Şimdi Ara

Telefonum bozuldu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Nilay Eylül Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan iki gün önce galaxy s4 telefonumdan galeriye girdim resimi açtım ve ekran çizikler halinde yeşil siyah bir hal aldı ve sonra kendiliğinden kapandı. sonra tekrar açtım 5-10 sn sonra dondu tekrar kapandı. şimdi uzun süre telefonu açmaz ve sonra açarsam 20-30 sn açılıyor ve telefon kendiliğinden kapanıyor.
    şimdi açtığımda alttaki gibi yazıyor. Telefon hafızasındaki bilgileri kurtarmam gerekiyor bu mümkün mü. Telefonun sorunu needir?

SDCARD MODE
    UP KEY : NORMAL BOOTING
    DOWN KEY: DOWNLOAD MODE

• ses açma tuşuna basın bu yazı gelince
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

ses açma tuşuna basın bu yazı gelince

geçenlerde telefonumu masanın kenarına vurduğum için ses açma tuşu yamuldu ve çalışmıyor. Bu yazı nedir hocam Başka nasıl yapabilirim
  • pcexpertt kullanıcısına yanıt
    ses açmaya basılı mı kaldı?
  • quote:

ses açmaya basılı mı kaldı?

Tuş tam ortadan eğik ama açma tuşu işlemiyordu ama kısma sesi çalışıyor
    hocam bu mod belli tuş kombinasyonu ile açlılıyor yani güç+ses açma (kullandığım s2 de böyleydi) muhtemelen ses tuşu basılı kalmış güç tuşuna basıp açınca da bu moda giriyor telefon, ses tuşlarıyla oynayın bence çözülür
  • quote:

hocam bu mod belli tuş kombinasyonu ile açlılıyor yani güç+ses açma (kullandığım s2 de böyleydi) muhtemelen ses tuşu basılı kalmış güç tuşuna basıp açınca da bu moda giriyor telefon, ses tuşlarıyla oynayın bence çözülür

Hocam ama uzun süre telefonu açmayınca telefon açılıyor ve 20 saniye durduktan sonra kendiliğinden kapanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözemedim
  • quote:

çözemedim

Peki yinede sağolun hocam
  • up
    rica ederim
  • up
  • Son birkere up yok mu bilen
  • Ses açma tuşunuz basılı kalmış. Telefonunuzda herhangi bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Ses açma tuşunuz basılı kalmış. Telefonunuzda herhangi bir problem yok.

Hocam telefon tuşu çoktandır öyle fakat bu sorun iki gündür var. ayrıca bazen açılıyor 10 sn durup tekrar kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Hocam telefon tuşu çoktandır öyle fakat bu sorun iki gündür var. ayrıca bazen açılıyor 10 sn durup tekrar kapanıyor

Dostum adam söylemiş sorun ses tuşu diye onu geç kendin söylüyosun servise ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 8 Ekim 2014; 21:50:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Dostum adam söylemiş sorun ses tuşu diye onu geç kendin söylüyosun servise ver.

Hocam servise göndereceğim fakat amacım içindeki verileri kurtarmak. bunu nasıl yapabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.