Şimdi Ara

Telefonu Televizyon a Baglamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar m8 kullanıyorum telefona mc4 yükledim, ve telefonu rootlayip dualshock 3ü bağladım telefona. Oyun çok zevkli oluyor ancak şimdi de telefonu televizyon a bağlamaya çalışıyorum. Bunu en ucuz ve kolay hangi yol ile yapabilirim? Evde hdmi micro hdmi dönüştürücü ve otg kablo var ancak bunlar bir işe yaramayacak galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up arkadaşlar hala araştırıyorum ama birşey bulamadım
  • Miracast özelliği varsa televizyonunda miracast üzerinden görüntü aktarımı yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Miracast özelliği varsa televizyonunda miracast üzerinden görüntü aktarımı yapabilirsin.

Malesef yok hocam

• DLNA®
    Miracast™
    Bluetooth
    HTC Media Link HD

Telefonu bu 4 yoldan birisiyle bağlayabilirsin TVye. En kötü ihtimalle "HTC Media Link HD" alman gerekecektir. Fiyatını bilmiyorum ama öyle çok pahallı olmasa gerek.
  • quote:

DLNA®
    Miracast™
    Bluetooth
    HTC Media Link HD

Telefonu bu 4 yoldan birisiyle bağlayabilirsin TVye. En kötü ihtimalle "HTC Media Link HD" alman gerekecektir. Fiyatını bilmiyorum ama öyle çok pahallı olmasa gerek.

Hocam 225 tl media link hd . Televizyon samsung marka, allshare özelliği var ama aynı ağa bağlı olmaları gerek. Ayrıca bluetooth kullanılamaz oluyor dualshock 3 kullanılırken.

• Teli ve TV yi ayni modeme bağlantıladıktan sonra, telde galeriden bir foto aç, üst tarafda play simgesi olan bir ekran şeklinde simge olucak ona tıkla, çıkan listede TVyi görürsen iş oldu demektir, yok göremediysen, bendeki çözüm şıkları bitti demektir :)

Haa oladı, son olarak şimdi geldi aklıma; all share kurabiliyosan tele, kurup birde allshare den dene.
    Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarı Tv ye Baglama
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Slim PORT ya da mhl cihaz hangisini destekliyorsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teli ve TV yi ayni modeme bağlantıladıktan sonra, telde galeriden bir foto aç, üst tarafda play simgesi olan bir ekran şeklinde simge olucak ona tıkla, çıkan listede TVyi görürsen iş oldu demektir, yok göremediysen, bendeki çözüm şıkları bitti demektir :)

Haa oladı, son olarak şimdi geldi aklıma; all share kurabiliyosan tele, kurup birde allshare den dene.
    Kolay gelsin.

Hocam allshare kurmayı denedim ama yüklenirken hata veriyor galiba tv uygulamasından kaynaklı. Htc yi hiç begenmedim bu konuda

• Size lazım olan mhl adaptör... Aliexpress gibi sitelerden 10 doların altına bulabilirsiniz.. 2 tipi vardır. Samsung 11 pin kullanır. Sizin 5 pin mhl almanız lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.