Şimdi Ara

Telefondan Anime Izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela telefondan anime izlerken vk veya facebookdan izleyebiliyorum. Mail veya metayı ise izleyemiyorum
    Ama çoğunlukla mail veya metadan yukluyorlar bölümleri bu durumda çoğu animeyi telden izleyemiyorum. Telden izlemek için iyi bir uygulama zaten yok bu durumda ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İndirip izleyebilirsin.
  • Ragnar kullanıcısına yanıt
    Nereden indirebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torch Browser var ben onu kullanıyorum. İzleyebildiğin tüm videolarda sağ üstte bi işaret çıkıyor, ona tıklayınca indiriyor. Çokça video indirme programları var onları da kullanabilirsin. Örneğin idm.
    Idm telefonda çalışıyor mu hocam

• Telefon iyi ise puffin ile mail ve metayi izleyebilirsin

• Bilgisayarınız yok mu? Bilgisayardan indirip telefona atma imkanınız yok galiba. Üstteki arkadaş da bi tavsiye vermiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dizi izler gibi film izlemek
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Aynen hocam öyle bir imkanım yok maalesef. Üstteki arkadaşın dediğini deneyeceğim artık

• nyaa.se, horriblesubs vb torrent sitelerinden, telefondan torrent uygulamaları ile indirip altyazı (varsa) ekleyip izleyebilirsin. Her animenin altyazısı bulunmuyor tabi orası sıkıntı oluyor. Bu Fansub lar ayrıca altyazı paylaşsa dert olmayacak. İlla bize görüntü ve ses kalitesi düşürülmüş renkli renkli altyazı gömüp izletecekler. Yeni animeler bir nebze iyi oluyor tamam da mesela Air izleyeceğim ne altyazı var ne birşey Fansublarda da 360p çöp kalite. Bu ne arkadaş.

• Great.Wave kullanıcısına yanıt
    Ben Air'i ayrık altyazıyla izlediğimi hatırlıyorum emin misin olmadığına? Ayrıca adamlara da hak veriyorum o kadar uğraşıyorlar, başka biri o kadar emek verdiğin altyazıya 10 saniye uğraşıp kendi adını/sitesinin URL'sini eklemesin istiyorlar. Ama evet kalite olarak epey sıkıntılı altyazılarımız ve hardsub'lu videolar.

Aha burda varmış:http://altyazi.org/sub/m/15050/Air.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralik kettle -- 6 Eylül 2015; 21:19:45 >
  • kiralik kettle K kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Yok diye kalmış aklımda bir daha da bakmadım. Fansublar ın hepsi kötü vs dediğim yok zaten. Mesela Shokugeki no Souma yı fansub tercih ediyorum ve gayet iyi. Dediğim gibi yeni son 4-5 yıl içerisindekilerde çok problem yok. Eskiler çok kötü. İnsan gidip Coalgirls vb gibi kaliteli BluRay sürümden izlemek istiyor ama her animenin de altyazı dosyası bulunmuyor.

• Türk anime de alternatif sayısı çok. Ben de Vk, dailymotion, kiwi den izleyebiliyorum. Meta mail açamıyorum.

• Telefonunun android olduğunu varsayarak

Telefona özel çok güzel 2 uygulama var.

Birincisi yandex store dan anime izle uygulamasını aratıp indirmek.. Özellikle bunu öneriyorum.

Face sayfasından güncellemeleri takip edebilirsin..

https://m.facebook.com/renestim.animeizle

2. Si şu linkten hd anime izleyi indirip izlersin.

http://www.dizixhd.com/

Bunları izlemek için de mx player indir tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 7 Eylül 2015; 12:08:35 >

• Telefona mega uygulamasını kurup megaya anime yükleyen sitelerden indirebilirsin animekalesi, anime arşivcisi, yabancı olarak animeout
    bölümlerin uzantısı .anka olarak iniyor bazılarında onu mkv ile değiştir izle.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Hocam önerinizi uyguladim teşekkurler. Diğer tavsiyeler için de teşekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlunch

Hocam önerinizi uyguladim teşekkurler. Diğer tavsiyeler için de teşekkurler

Güle güle izleyin..

• Anime izle diye bir uygulama var yandex storeda. Ordan izleyebilirsiniz. Mavi renk AW yazili simgesi var.

• http://www.crunchyroll.com/ burdan izlemek isteyenpm atsin arkadaslar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizbülent

http://www.crunchyroll.com/ burdan izlemek isteyenpm atsin arkadaslar:)

Parali değil mi bu

• Evet pm atın hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.