Şimdi Ara

Telefonum Dandik Olduğundan Kendimi Ezik Hissediyorum :( (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
5.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de n70 var 6 yıldır kullanıyorum. Ama artık gına geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan1819202122

seninki yine dokunmatik, benimki lanet olası n73.

n73 Htc one x e gecmeden önceki telefonumdu öyle bi yavaşlık yok msj bile 20 sn yede acıyodu acının anlıyabiliyom
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 0:20:22 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=D9IulVxV1PI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 12 Ekim 2012; 15:28:24 >
  • florida sahillerini öneririrm yok illa yurt dışına çıkmak istemiyorsan Antalya
  • 6300 kullanıyorum insafsız. insanı işsazı issassız.
  • iPhone 4 var ama bu aralar Blackberry'e çok özeniyorum, 8520 bile kabulüm.
  • 6300 5. yılım. Bozulmadığı sürece yeni bir telefon almayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior

6300 5. yılım. Bozulmadığı sürece yeni bir telefon almayacağım.

Avatarını kullanabilir miyim? Üzerinde biraz değişiklik yaparak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CokSiskoyum

quote:

Hayır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CokSiskoyum

quote:

Hayır

Edit: Ben de kendime yenisini yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi Nakamoto -- 12 Ekim 2012; 20:09:33 >

• 1100 falan kullansaydın sana hiçbir şey demezdim ama 5800 kullandığın için eziksin
  • bende s3 var psp den daha iyi bir kere meydana çıkardın mı hemen gözler sana dönüyor herkes oha yuhhh tablet mi o diye fısıldamalar falan derken diğer cepten de 3310 nu çıkarınca baya cool oluyor
  • 5800 kullanyorum ve cidden öldü artık.Yarın android e geçiyorum :) Samsung Galaxy mini 2 alıcam
  • valla okuldan tanıdık bir kaç arkadaşda galaxy s3 var alıp oynuyoz ama benim telefonda dandik
  • Huhahauha pazar günü ACE 2 alıyorum seni ezik dandik telefonlu fukara genç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

benim de 5800 var ama ben n73'üm olsun isterdim

5800 müzik telefonu neyini beğenmiyorlar ki? bana verseler kullanırım... 399TL fiyata kadar düşmüş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

Madem sürekli orda burda oyun oynama meraklısısın o zaman git psp al. Ayrıca ezik ne demek yav bu yeni ergenleri anlamıyorum. ortalama 2000 civarı maaşım olmasına rağmen kullandığım telefon philips f511 onuda daha geçen hafta aldım motorola w181 min 3 sene sonunda bataryası zayıflaması yüzünden.
    Ayrıca sen ve senin gibi telefon hastalığına tutulmuş arkadaşlara 2 örnek vereyim. Üniversiteden hocam olan profesör ve doçentlerde 1100 vb telefonlar , aile dostu olan bir tanıdığımda ise 1200 benzeri 100 liralık telefondan vardı. üstelik bu adamın istanbulda dükkanları 4 katlı müstakil dairesi ve 5 tane farklı tipte arabası var. Cep telefonu konuşmak için var üstelikte o tip gelişmiş cihazlar çok sık arıza yapıp şarjlarıda çabucak bitiyor.

Verdigi ornege bak , 5 farkli arabasi var 1200 kullaniyor.

5 farkli arabasi olup 1200 kullanmasi o arkadasi , konuyu acan arkadastan daha ahmak yapar kusura bakma da. Teknoloji bir hastalik olabilir ,tavsiye etmiyorum ama bu teknolojiyi sadece telefon olarak ele almak yanlis bir kavramdir , ayni sekilde arkadasinin da 5 farkli arabasi olmasi onu teknoloji hastasi yapar , 1 araba bir insanin her isini gorur degil mi ?

Telefon konusu benim de her zaman zayif noktam olmustur , hicbir zaman statu anlaminda bakmadim ama olaya , o sekilde olsaydi bugun one x degil iphone 5 alirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

benim de 5800 var ama ben n73'üm olsun isterdim

5800 müzik telefonu neyini beğenmiyorlar ki? bana verseler kullanırım... 399TL fiyata kadar düşmüş...

nadiren donmaları ve ekranın renginin gidip gelmesi olmasa güzel telefon aslında. tabi bu saydıklarım 2-3sn'lik şeyler.

ama n73'ün tipine oldum olası hasta olmuşumdur. ondan istiyordum 2009-2010 gibi sordum her yere üretimden kalktı dediler. çok feci hayal kırıklığına uğramıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi
    Sadece oyun için kullanmam. Overclock yaparım, internette gezerim, ikide bir rom atarım, sürekli oyun yüklerim.

S3ün amacına bak be :) bende var s3 ve içinde 2-3 oyun var. telefon her işimi görüyor ama o güzelliği var. Firma görüşmeleri mailleşme çizim tasarım görüntüleme yani benim kullanmadığım en fazla 1-2 özelliği var. Sadece oyun için tablet al 250 tlye daha iyi olur sana. Dediklerini 250 tllik cihazlada yaparsın.

Bu arada: Bu mesaj Samsung Galaxy S3 ile gönderildi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.