Herkese merhabalar. Malum okullar açıldı, bende üniversite 1. sınıf öğrencisiyim ve yakında sunum yapmam gerekecek. Dizüstü bilgisayarım olmadığı ve başkalarına muhtaç olmayı sevmediğim için okulda VGA portlu projeksiyon aletine cep telefonumu bağlayıp slaytları oradan göstermeyi düşünüyorum. Telefonum motorola atrix ve micro hdmi portu var. micro HDMIi to HDMI ve HDMI to VGA dönüştürücü alırsam telefon ekranının yetersizliğinden (4 inch) veya herhangi bir teknik sebepten dolayı sıkıntı çeker miyim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
güncel
sana başka bir tavsiyem var bazı projektörler uzaktan kumandalı olup belgeleri uzaktan zaplamayı sağlıoe eğer projektör öyleyse hiç kablo masrafı yapma bi usb belleğe slaytını at projektörün usb girişinr tak sunumunu yap :)
quote:
Orijinalden alıntı: Freemen22
Herkese merhabalar. Malum okullar açıldı, bende üniversite 1. sınıf öğrencisiyim ve yakında sunum yapmam gerekecek. Dizüstü bilgisayarım olmadığı ve başkalarına muhtaç olmayı sevmediğim için okulda VGA portlu projeksiyon aletine cep telefonumu bağlayıp slaytları oradan göstermeyi düşünüyorum. Telefonum motorola atrix ve micro hdmi portu var. micro HDMIi to HDMI ve HDMI to VGA dönüştürücü alırsam telefon ekranının yetersizliğinden (4 inch) veya herhangi bir teknik sebepten dolayı sıkıntı çeker miyim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Merhaba arkadaşım dediğin gibi dönüştürücü kablolar işini görebilir.Anlatacağın sınıftaki projeksiyon hangisini desteklerse artık duruma göre hdmi to hdmi veya vga to hdmi veya hdmi to vga işini görebilir.Sana önerim ne olur ne olmaz sen genede sunum yapmadan birkaç gün önce deneme şansın varsa denersin.Ek olarak bazı projeksiyonlarda wifi özelliği oluyor ordan doğru bağlanabiliyorsun bizimkilerde öyleydi.Telefon modeline baktım wifi varmış ama birde projeksiyona bakmak lazım tabii.Herneyse kolay gelsin başarılar.
Cevaplarınız için teşekkürler, birkaç gün içinde siparişi vereceğim.