Şimdi Ara

Telefonla Etkinleştirmeyle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dreamsparktan windows 8.1 keyi almıştım. Bilgisayara baya bi format attım. Bir 7'ye döndürüyordum bir 8.1 yapıyordum. Bu sabah tekrar 8.1 kurdum ama dreamsparktan aldığım keyi kabul etmedi. Anahtar çalışmıyor dedi. İnternetten araştırdım ve internettene etkinleştirme hakkımın bittiği yazıyordu. Telefonla etkinleştirmem gerektiği yazıyordu. Ben de microsoft destek hattını arayıp bant kaydıyla ürünü etkinleştirdim. Ama garip olan benden ne dreamsparkla ilgili bir şey istedi ne de serialimi istedi. Benden istediği tek şey 8 tane kutucukta yazan kodlar. Windows tuşu + R basıp o kutucuğa slui 4 yazıp enterladım. Ülkeyi Türkiye seçtim. Yani garip olan şey şu. Demekki her pc ye normal windows kurup o kodları telefonla etkinleştirsek hepsi orjinal mı oluyor? Çünkü ne serial istedi ne de dreamsparkla ilgili başka bir bilgi. Sadece o 8 kutudaki kodları telefona girdim.
    NoT: Bilgisayarı freedos olarak satın almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 14 Mayıs 2015; 22:40:24 >

• 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Internetten urun etkinlestirmesi yaptiginizda sistem sizin bilgisayar donanimi bilgilerinizi Microsoft'a gonderir ve urun anahtariniz bu donanim uzerine kayit edilir. Daha sonrasinda siz her windows kurdugunuzda bu donanim ile su an kullandiginiz donanim karsilastirilir degisiklik yoksa onay verilir. Telefonla etkinlestirme icin uretilen o 8 kutucuktaki kodlar da sizin donanim bilgileriniz kullanilarak olusturulur. Sistem tekrar donanimlari karsilastirir ve degisiklik yoksa sistemi aktif eder. Degisiklik saptarsa bu sefer sistemi aktive etmez ve destek almaniz gerektigini belirtir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oduranli

Merhaba,

Internetten urun etkinlestirmesi yaptiginizda sistem sizin bilgisayar donanimi bilgilerinizi Microsoft'a gonderir ve urun anahtariniz bu donanim uzerine kayit edilir. Daha sonrasinda siz her windows kurdugunuzda bu donanim ile su an kullandiginiz donanim karsilastirilir degisiklik yoksa onay verilir. Telefonla etkinlestirme icin uretilen o 8 kutucuktaki kodlar da sizin donanim bilgileriniz kullanilarak olusturulur. Sistem tekrar donanimlari karsilastirir ve degisiklik yoksa sistemi aktif eder. Degisiklik saptarsa bu sefer sistemi aktive etmez ve destek almaniz gerektigini belirtir.

Yalnız anlayamadığım şey şu. Bu mantıkla internetten lisanssız w8.1 indirip telefonla arayıp bant kaydından windowsu etkinleştirebiliriz. Çünkü benden ne key istedi ne de başka bir bilgi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    Etkinlestiremezsiniz :)
    Cunku okudugunuz o 8 kutuda yer alan anahtar kodlar bilgisayarinizin donanimi, girdiginiz urun anahtari ile birlikte olusturuluyor. Bir cok kombinasyonu var ve girdiginiz key ile donanim size ait ise etkinlesir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oduranli -- 15 Mayıs 2015; 13:02:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oduranli

Etkinlestiremezsiniz :)
    Cunku okudugunuz o 8 kutuda yer alan anahtar kodlar bilgisayarinizin donanimi, girdiginiz urun anahtari ile birlikte olusturuluyor. Bir cok kombinasyonu var ve girdiginiz key ile donanim size ait ise etkinlesir.

Anladım, teşekkür ederim. Demekki formattan önce girmiş olduğum dramspark keyi o kodları oluşturttu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tecil ile ilgili
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.