Şimdi Ara

Telefondan wifi paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bir süredir bu konuyu araştırıyorum fakat hala yeterli bilgiye ulaşabilmiş değilim.

Evimizde internet yok bu sebeple komşumuzun interneti kullanmaktayım, fakat bilgisayarım sadece bir diş çekiyor telefonum ise düzgün konumlandırırsam tam çekiyor ve yeterli bağlantıyı bana sağlıyor.

Benim yapmak istediğim android veya ios farketmeksizin bir cihazı konumlandırıp bağlı olunan wifiyi hotspot açar gibi paylaşmak bu şekilde de bilgisayarım telefonumdan interneti alacak ve kullanabileceğim.

Böyle bir şey mümkün mü mümkünse nasıl gerçekleştirebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Wifi repeater gibi bişey lazım sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soyle bir cihaz alman lazim hocam,

https://www.hepsiburada.com/tp-link-re215-ac750-mesh-wi-fi-menzil-genisletici-p-HBV00001CGZK6

Bu cihazi aldiktan sonra TP-Link'in Tether uygulamasini aciyosun, cihazi normal telefonunu baglar gibi Wifi'a bagliyosun ve cihaza yeni bir Wifi Adi - Sifresi belirleyip, cihazlarini bu yeni Wifi agina baglayarak yuksek hizda kullaniyosun.

• Merhabalar. Ben şu şekil yapıyorum. Telefonu bilgisayara bağlayıp hotspot ayarlarından USB ile bağla seçeneği var. Onu aktif edince kablo bağlanmış gibi oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir telefonu bu alet yerine kullanmanın bir yolu yok sanırım değil mi? Teşekkür ederim ayrıca.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • prolific so great P kullanıcısına yanıt

Bu konuda bilgim yok hocam belki yazilimsal bazi oynamalar yaparak mumkun olabilir ama emin degilim.

• Hocam samsung s9+ o özellik var wifi bağlıyken komşuya evde başka tele verebiliyorum mobil erişim noktasinı açıp normal interneti paylaşır gibi eski samsung larda olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.