Şimdi Ara

Telefonum Şarj Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Önceçlikle Hayırlı Akşamlar Dilerim ,
    Dün Telefonumun şarjı %3 e düşmüş yani az kaldı şarja taktım şarj oluyor yazıyordu.
    Ertesi Sabah Uyandım Şarj dan cıkardım Hala %3 De Şarj takıyorum oluyor diyor sonra cıkarıyorum şarjı %2 düşüyor ve kapandı acılmadı.
    Şarja Takıyorum Şarj Sembolu felanda cıkmıyor.

Telefon GM Discovery
    Önceden şarj soketini kırmıstım garantiye yaptırmıstım
    bi yardım ederseniz

• Serviste şarj soketi değiştirildikten sonra tekrar kutu içerisinden çıkan dandik aletle şarj etmeye devam ettiyseniz soket tekrar arızalanmıştır
  • Şarj aletinde veya telefonda bir sorun olabilir en iyisi sen uzman birine sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tekrar garantiye gönder. Ard arda arıza yapan parça nedeni ile sanırım 3. veya 4. sefer tekrarlarsa telefonu değiştirmek zorundalar. Yani bir üst modelini vermek zorundalar. Garanti kapsamında ise düşünmeden yolla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.erdgn

Bence tekrar garantiye gönder. Ard arda arıza yapan parça nedeni ile sanırım 3. veya 4. sefer tekrarlarsa telefonu değiştirmek zorundalar. Yani bir üst modelini vermek zorundalar. Garanti kapsamında ise düşünmeden yolla.

Bir üst modeli vermek zorunda değiller, ya aynı modeli verirler yada para iadesi yaparlar, hee eğer ürün piyasadan kalktı ise üst modeli verebilirler orası doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realteco

quote:

Orijinalden alıntı: emir.erdgn

Bence tekrar garantiye gönder. Ard arda arıza yapan parça nedeni ile sanırım 3. veya 4. sefer tekrarlarsa telefonu değiştirmek zorundalar. Yani bir üst modelini vermek zorundalar. Garanti kapsamında ise düşünmeden yolla.

Bir üst modeli vermek zorunda değiller, ya aynı modeli verirler yada para iadesi yaparlar, hee eğer ürün piyasadan kalktı ise üst modeli verebilirler orası doğru.

valla benim başıma gelmişti. sanırım prestijlerini korumak için böyle bir uygulama var. Aynı zamanda GM Discovery 2 ve Elite ile bir üst modele geçecekler ve Discovery nin de artık piyasaya sürüleceğini sanmıyorum açıkcası. Tabi böyle bir durum için sanırım 4 defa aynı parçanın hata vermesi lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon şarj almıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.