Şimdi Ara

Telefonum Dandik Olduğundan Kendimi Ezik Hissediyorum :( (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
5.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım 3310 kullanıyor diyeceğim inanmayacaksınız ama yazma gereği duydum, elinden hiç düşürmüyor şarjı 3 gün gidiyor ve devamlı mesaj yazıyor geçenlerde caddedeyiz arabayı park ettim indik kızın biri arkadaşıma laf attı 'kütüğe bak akrabasını kullanıyor dedi 3310 ya hahahahah... diyerek arkadaşıyla gülüştüler arkadaşımda ' ablam kuaför gelde bir ara kaşlarını alsın gözlerin görünmüyor ' diyerek cevap vermişti basmıştım kahkahayı şimdi düşündüm de ben telefondan mı soğumalıyım , tek kaşlı kızdan mı yoksa hayran mı kalmalıyım o kaşlarla arkadaşıma laf atmasındaki cesarete bilemedim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

Madem sürekli orda burda oyun oynama meraklısısın o zaman git psp al. Ayrıca ezik ne demek yav bu yeni ergenleri anlamıyorum. ortalama 2000 civarı maaşım olmasına rağmen kullandığım telefon philips f511 onuda daha geçen hafta aldım motorola w181 min 3 sene sonunda bataryası zayıflaması yüzünden.
    Ayrıca sen ve senin gibi telefon hastalığına tutulmuş arkadaşlara 2 örnek vereyim. Üniversiteden hocam olan profesör ve doçentlerde 1100 vb telefonlar , aile dostu olan bir tanıdığımda ise 1200 benzeri 100 liralık telefondan vardı. üstelik bu adamın istanbulda dükkanları 4 katlı müstakil dairesi ve 5 tane farklı tipte arabası var. Cep telefonu konuşmak için var üstelikte o tip gelişmiş cihazlar çok sık arıza yapıp şarjlarıda çabucak bitiyor.

Verdigi ornege bak , 5 farkli arabasi var 1200 kullaniyor.

5 farkli arabasi olup 1200 kullanmasi o arkadasi , konuyu acan arkadastan daha ahmak yapar kusura bakma da. Teknoloji bir hastalik olabilir ,tavsiye etmiyorum ama bu teknolojiyi sadece telefon olarak ele almak yanlis bir kavramdir , ayni sekilde arkadasinin da 5 farkli arabasi olmasi onu teknoloji hastasi yapar , 1 araba bir insanin her isini gorur degil mi ?

Telefon konusu benim de her zaman zayif noktam olmustur , hicbir zaman statu anlaminda bakmadim ama olaya , o sekilde olsaydi bugun one x degil iphone 5 alirdim.

dükkanı ve 5 farklı tipte arabası var derken hepsini zevkine binmek için almış biri değil. 3 tanesi ticari araç zaten onlarla mal taşıyorlar 2 tane otomobile ise oğulları sağa sola giderken biniyorlar. teknoloji yada hava atma merakından değil yani araba sayısının fazlalığı. kaldıki bu adam telefonu sadece konuşmak için kullanıyor. yani ihtiyacı olana para veriyor cimrilik değil.
    Diğer örnek ise profesör üzerindendi ona cevap vermemişsin. O hocanın aylık geliri 5 bin liranın üzerinde olmasına rağmen 50-100 liralık telefon kullanıyordu ve tek o değildi. Ayrıca adamların bilgisayarları fotoğraf makinaları ve yeni model otomobilleri var.
    Yani işin özü 150 gramlık plastik oyuncağa sahip olmakla kral olunmaz sahip olmamaklada ezik olunmaz. Sözüm sürekli internetten hesaplarına erişme zorunluluğu olan ticaret insanlarına değil elbette.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Madem sürekli orda burda oyun oynama meraklısısın o zaman git psp al. Ayrıca ezik ne demek yav bu yeni ergenleri anlamıyorum. ortalama 2000 civarı maaşım olmasına rağmen kullandığım telefon philips f511 onuda daha geçen hafta aldım motorola w181 min 3 sene sonunda bataryası zayıflaması yüzünden.
    Ayrıca sen ve senin gibi telefon hastalığına tutulmuş arkadaşlara 2 örnek vereyim. Üniversiteden hocam olan profesör ve doçentlerde 1100 vb telefonlar , aile dostu olan bir tanıdığımda ise 1200 benzeri 100 liralık telefondan vardı. üstelik bu adamın istanbulda dükkanları 4 katlı müstakil dairesi ve 5 tane farklı tipte arabası var. Cep telefonu konuşmak için var üstelikte o tip gelişmiş cihazlar çok sık arıza yapıp şarjlarıda çabucak bitiyor.

Verdigi ornege bak , 5 farkli arabasi var 1200 kullaniyor.

5 farkli arabasi olup 1200 kullanmasi o arkadasi , konuyu acan arkadastan daha ahmak yapar kusura bakma da. Teknoloji bir hastalik olabilir ,tavsiye etmiyorum ama bu teknolojiyi sadece telefon olarak ele almak yanlis bir kavramdir , ayni sekilde arkadasinin da 5 farkli arabasi olmasi onu teknoloji hastasi yapar , 1 araba bir insanin her isini gorur degil mi ?

