazançlar elde edebilir. Bu kazançlar, cihazın modeline, markasına ve özelliklerine göre değişmekle birlikte genellikle aşağıdaki faktörlere bağlıdır:

• Kar Marjı: Telefoncular, sıfır cihazları üretim maliyetlerinin üzerinde bir fiyata satarlar. Kar marjı, cihazın popülaritesine, talebine ve rekabet düzeyine göre belirlenir.
    • Satış Hacmi: Bir telefoncu dükkanı ne kadar çok sıfır cihaz satarsa, o kadar fazla kâr elde eder. Yüksek satış hacimleri, daha düşük birim maliyetleri ve daha yüksek toplam kârlara yol açabilir.
    • İlave Hizmetler: Telefoncular, sıfır cihazların satışına ek olarak genellikle kılıf, ekran koruyucu ve sigorta gibi ilave hizmetler sunar. Bu hizmetler, genel kârlılığı artırabilir.

Sıfır cihazların satışından elde edilen kazançlar, telefoncu dükkanları için gelirlerinin önemli bir kaynağı olabilir. Ancak, rekabet yoğunluğu ve değişen pazar dinamikleri nedeniyle kazanç potansiyeli zaman içinde dalgalanabilir. Telefoncu dükkanlarının, kârlılıklarını sürdürmek için pazar trendlerini dikkatle izlemeleri ve müşteri taleplerine uyum sağlamaları önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Telefonun modeline fiyatına göre değişir bu ancak şuna emin ol 100 TL telefndan en az 30 1000 TL telefondan en az 300 sunu unutma %30'dan aşşağı pek kar yapmazlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

Telefonun modeline fiyatına göre değişir bu ancak şuna emin ol 100 TL telefndan en az 30 1000 TL telefondan en az 300 sunu unutma %30'dan aşşağı pek kar yapmazlar..
    Bence %30 normal, bunun vergisi var falan ama yalan yere yeminler ederek ticaret yapmak ne kadar doğru?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan-hakan

Bence %30 normal, bunun vergisi var falan ama yalan yere yeminler ederek ticaret yapmak ne kadar doğru?...

Alıntıları Göster
    bu sefer nasıl para kazancaklar ?

kirası-toplu mal getirmeler falan- + burası türkiye.. fiyatlar konusunda hiç şaşırmamalıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: .nevermind

bu sefer nasıl para kazancaklar ?

kirası-toplu mal getirmeler falan- + burası türkiye.. fiyatlar konusunda hiç şaşırmamalıyız

Alıntıları Göster
    10-20 TL gibi fiyatlardan satsalar bile, telefoncular genpa, kvk vb. gibi firmalardan prim gelirleri ve iskontoları alırlar. Zaten telefoncuları kurtaran da bunlar. Bir de en az kar yaptıkları ürünler genelde nokia telefonlar, çünkü fiyatı sigara gibi, bir çok yerde aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: altinok

10-20 TL gibi fiyatlardan satsalar bile, telefoncular genpa, kvk vb. gibi firmalardan prim gelirleri ve iskontoları alırlar. Zaten telefoncuları kurtaran da bunlar. Bir de en az kar yaptıkları ürünler genelde nokia telefonlar, çünkü fiyatı sigara gibi, bir çok yerde aynı.

Alıntıları Göster
    bir telefonun satıs fiyatınında yuzde 10 kalıyor arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnrkilic

bir telefonun satıs fiyatınında yuzde 10 kalıyor arkadaslar

Alıntıları Göster
    Distributor lerden %10 Kar koyularak Satıyoruz + her cihazın imei girerek Puanımız kadar Prim Alıyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0rNaDo

Distributor lerden %10 Kar koyularak Satıyoruz + her cihazın imei girerek Puanımız kadar Prim Alıyoruz...

Alıntıları Göster
    benim telefoncu tanıdığım var örn bi telefonu 250-300 alıp 450-500 e satıyo müşteriye göre 50-200 arası kar yapıolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

benim telefoncu tanıdığım var örn bi telefonu 250-300 alıp 450-500 e satıyo müşteriye göre 50-200 arası kar yapıolar

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: Ultimate_QzaN

Çin Malı Satarsa Yapar.Başıda Arır zaten...
    nokıa yada samsung da o olayı yapamaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: T0rNaDo

quote:

Orjinalden alıntı: Ultimate_QzaN

Çin Malı Satarsa Yapar.Başıda Arır zaten...
    nokıa yada samsung da o olayı yapamaz...

