Şimdi Ara

Telefonda oynayan videoyu televizyona yansitma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar note 2 kullanıyorum telefonumda oynayan videoyu televizyona yanistmak istiyorum all share olmayan televizyona boyle bişey mümkün mu bi ara kablo filan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1040

Merhaba arkadaşlar note 2 kullanıyorum telefonumda oynayan videoyu televizyona yanistmak istiyorum all share olmayan televizyona boyle bişey mümkün mu bi ara kablo filan var mi

Bir adet samsung all share cast dongle alıp televizyona bağlayın (hd kablo vasıtasıyla) ve telefonla dongle ı birbirine senkronize edip kablosuz olarak bağlantının keyfini çıkartın ;-)

• quote:

Orijinalden alıntı: portios

quote:

Merhaba arkadaşlar note 2 kullanıyorum telefonumda oynayan videoyu televizyona yanistmak istiyorum all share olmayan televizyona boyle bişey mümkün mu bi ara kablo filan var mi

Bir adet samsung all share cast dongle alıp televizyona bağlayın (hd kablo vasıtasıyla) ve telefonla dongle ı birbirine senkronize edip kablosuz olarak bağlantının keyfini çıkartın ;-)

Aradigim şeyde buydu bunu televizyonun hdim girisinemi takicaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: portios

quote:

Aradigim şeyde buydu bunu televizyonun hdim girisinemi takicaz

Aynen öyle tvnin hd girişine takacaksınız ;-)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.