Şimdi Ara

Telefonuma Virüs Bulaştı ( 'Time Service' ve 'Monkey Test' )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yazılım: 4.2.2 Orjinal ( ROOTLU )

Arkadaşlar telefonuma birtane uygulama yükledim yanlışlıkla o uygulamadan sonra telefon kendi kendine uygulamar yükler oldu ve ekrana bazen uygulama reklamları ve benzeri şeyler gelir oldu factory reset attim ama yinede arka planda değişik uygulamalar çalışıyor ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim lütfen

"Time Service" ve "Monkey Test" die uygulamalar arka planda çalışıyor sürekli ve kaldıriyorum tekrar geliyor kendi kendine uygulamalar yüklüyor hard format attım yine aynı arkadaşlar biriniz yardımcı olun :(

Kendi kendine uygulamalar yüklüyor "Time Service" ve "Monkey Test" silmeye kalkıyorum siliyor reset atiyorum telefona tekrar geliyor yine kendi kendine yüklediği uygulamaları silmeme rağmen yeniden yükklüyor ekrana uygulama kısayolu ekliyor ekrana bazen uygulama reklamları geliyor

Gördüğünüz gibi KENDİLİĞİNDEN UYGULAMA REKLAMLARI GELİYOR

Telefonuma Virüs Bulaştı ( 'Time Service' ve 'Monkey Test' ) Telefonuma Virüs Bulaştı ( 'Time Service' ve 'Monkey Test' ) Telefonuma Virüs Bulaştı ( 'Time Service' ve 'Monkey Test' )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreli01 -- 1 Eylül 2015; 12:52:42 >

• Yeniden rom at orjinal yazilimi odinle kur sd karti falanda sıfırla duzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toress86 T kullanıcısına yanıt
    telefon virislü dosyaları silim dedim yeniden başlattım açılmadı bu sorun sadece bende degil bi kaç kişidede olmuş ve halen olan kişiler var adamlar işinin erbabıymış şerefsizler girdimi çıkmıyor çünkü sistem dosyalarına bulaşıyor hard formatlada silinmiyor şimdi telefonum htc yazısında kaldı recovryi yükledim ama bu seferde telefonumda hafiza kartı girişi olmadıgı için romu telefona atamıyorum cmd kodlarıyla atiliyormuş ama onuda beceremedim şimdi telefoncuya vermekten başka çarem kalmadı bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreli01

telefon virislü dosyaları silim dedim yeniden başlattım açılmadı bu sorun sadece bende degil bi kaç kişidede olmuş ve halen olan kişiler var adamlar işinin erbabıymış şerefsizler girdimi çıkmıyor çünkü sistem dosyalarına bulaşıyor hard formatlada silinmiyor şimdi telefonum htc yazısında kaldı recovryi yükledim ama bu seferde telefonumda hafiza kartı girişi olmadıgı için romu telefona atamıyorum cmd kodlarıyla atiliyormuş ama onuda beceremedim şimdi telefoncuya vermekten başka çarem kalmadı bakalım ne olacak

Nasil yapamadin ya simdi ilk once recovery mode giriceksin factoryreset kismindan reset aticaksin sonra telefonu acmadan odin ile mevcut hangi surumun varsa (orjinal olmak sartiyla 5.0 surmunu kullaniyosan 5.0 Tican yani) custom icin cmd gerekir normalde gerekmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Greenify İşe Yarayabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.