Şimdi Ara

TELEFONU BIRAKMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GENCLER MEZUNUM ÇALIŞIYORUM AMA ÇALIŞTIĞIM KADAR DA TEL LE MEŞGULUM BIRAKMAK İSTİYORUM ŞURAYA BİR İKİ Bİ ŞEY YAZIN DA GAZA GELEYİM HAYDİ YÜKLENİN

• Telefonu sat ben de bırakamıyorum satıcam galiba. bugun ikinci elciye sordum hatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu satmak değil de hattı çıkarıp takoz bi telefona geçmek olabilir öyle olunca da döneklik yapar mıyım diye korkuyorum vallaha
  • Bende bırakmayı planlıyordum ama artık asıl sorunun bende olduğunu düşünmeye başladım. Telefondansa bilgisayarda vaktimi çok harcıyordum. Bırakıcam dedim ve ortadan kaldırdım. Bu seferde telefonda takılmaya başladım. Kafan dersi almayınca bir kaçış yolu buluyorsun.

İkisinide bıraksam bu sefer bütün gün uyurum diye korkuyorum. O iradeyi kendimde göremiyorum. Birde ders videolarını nereden izleyeceğim o var..

Neyse bu aralar kafam bozuk. İlk başlardaki azmimi özlüyorum.
  • telefonu bırakamıyorsan kütüphaneye git kütüphanede çalış en iyisi
  • Durumu annene veya babana soyle

Peder bey de telefon elimde olursa beni 1 sene daha buralarda goreceksin de elinden soker alir

• bırak kardeşim tutan mı var.

bence iş telefonda değil mesela benim telefonum yok ama genede çok çalışamıyorum. pc yi de bıraktım 3-4 gün gene çok çalışamadım.
    sanırım olay moral de bitiyor. moralin iyiyse çok çalışıyorsun kötüyse boş boş duruyorsun evde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 25 Kasım 2017; 13:22:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    okulu bırakmak istiyorum
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atın kurtulun gençler.

Teli geçtim sizi ders konusunda engelleyen her şeyi "NAH, ÖYLE OLMAZ BÖYLE OLUR!" diyerekten engelleyin.

Engellemezseniz ne mi olur?

Hayatta hiçbir şekilde alınamayacak olan "ZAMAN"ınızı kaybedersiniz.

Aynı şeyleri bir değil "ÜÇ" sene boyunca yaşamak zorunda kalırsınız.

Geriye sadece pişmanlık kalır üstelik bir hiç uğruna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayımsı Kel Aslan -- 25 Kasım 2017; 13:25:43 >
  • Telefonuna format at uygulama kurmadan kullan. Youtube whatsapp bile kurma. Yada satabiliyosan sat. Ben 1 ay tuşlu telefona geçtim tuşlu bozulunca geri mecbur taktım hattı telefona. Ama o 1 ay çok iyi geçmişti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.