Bildirim
Telefonu sıfırladım Amber yüklenmedi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Telefon Güncelleştirmelerinde görünmüyorsa telefonun şarjı %50 üzerindeyken, Nokia Software Update for Retail ile güncelleyin. Eksik tüm bileşenler yüklenecektir. -
ilginç :) -
quote:
Orijinalden alıntı: fotoburak
ilginç :)
İlginç değil 820 amberle gelmedi taaa ilk sürüme döndü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi arkadaşım 520 almış yeni. Ektralar+bilgi bölümüne girdiğimde amber yazmıyordu. Bende arkadaşın telefonunu güncelleme yapacaktım. Sonra aklıma kendi telefonumu sıfırladığımda da aynısı olmuştu. Hocam ekstralar+bilgi bölümünden bakarak amber yüklü değil diyorsan ekstralar+bilgi'yi guncelle. Çünkü önceki sürümlerde amber diye bi bilgilendirme yazmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düzeldi mi -
bende bu amber olayına baya bi kafa yormuştum sonunda oldu, yukarda arkadaş 2.mesajda söylemiş zaten programı kurup ordan güncelleyin amber yazacaktır.
buda benim actığım konuhttp://forum.donanimhaber.com/m_85786521/f_//tm.htm#85821987
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X