Şimdi Ara

Telefonum Dandik Olduğundan Kendimi Ezik Hissediyorum :( (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
5.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun adı çıkmış bi kere kalas diyeNokianın ucuz özelliksiz telefonlarından alabilirsin dışardan bakan ha bu adam özellik istemiyo iletişim olsun yeter derler, 5800 ile gezersen dalga geçerler sen hala bu dandirik kalasımı kullanıyorsun diye arkadaşında sorarsa özelliksiz telefona gidipte yeni alsana diye cevap hazır ben alo desin yeter özellik mözellik boş benim için dersin bişey diyemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi

Yıl 2012 olmuş hatta 2013'e gircez hala 5800 kullanıyorum Ne olaydı benim de S3'üm olsaydı Bende Modern Combat, Dead Trigger oynayaydım Yanlış anlamayın. Bunu arkadaş ortamında hava atmak için istemiyorum. Her yerde oyun oynamak istiyorum sadece

en azından smart phone 5800 sahibisin nesinden utanıyorsun ki hala 6125 modeli kullanan var... 3310 kullanan var...

• quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

Sony Ericsson Xperia Play.Sana gereken telefon bu dostum.S3 gibi amiral gemisini sadece oyun oynamak için alırsan israf etmiş olursun

Telefonum Dandik Olduğundan Kendimi Ezik Hissediyorum :(

512 mb ram ALINMAZ
  • arkadaşım 5800 a şükretmelisin bence
  • Ulan bir de açız diye ağlıyor bu millet, şuna bak bebe beliğin elinde milyarlık telefonlar. Başbakanı günahım kadar sevmem ama haklı olduğu konular da yok değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi

Yıl 2012 olmuş hatta 2013'e gircez hala 5800 kullanıyorum Ne olaydı benim de S3'üm olsaydı Bende Modern Combat, Dead Trigger oynayaydım Yanlış anlamayın. Bunu arkadaş ortamında hava atmak için istemiyorum. Her yerde oyun oynamak istiyorum sadece

vay halimize.. yazık acıdım sana .. bu kafayla kafasını

• Bayram abi kendini üzme seninde tavuklu pilavın var.
  • 1100ım var mutluyum
  • Eğer oyun amaçlıysa acıtasyon yapacağına biraz araştırsan ipod touch veya galaxy wifi gibi 5800 parasına alabileceğin cihazların yeterli olduğu bilirdin
    Şu an sgs note kullanıyorum bunu almadan önce multimedya ihtiyacımı 1 yıl kadar ipod touch 4gle sağladım yanında da e71 kullanıyordum
  • 7250i kullanıyorum.Ne yapayım yerin dibine mi gireyim
  • Madem sürekli orda burda oyun oynama meraklısısın o zaman git psp al. Ayrıca ezik ne demek yav bu yeni ergenleri anlamıyorum. ortalama 2000 civarı maaşım olmasına rağmen kullandığım telefon philips f511 onuda daha geçen hafta aldım motorola w181 min 3 sene sonunda bataryası zayıflaması yüzünden.
    Ayrıca sen ve senin gibi telefon hastalığına tutulmuş arkadaşlara 2 örnek vereyim. Üniversiteden hocam olan profesör ve doçentlerde 1100 vb telefonlar , aile dostu olan bir tanıdığımda ise 1200 benzeri 100 liralık telefondan vardı. üstelik bu adamın istanbulda dükkanları 4 katlı müstakil dairesi ve 5 tane farklı tipte arabası var. Cep telefonu konuşmak için var üstelikte o tip gelişmiş cihazlar çok sık arıza yapıp şarjlarıda çabucak bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klik-klak-boom

ulan hepinizin iyi kotu telefonu var.
    benim telefonum bile yok.

+1 eskiden nokia c6-00 vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de 5800 var cfw attım telefon simdı kasıyor bu yazıyı yazarken 2 kez hafıza dolu uyarısı aldım, nete bile doğru dürüst girmiyo resimlerimi açamıyorum , s3 alacak peder bı süre sonra ama açıkçası onada o kadar vermek istemiyorum. Telefonla oyun oynamam uygulama müzik net özelliklerini kullanırım varmı sizin öneriniz

• ne takıyosunuz şöyle şeyleri ya 5800 iyi telefon gören 3310 falan kullanıyorsun sancak takmayın artık bu tip şeyleri telefonun markasına göre davranan adamdan da uzak dur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Eğer oyun amaçlıysa acıtasyon yapacağına biraz araştırsan ipod touch veya galaxy wifi gibi 5800 parasına alabileceğin cihazların yeterli olduğu bilirdin
    Şu an sgs note kullanıyorum bunu almadan önce multimedya ihtiyacımı 1 yıl kadar ipod touch 4gle sağladım yanında da e71 kullanıyordum

+1

not: sgs wifi 5.0 ile atıldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan1819202122

seninki yine dokunmatik, benimki lanet olası n73.

benim de 5800 var ama ben n73'üm olsun isterdim
  • Dandik telefonun varsa eziksindir zaten.

• Galaxy s2 var,ama kullanmıyorum alt resimdekini kullanıyorum neden ? tablet kadar telefonu düşürmek an meselesi,internete bakacak oluyorum şarjı biter boşver,oyun oynasam diyorum şarjı bitmesin boşver diyorum.resimdeki telefonu kullanırken kendimi özgür hissediyorum inanırmısın..Şarjı bitmiyor heralde 1 hafta gidiyor saymadım,her yere sığıyor,düşürüp çarpıp biryerine zarar gelecek korkusu yok,internetpaketide almak zorunda değilim,şarjım bitecek korkusu yok son derece rahat.pahalıcihazları bebek gibi korumak kollamak ve bakmak gerçekten insanı sıkıyor.oyunun kralınıda internetide laptopumla hallederim telefonla oyun oynamak neyin nesi ?? zaten şarjı dayanmıyorki hiçbişeye...

Telefonum Dandik Olduğundan Kendimi Ezik Hissediyorum :(

• eski telefonum iphone 3gs. şuanda 1208 ama özellikli telefon hayatıma dağınıklık getiriyo nereye bassan bi özellik çıkıyo. bu telefonla hayatım düzene girdi sade bir hayat için 1208
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.