Şimdi Ara

Telefonlarda Parça Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu hakkında forumda biraz tarama yaptım ama bulamadım. Bir cep telefonunu satın aldığınızda garanti kapsamı bittikten sonra ne kadar süre telefonunuz için parça desteği sunması gerekir? Yada böyle bir şey var mıdır?

Örneğin; telefonun üçüncü senesinde ekranı kırıldı yetkili garanti servise tamir ettirmek istediniz ancak parçası bulunamadığı için tamir edemeyeceklerini ilettiler.

Benim yaşadığım durum şu: 2016 haziranda Sony Xperia z3 aldım. Ekranı kırıldı ve dokunmatigi çalışmıyor. Ücreti mukabilinde yetkili servisine yaptırmak için gönderdim. Ancak parça bulunamadığı için tamir edilemediğini 2200₺ karşılığında cihazın yenisini gonderebileceklerini ilettiler.

Bu durum normal midir? Eğer değilse ne yapabilirim?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Cep telefonlarında yedek parça desteği 5 yılmış hocam.
    http://teknoyo.com/teknik-servis-dikkat-edilmesi-gerekenler/
  • zurrani kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam içerik çok detaylı işime yaradı. Demekki benimde şuan yenisini isteme veya indirim talebi gibi haklarım varmış. Firmayı konu hakkında uyarıp bunları yerine getirmelerini isteyeceğim. Eğer yok çekerlerse tüketici hakem heyetine başvurarak hakkımı arayacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wserej

Teşekkürler hocam içerik çok detaylı işime yaradı. Demekki benimde şuan yenisini isteme veya indirim talebi gibi haklarım varmış. Firmayı konu hakkında uyarıp bunları yerine getirmelerini isteyeceğim. Eğer yok çekerlerse tüketici hakem heyetine başvurarak hakkımı arayacağım.

Naptın hocam? Konu ile ilgili son güncelleme nedir :)

• Abi htc sony nokia lg gibi markalara parca bulmak ölüm

Batarya bulamiyorum batarya bulsam degistirecek adam bulamiyorum htc10a

Samsung apple gibi cok satan markalardan almazsan cihazin ömrü Max 2 3 sene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.