Telefonumun markası nokıa 6233. Cektiğim videoları bilgisayara atıyorum ama acmıyor telefona tekrar gonderdiğimde calısıyor bunun için bilgisayara bir program yüklemem gerekiyormu hangisi?
Nasıl açmıyor? Hangi programla açmayı deniyorsun arkadaşım?
Real player olması lazım arkadasta 3230 var onun cektigi videoları acıyor fakat benim telefonun cektikleri acılmıyor.
realde açması lazım aslndao zmn quick time player ı dene hocam nette aratırsan bulursn
Ok Sağolun.
K-Lite Codec Pack 1.7.1 i yükle tüm videoları gösterir bilgisayarın.
Tamamiyle ucretsiz bir program olup bu codec programi sayesinde nerdeyse dunyadiki tum video formatlarini oynata bilirsin ek ozelliler ek programlar ve donusturuculer ve ses codecleri ile donatilmis bir codec programi play komutu ile ilgili butun problemlerinizi cozecektir
Telefonumun markası nokıa 6233. Cektiğim videoları bilgisayara atıyorum ama acmıyor telefona tekrar gonderdiğimde calısıyor bunun için bilgisayara bir program yüklemem gerekiyormu hangisi?
Nokia Multimedia Player'da denedin mi ?
sen nokia pc suite yi yükle olur.ben yükledim oldu.
bende nokia multimedia player var onu dene ıstersen
bir alternatif de vlc player. açık kodlu ve ücretsiz bir program.
kusura bakmayın bayadır nete giremiyorum okul kayıtları falan ugrasıyordum önerileriniz için hepinize teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme