Şimdi Ara

Telefondan Silinen Fotoğraflar. YARDIM LTFN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda eski iphone cihazımı yenisiyle değiştirdim. eski telefonumdaki verileri icloud ile yeni cihazıma aktarmak istedim. saklama alanı yetersiz geldiğinden 50 gb a yükselterek hepsini yedekleyip sonrasında yeni cihazımı kurdum ve tüm istediğim veriler geldi. artık herşey telefonumda olduğundan saklama alanını tekrar 5 gb limitine küçülttüm ve icloud ile ilgili başkaca hiçbir işlem yapmadım.

Ancak dün fark ettim ki eski cihazımdan yüklediğim hiç bir fotoğraf yeni telefonumda yok. eski telefonada format atmıştım. başkaca yedeğimde yok. Sizce neden olmuş olabilir? Ben ne yapmalıyım? Tüm fotoğraflarım gitti.

Şimdiden teşekkürler...

• icloud.com üzerinden giriş yapıp bakar mısın?
  • icloud.com üzerinden sadece cihazımdaki fotolar görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hglnar

icloud.com üzerinden sadece cihazımdaki fotolar görünüyor.

Tekrar genişletip bakmanız maddi açıdan zorlamaz ise onu öneririm. Başka aklıma bir yol gelmiyor. Belki tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

quote:

Tekrar genişletip bakmanız maddi açıdan zorlamaz ise onu öneririm. Başka aklıma bir yol gelmiyor. Belki tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur. Geçmiş olsun.

Çaresizlik aynı yola çıkıyor. Bende bunu denedim ama maalesef... Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

quote:

Çaresizlik aynı yola çıkıyor. Bende bunu denedim ama maalesef... Teşekkür ederim.

Apple Türkiye'den yardım almayı deneseniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.