Şimdi Ara

Telefonum aşırı kasıyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum lg l7 2 optimus p713..android 4.4.2 yüklü..telefonumda aşırı bir kasma mevcut..
    rehbere basarım 10 saniye beklerim arama gelir kimin aradığını görmek için beklerim..
    uygulamalara basarım yine aynı şekilde..
    biliyorum telefonumu atıp değiştirmem gerek ancak önümüzdeki bir kaç ay pek mümkün değil..
    root ile ilgili pek bilgim yok ama kasmaya çözüm olmadığına dair yorumlar okumuştum..
    bu sebeple mevcut telefonumdan olabildiğince performans almak istiyorum..bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
    telefonumu nasıl hızlandırırım ? önerebileceğiniz programlar vs. bilgilerinizi paylaşabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_52

Arkadaşlar telefonum lg l7 2 optimus p713..android 4.4.2 yüklü..telefonumda aşırı bir kasma mevcut..
    rehbere basarım 10 saniye beklerim arama gelir kimin aradığını görmek için beklerim..
    uygulamalara basarım yine aynı şekilde..
    biliyorum telefonumu atıp değiştirmem gerek ancak önümüzdeki bir kaç ay pek mümkün değil..
    root ile ilgili pek bilgim yok ama kasmaya çözüm olmadığına dair yorumlar okumuştum..
    bu sebeple mevcut telefonumdan olabildiğince performans almak istiyorum..bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
    telefonumu nasıl hızlandırırım ? önerebileceğiniz programlar vs. bilgilerinizi paylaşabilir misiniz ?

Kullanmadığın uygulamaları sil.
    Clean master kullanıyorum ben faydası var.
    ram i temizleyen widget varsa kullan ara ara rami temizle.
    telefondaki gereksiz dosyalar resimler varsa bunları sil boş hafıza çok olsun.

s3 kullanırken bu çözümleri uyguluyordum. Sonuç faydası olur ama bir yere kadar. Telefon bir kere kasmaya başladı mı toparlanması zor.

• Hocam yardimin icin tesekkur ederim Falconear nickli arkadaş sağolsun yardimci oldu toparladim telefonumu gayet iyi durumda su anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam yardimin icin tesekkur ederim Falconear nickli arkadaş sağolsun yardimci oldu toparladim telefonumu gayet iyi durumda su anda

Keşke sende neler yaptığını yazsaydın da aynı sorunu yaşayan kardeşlerimize faydan olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Hocam yardimin icin tesekkur ederim Falconear nickli arkadaş sağolsun yardimci oldu toparladim telefonumu gayet iyi durumda su anda

Keşke sende neler yaptığını yazsaydın da aynı sorunu yaşayan kardeşlerimize faydan olurdu

Hocam haklisin gece gece aklima gelmemişti iyi oldu dediğin..
    Öncelikle telefonun icindeki gereksiz yada kullanmadigim tum uygulamaları sildim silemedigim google,google chrome,play kitaplar,play müzik,havat teması vs. uygulamalarinida devre disi bıraktım(uygulamalar-durdurmaya zorla-guncellemeleri kaldir-devre disi bırak) ayrica tasinabilecek tum uygulamaları sd karta taşıdım ve bu sekilde ramda yer acmis oldum..tum bunlardan sonra ****indir sitesinden memory booster uygulamasının tam sürümünü indirdim(play store de tam sürüm ücretli) bu programda ram belli doluluga ulastiktan sonra otomatik olarak temizleme ozelligi var onu aktif ettim ama arada girip kendimde ram i temizliyorum..bu arada telefonun kendi hava durumunu kaldırdım ve amber weather i yukledim hem goruntu olarak daha şık hemde daha az yer kaplıyor..
    Arkadasin söyledikleri ve benim yaptıklarım bunlar hocam..

• Verdigin bilgiler icin tsk ederiz ustam

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Verdigin bilgiler icin tsk ederiz ustam

Bende hatırlattığın icin tesekkur ederim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.