Bildirim
Telefondan girilen hileler, bazı görevleri engelliyor mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Böyle bir şeyi hiç duymadım , ben görev sırasında telefondan hile yazıyorum çoğunlukla ama hiç dediğiniz gibi bir problemle karşılaşmadım -
bende olmadı ama şifreyi yazdıktan sonra yukarıda birşeyler engellendi diyor ama dediğim gibi bende birşey olmadı %85 deyim -
Bilgi için teşekkür ederim arkadaşlar, yabancı bir sitede yazılmış bir konuydu bende merak ettim -
Merak etme görevler kapanmaz. Orjinal oyun sahipleri için archievements var. Onlardan bazılarını bloke ediyor o kadar. -
bende de oyun orjinal değil ama hile kullandığım için achievementslerim kapandı
bu arada achievementler oyuna girdiğiniz zaman home tuşuna basıp üyeliğiniz girip oradan profile oradan da oyunlara tıkladığınızda 50 tane achievements çıkıyor
bende korsan arkiden aldım hileyi kullanınca da benim achievementsler kapadı
acaba bunları açmanın bir yolunu bilen var mı -
Ne işe yarıyor ki onlar ? (achievementsler) -
benimde bildiğim kadarıyla oyunda ek görevler olmalı -
quote:
Orjinalden alıntı: gFbMaTT
Ne işe yarıyor ki onlar ? (achievementsler)
Online oyun oynayanlar için bir tür puan sistemi. Yani her bir archievement zorluğuna göre size ek puan kazandırıyor. Bu sayede puan topluyorsunuz. Games for Windows puanı Korsan oynayanlar istediği gibi hile yazabilir. Yani tadını çıkarın -
Evet achievementsleri engelliyor ama orjinal olmayanlar için zaten sorun yok. -
quote:
Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`
quote:
Orjinalden alıntı: gFbMaTT
Ne işe yarıyor ki onlar ? (achievementsler)
Online oyun oynayanlar için bir tür puan sistemi. Yani her bir archievement zorluğuna göre size ek puan kazandırıyor. Bu sayede puan topluyorsunuz. Games for Windows puanı Korsan oynayanlar istediği gibi hile yazabilir. Yani tadını çıkarın
Hmmm anladım.Teşekkürler
-
Bildiğim kadarı ile oyunda bir bozukluğa neden oluyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ygal
Bildiğim kadarı ile oyunda bir bozukluğa neden oluyor.
Yok kardeş yanlışın var niye bozukluğa neden olsun -
Oyununuz orjinal değilse yani multi player oynamıyorsanız hiçbir şeyi engellemiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X