Telefon konusu benim de her zaman zayif noktam olmustur , hicbir zaman statu anlaminda bakmadim ama olaya , o sekilde olsaydi bugun one x degil iphone 5 alirdim.

dükkanı ve 5 farklı tipte arabası var derken hepsini zevkine binmek için almış biri değil. 3 tanesi ticari araç zaten onlarla mal taşıyorlar 2 tane otomobile ise oğulları sağa sola giderken biniyorlar. teknoloji yada hava atma merakından değil yani araba sayısının fazlalığı. kaldıki bu adam telefonu sadece konuşmak için kullanıyor. yani ihtiyacı olana para veriyor cimrilik değil.
    Diğer örnek ise profesör üzerindendi ona cevap vermemişsin. O hocanın aylık geliri 5 bin liranın üzerinde olmasına rağmen 50-100 liralık telefon kullanıyordu ve tek o değildi. Ayrıca adamların bilgisayarları fotoğraf makinaları ve yeni model otomobilleri var.
    Yani işin özü 150 gramlık plastik oyuncağa sahip olmakla kral olunmaz sahip olmamaklada ezik olunmaz. Sözüm sürekli internetten hesaplarına erişme zorunluluğu olan ticaret insanlarına değil elbette.

5 bin lira alan profesor veya babamin yakin arkadasi var 2 otel sahibi , baska bir arkadasi var alisveris merkezi sahibi , ama kullandigi telefonlar 1200 gibi veya bir ustu olan ama max 400 lirayi asmayan telefonlar. Demek istedigim bu tarz insanlarin telefon daha dogrusu bu tarz elektronik esyalara ilgisi yok bu sebebten almiyorlar. Bu adam bir galaxy s3 alsa hangi ozelligini kulancak ? hicbirisini. yine galaxy s3 u 1200 ayarinda kullancak arama yapcak mesaj atcak. Ama bu ornegini verdigim kisiler x5 den rangeden asagi arabaya binmiyorlar. ayni acidan bakmak gerekiyor yani bu insanlarin zaaflari veya ilgileri baska yonlerde.

Kullandigim bilgisayar siradan bir bilgisayar , asla yuksek seviye bilgisayarlarda gozum olmadi , bundan once kullandigim bilgisayar acer aspire in ilk seviyesiyde galiba 80 gb harddiski vardi ben bunu 6 sene kullandim , bu yaz amerikaya gitmemis olsaydim bi 6 sene daha kullanirdim ama gitmisken ucuza ordan normal birsey aliyim dedim , ama ayni sey telefon da gecerli degil cunku ilgim var , bir telefonu alip butun ozelliklerini sonuna kadar kullaniyorum.

Ozet olarak demek istedigim herkesin ilgi yonleri farkli alanlarda olur , bir insan s3 istiyorsa bu onu ezik ya da ahmak yapmaz. Ha bunu sirf gosteris icin istiyorsa dediklerine sonuna kadar katiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

5800 kullaniyorum ve utanmiyorum. Evet s3 kullanan arkadaslarim var ama 6300 kullanan arkadaslarimda var. Insan haline sukretmeyi bilmeli 2-3 sene once s2 Iphone vs bu kadar yaygin degildi 2sene once en iyi telefonlar arasinda yer aliyordu 5800 herkeste vardi.

aynen konuyu acan ezik Apple ajani olmasa bu tarz baslik acmazdi... 5800 mukemmel olmasada iyi bir model... kullanamiyorsa bu onun ezikligindendir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5800 Aşkımdan 150 TL Ye İkinci el 5800 Aldım Almasaydım Blackberry 9900 Alacaktım Okadar Sevirem
  • çocuklar evlerinde reklamlara bakiyooor sonra neden bana ay fon beş almıyorsun anne bizim ne den ayfon besimiz yok diyor. alkış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Ezik Beyler Bırakın Ya 5800 Kaya gibi telefon birinin başına attıgında kafasını yarıyor yalanmı valla ben telefonumdan memnunum be insafsız 5800 dan önce 3310 kullanıyordum hiç utanmıyordum 1 ay şarzının gittiğini bilirim ben SIII Arkadaşda var 1 saat te şarjı bitiyo 5800 Aldım ne kız geldi ne bişi 5800 aldıgımdan beri 25 tl kontürüm gitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasilyapsam

1100ım var mutluyum

aynen
  • konuyu acan harbi trull'mus *
    trull_trol agi oluyor!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende nedense 3310 yada 1100 almayı düşünüyordum, d900i'yi verip, eski telefonlar babadır, hiç zevk almıyorum ben yeni telefonlardan, dokunmatik ekranmışmış. 3-5 tane özellik için bilgisayarda fotoğraf makinesinde yapabildiğim şeylere ekstradan para verip telefonuma almam. Herşeyin bir kullanım amacı var, sen zaten arkadaşlarınla buluşurken, bir yere giderken, yanında fotoğraf makinesi götürmüyorsan, çok büyük sorun.

Not: Foto makinesi hayranı da telefon hayranı da bilgisayar hayranı da değilim, 100 lirak foto makinem var, d900i telefonum var. Hadi eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 12 Kasım 2012; 4:57:22 >
  • simdi eski n-gage im olcakti ki ne oynardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

quote:

Orijinalden alıntı: kaan1819202122

seninki yine dokunmatik, benimki lanet olası n73.

hocam yanlışınız var, nokia 5800 vurmatik bir telefondur

Basmatikde diyebiliriz.

Ne yazıkki bende 5800 sahibiyim.(Şükür demesini bilelim beyler bunu bulamayanlarda var)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.