Bildirim
telefonda çevir sesi yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aynı sorun bendede olmuştu adam gelip telefondan modeme giden kabloyu kesmiş ve sorun bu kabloda demişti.Fakat ilerleyen zamanlarda başka kabloyla yeniden aynı sorunu yaşadıgımda sorunun modemde oldugunu anladım.Ben bu sorunu halen arası sıra yaşıyorum çözümümse biraz türk işi oluyor ama kesin sonuç alıyorum şöyle ki: bu kabloların toplandıgı 2 çıkışlı bi internet kutusu var üzerinde LİNE PHONE MODEM yazem buradaki kabloları çıkarıp tekrar taktıgımda sorun halloluyor sende dene belki yararlı olabilir -
splitter bağlantısı ve kablolarını kontrol edin -
Aynı sorunu bende birkaç defa yaşadım telefon arıza kaydı bıraktığımda en geç 1 iş günü içerisinde telefonu düzeltti telekom. -
Üç gün önce bende de aynı problem vardı,iki gün telefonda ses yoktu ama internet çalışıyordu,dışarıdan kulübeden 121 i aradım (ücretsiz zaten) arıza kaydı bıraktım iki saat sonra eve geldiğimde telefon çalışıyordu...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X