Alıntıları Göster
    telefonun modeline göre değişir tabi

ama çok aglıyolar ya vallaha aldıgım fiyata veriyorum falan(sen enayimisin aldıgın fiyata verecen)

• quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı_Geç

ama çok aglıyolar ya vallaha aldıgım fiyata veriyorum falan(sen enayimisin aldıgın fiyata verecen)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

işte benim demek istediğim de bu... "abi senin için geliş fiyatına, vallaha başkasına olmaz" "niye ben babanın oğlu muyum?"

• quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı_Geç

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

quote:

işte benim demek istediğim de bu... "abi senin için geliş fiyatına, vallaha başkasına olmaz" "niye ben babanın oğlu muyum?"

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: furkan-hakan

quote:

arkadaşlar ticaret işte böyle birşey yalan söylemeden dönmez bu işler arkadaşın söylediği %30 rakam isabetli bir karardır inanın %100 ü bile bulduğu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean

quote:

quote:

arkadaşlar ticaret işte böyle birşey yalan söylemeden dönmez bu işler arkadaşın söylediği %30 rakam isabetli bir karardır inanın %100 ü bile bulduğu olur.

Alıntıları Göster
    Ticaret dürüst insanın yapabilceği iş değildir. Ticaretin de kuralları vardır. Ben çok dürüst olucam diye başlayıp devam edersen üç günde batarsın.Oyunu kuralına göre oynayacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ocean

quote:

quote:

Evet öle olduğu zamanlar var.Hatta kimi zaman resmi satış mağzaları kazık fiyat veriyor. Bende PS 2 var ona hafıza kartı alacaktım istanbulda sorduğum bir kaç yer 45 TL (YTL) Fiyat vermişti. Sony resmi satış mağzası vardı oraya sordum 60 TL (YTL) fiyat verdi aynı karta

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orjinalden alıntı: ocean

quote:

quote:

Evet öle olduğu zamanlar var.Hatta kimi zaman resmi satış mağzaları kazık fiyat veriyor. Bende PS 2 var ona hafıza kartı alacaktım istanbulda sorduğum bir kaç yer 45 TL (YTL) Fiyat vermişti. Sony resmi satış mağzası vardı oraya sordum 60 TL (YTL) fiyat verdi aynı karta

Alıntıları Göster
    "ticaret yalansız olmaz" diyenlere katılmıyorum. Yalan olan yerde güven olmaz. Ticarette de güven çok önemlidir...

• quote:

"ticaret yalansız olmaz" diyenlere katılmıyorum. Yalan olan yerde güven olmaz. Ticarette de güven çok önemlidir...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar burası türkiye bunu unutmayın.adam aynı şeyi avrupada yapmaya kalksa, müşteride onu tüketici haklarına şikayet etse adamlar o esnafın dükkanını kapatırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

arkadaşlar burası türkiye bunu unutmayın.adam aynı şeyi avrupada yapmaya kalksa, müşteride onu tüketici haklarına şikayet etse adamlar o esnafın dükkanını kapatırlar

Alıntıları Göster
    Ticaret yapacaksan ahlakıyla yapacaksın.
    Bir malı %100 karla satmak ne ahlaka ne dine sığar.
    Peygamber efendimizin bile bu konu hakkında Hadisleri var araştırın.

Zaten %50 %70 gibi karla satıp o mala helal diyebiliyorsa satıcı söyleyecek birşey bulamam yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: realceday

Zaten %50 %70 gibi karla satıp o mala helal diyebiliyorsa satıcı söyleyecek birşey bulamam yani

Alıntıları Göster
    realceday konuya en güzel açıklığı sen getirmişsin.daha iyi bir açıklık bence yapılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 6 Mayıs 2009; 20:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realceday

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: realceday

Piyasaların Arz-Talep dengesini bu kadar basit açıklayan biri daha olmamıştı.
    piyasalar peygamberin hadisleriyle yön bulmuyor artık dolardaki ani oynamalar sizin kar marjınızı etkiliyor . yüksek vergiler ve giderler yüzünden ticaret zaten para kazandırmaz hale geldi . sende burada vaaz veriosun ahkam kesiosun birde konuyla ne alakası var söyledin şeylerin onuda anlamadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.