Şimdi Ara

Telefonum Çamaşır Makinesinde Yıkandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonum pantolonumun cebindeydi çamaşır makinesine atmıştım çalışırken içerde telefonun olduğunu fark ettim hemen çıkardım pirinç in içine soktum 4 saat fln orda kaldı sizce içindeki suyu emmesi için başka bi şey yapmalımıyım

edit:harf eksikliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EterNaLFox_ -- 17 Ağustos 2010; 18:50:35 >

• Umarım pilide çıkartmayı unutmamışsındır prince koyarken.
  • çıkardım
  • Bataryayı çıkarmalıydın zaten başta bir de saç kurutma makinası tut birkaç dakika tabi sıcak hava verme soğuk havasıyla kurutcan kuruttuktan sonra birkaç saat daha kalsın ne olur ne olmaz benimki makineden yıkandıktan sonra makinayla kuruttuktan sonra açmıştım ekranda hâlâ ıslaklık vardı biraz da beklemesi gerek.
  • 1-2 gün açmamayı düşünüyorum yarına kadar pirincin içinde kalcak iyice gitsin içindeki su
  • Normal suyla iyice yıkayıp ondan sonra pirince koymalısın.
  • Marka model neydi
  • 3 gün beklet prinç kavanozonda
  • İyi işte temiz olmak güzeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

Marka model neydi

Aynen, merak ettim.
    Çalışmazsa çok koyacak bir şey değildir umarım.

• Telefon aldığında kapanmışmıydı su yüzünden? kapanmışsa %98 gitti telefon kısa devreden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

3 gün beklet prinç kavanozonda

• Telefon farklı da benim usb belleğim yıkandı taş gibi hala çalışıyor...
  • arkadaşlar telefon zaten çamaşır makinesinin içinde kapanık bi durumdaydı telefonun marka model Sonny Ericsson k790i zamanında 400 tl ye aldıydım giderse çok üzülürüm yani

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EterNaLFox_ -- 17 Ağustos 2010; 19:32:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaDLYKiSS
    arkadaşlar telefon zaten çamaşır makinesinin içinde kapanık bi durumdaydı telefonun marka model Sonny Ericsson k790i zamanında 400 tl ye aldıydım giderse çok üzülürüm yani

edit: imla

Kapalıysa kurtulma ihtimali yüksek sadece acele etme açmak için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.