Şimdi Ara

Telefonum yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumu iosa çevirsem (şuan android) hızlanırmı?

• Ram takarsan da hızlanır diyorlar.
  • Telefon vestel venüs 5520
  • Orijinal iOS'a sanırım çeviremezsiniz. iOS diye çevireceğin sürümlerin hepsi aslında IOS makyajı yapılmış Android olacaktır. Önermem kesinlikle. Makyajlı, zoraki iOS kullanmak yerine stock ROM daha iyi olabilir. Venüs V3 5020 sanırım elinizdeki cihaz. Aslında bataryası da iyiymiş. 3140 mah. 5 inch ekran için çok ideal. Günlük kullanımda oyun oynamayacaksınız, sizi götürmeli.

Telefonunuzda kullanmadığınız uygulamaları ve arka planda çalışan uygulamaları silin. Senkronizasyonu kapatın. Bunlar işe yarayabilir. Gereksiz arka planda çalışan uygulamaları yüklemeyin. Örneğin antivirüs programları vs. yüklemeyin. Bu telefonun tartışıldığı ve bu telefonla ilgili fikir alışverişi yapılan forumlar illaki vardır. Onlara da sorabilirsiniz. Belki daha stabil bir ROM bulabilirsiniz ve o android işletim sistemi sürümüne geçersiniz.

https://forum.donanimhaber.com/vestel-venus-kullanicilari-kulubu-venus-v1-venus-v3--96846578

Bu konuyu orada da sorun bence. Kullananlar daha iyi bilecektir.

Eğer memnun değilim elimdeki cihazdan ve belirli bir bütçem var diyorsanız da, samimi olarak söyleyebilirimki XIAOMI marka cihazlara bakabilirsiniz. Örneğin, Mi9t veya Mi Note 10 Lite önerebilirim. Diğer başka cihaz öneremem. Bu iki telefonu da kullandım ve test ettim. Ancak ikisini önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 27 Temmuz 2020; 4:6:1 >

• Bi zamanlar benimde yillarca öyleydi hatta tarayicida cokuyordu tel onu hatirladim Allah kurtarsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.