Şimdi Ara

telefonda çevir sesi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
27.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür telefonda hiç ses yok.Ama adsl çalışıyo.İlginç tarafı ev telefonunu cepten aradığında telefon normal çalışıyomuş gibi görünüyo ama ev telfonunda hiç belirti yok.Eski ev telefonunu da denedim onda da aynı ne arıyor ne aranıyor.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

• Aynı sorun bendede olmuştu adam gelip telefondan modeme giden kabloyu kesmiş ve sorun bu kabloda demişti.Fakat ilerleyen zamanlarda başka kabloyla yeniden aynı sorunu yaşadıgımda sorunun modemde oldugunu anladım.Ben bu sorunu halen arası sıra yaşıyorum çözümümse biraz türk işi oluyor ama kesin sonuç alıyorum şöyle ki: bu kabloların toplandıgı 2 çıkışlı bi internet kutusu var üzerinde LİNE PHONE MODEM yazem buradaki kabloları çıkarıp tekrar taktıgımda sorun halloluyor sende dene belki yararlı olabilir
  • splitter bağlantısı ve kablolarını kontrol edin
  • Aynı sorunu bende birkaç defa yaşadım telefon arıza kaydı bıraktığımda en geç 1 iş günü içerisinde telefonu düzeltti telekom.
  • Üç gün önce bende de aynı problem vardı,iki gün telefonda ses yoktu ama internet çalışıyordu,dışarıdan kulübeden 121 i aradım (ücretsiz zaten) arıza kaydı bıraktım iki saat sonra eve geldiğimde telefon çalışıyordu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.