Şimdi Ara

Telefonum kaç TL eder? (iPhone 11)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 11 128 GB yeşil renkli cihazım var. Ekranında, arkasındaki camda veya kasasındaki metalde herhangi bir kırık, göçük, deformasyon, görünen çizik vs. yok. Varsa anca minik kılcal çizikler vardır o kadar, onları bile göremedim ben. Pil yüzdesi 85. Garantisi 2022 Mart’a kadar devam ediyor. Face id veya kameralarında hiçbir problem yok. Bunu satıp 13 miniye geçmeyi düşünüyorum, kaç TL eder acaba? Ve nereye satabilirim? Sahibinden, Letgo vb. uygulamalar mı kullanmalıyım yoksa şu “eski telefonu getir yenisini ucuza al” kampanyalarını mı kullanmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QaptanYosun -- 22 Ocak 2022; 4:56:44 >

• Tam olarak 9.321,54 TL eder. 1 kuruş altına ya da fazlasına verme sakın
  • Telefonun 10 eder hocam. Telefoncuya verirsen 8-8.5 a satarsın çünkü üstüne kar koyar satar. Kendin satarsan 10-10.200 civarına verirsin. Eskiyi getir yeniyi götür kampanyasında 8-8.5 verirler
  • Yorumdaki diğer arkadaşlar 10 eder falan diyince şaşırmıştım. Meraktan hepsiburada nın eskiyi getir yeniyi götür kampanyasına baktım. Sıfır hasarlı cihaza 9.250 teklif ediyor.

Lakin şuan 2 sene garantili sıfır iphone 11 128gb ı da 10.600 e satıyor hepsiburada. Benim aklım almadı açıkçası. Kullanılmış cihazların bu kadar para etmesini benim aklım almıyor. Bir ürünün paketini açtığın an en az %10 değer kaybeder benim gözümde. Kullandığın süreye göre de o yüzde artar mevcut sıfır fiyatına kıyasla.

Ben şahsen 8.5-9 eder derdim(dediğim gibi ben 10.000 verip 2. El alan, 10.600 e sıfırını almayan insanı anlamıyorum. Problem bende olabilir.).

2 telefoncu gez, hepsiburada'nın verdiği veya fazlasını veriyorsa direkt ver kurtul. Öte türlü zaten hepsiburada dan yine cihaz alabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.