Şimdi Ara

Telefonum Dandik Olduğundan Kendimi Ezik Hissediyorum :( (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
5.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim telefonum bile yok.
  • Telefoncuların en sevdiği müşteri tipi ergenlerdir.Ne çıkarsa almak isterler.Hele bazıları alamadığı için karın tokluğuna bile çalışmak ister.Benim bir arkadaşım böyleydi 4-5 sene telefoncuda 3 kuruş paraya çalıştı.Sonunda çıktı.Bende oraya ara sıra giderdim.Çoğunluğu liseli, asgari ücret alıp 2-3 aylığıyla lüks telefon alanlar doluydu.Belki 10 sene önce bende de telefon merakı vardı tabi o zamankiler böyle değil.Bir gün baktım bu işin sonu yok bıraktım gitti heves falan kalmadı.Şimdi işimi gören ucuz telefonlar kullanıyorum.
  • Yanlış anlamışsınız. Benim derdim hava atmak vs. değil. Cool görünmek hiç değil.
  • 5800 o kadar kotu degil beterin beteri var...

bu mesaj samsung ch@t527 gt-s5270k ile atildi.
    tarayici operamini vr:4.4.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan1819202122

seninki yine dokunmatik, benimki lanet olası n73.

lanet etmek caiz degil.

konuya gelince : ya bi s*#€#*€£# ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

İşe gir çalış emre efendi çanağı yayıp oturmakla olmuyor bu işler.

Adımı nereden biliyorsun
  • 6303i kullanıyorum, okuldaki en farklı telefon bende
  • Bende kendimi cok ezik hissediyorum her yerde goruyorum cocuklarin elinde hep soruyorum kendime neden benim puskevitim yok diye

• Asosyallik beynine vurmuş diyeceğim de ben de sabah sabah ayakta olmama rağmen forum dh a giriyorum. Yahya Kaptan otobüsünde olan varsa yaşasın forum Dh diye bagirsin. İzmit 96 hat

• Devir eskicilik devri.

Bak buraya yazıyorum.

Gün gelecek insanlar elindeki en son teknolojiden bıkacak.

Her şeyin eskisine dönecek..

Mesala, ilerki senelerde 3310 kullanan çok olacak :D
  • Benim s3üm varda ne oluyor şarjı gitmesin diye Ekranın ayarlarını bile kısıyoruz. Dead Triger falanda yüklü ama oynuyor muyum yok Bad Piggies oynuyorum o daha güzel hem PC dede oynanıyor :D
  • Telefonun hiçbir önemi yok bence bende kaç yıllık htc touch diamond kullanıyorum hiçte gocunmuyorum çünkü işimi görüyor böyle düşünmelisin
  • oyunları bilmiyorum ama servide kızlar samsung dokunmatik kullanınca yanında nokia 3120c kullanmak hoş olmuyor
  • Benim telefonum yok sen nediyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: CokSiskoyum

Bende iPhone 4 var. Kendimi ezik hissediyorum. Benim neden iPhone 5'im yok?

Daha ip5 almamış acıdım ip4 kullanılır mı ip5 varken.

Benim bir tanıdığım çok zengin olmasına rağmen dahada eski bir telefon kullanıyor. Ayrıca telefon oyun oynamak için kullanışsız heryerde oyun oynayacagım diye telefonun şarjı kalır mı zannediyorsun?O zaman telefon özelliğini kullanamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler7 -- 12 Ekim 2012; 10:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara

w810'um var, her işimi halledebiliyorum. Akıllı telefonların bir ihtiyaçmış gibi gösterilmesi tamamen saçmalık.

+1

w850i kullanıcısıyım.Aşırı derecede memnunum.İhtiyaç farkı da olabilir benim derdim müzik

Yaşın kaç bilmiyorum ama kendin para biriktirip te alabilirsin.İmzamdakilerin hepsini kendi paramla aldım(Biriktirme değil alın teri ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This_is_Heavy -- 12 Ekim 2012; 10:38:58 >
  • kardesim ne alaka bizim eve aylik 7000 tlden fazla para giriyor ama telim nokia 3120 classic 3 yillik bence gayet iyi sikinti yapma

• bende 8 yıldır 4 sene 3310 3500 ve samsung chat trevi var babamda samsung galaxy gio var ben bayramda ki paralar ve babnam bayramdan sonra servisten aldım kednimi otobüsel gidicem aylık 108 tl verecek bana bende hem 24 ay taksitle samsung galaxy s3 64 gb veya htc one x alıcam yanında da güzel bi tarife allah nasip ederse darısı senin başına
  • 7 yıldır 6600 ımı kullanıyorum ve mutluyum yeni çıkan telefonlara da ilgi duymuyorum
  • bende sahip olmak isterdim bi s3 e ama başkasına hava atmak, statümü yükseltmek için değil.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.