Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Telefonuma virus girdi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar yaklasık 1 hafta once telefonuma(6600) bt uzerinden sis eklentlılı bi program geldi.Bende kaydettimolanlar ondan sonra oldu zaten.Artık telefonumun sarjı 2 saat gidiyor kendi kendini bt ile gondriyor yani yayılıyor.Napcam bilmiyorum bide hattım faturalı ondan da korkuyorum acilen onerılıerınızı beklıyorum.

• sende abazalık yapmasaydın da bt ile gelen mesajı kaydetmeseydin yada bt açık dolaşmasaydın
  • format atmanı tavsiye ederim gerekli bilgi üst konuda mevcut..
  • telefona nasıl gormat atılıyor bıraz bılıgı verebılırmısın ???
  • eet negative ın yazısını oku en üst topic.. cabir grmi$tr (zaten 1tane daha war o da türkiyede yok:) 1programla silersin ama format daha etkili tabi..
    1daa da atlama her$eye
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_CooL

telefona nasıl gormat atılıyor bıraz bılıgı verebılırmısın ???

alttaki linkte gerekli açıklamalar fazlasıyla mevcuttur en etkili yol format dır;

http://forum.donanimhaber.com/m_959521/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar sız varya supersınız cok tesekkur edıyorum thanks
  • quote:

Orjinalden alıntı: spree

sende abazalık yapmasaydın da bt ile gelen mesajı kaydetmeseydin yada bt açık dolaşmasaydın

• quote:

Orjinalden alıntı: namelessone

eet negative ın yazısını oku en üst topic.. cabir grmi$tr (zaten 1tane daha war o da türkiyede yok:) 1programla silersin ama format daha etkili tabi..
    1daa da atlama her$eye

benim yazım o
  • quote:

Orjinalden alıntı: spree

sende abazalık yapmasaydın da bt ile gelen mesajı kaydetmeseydin yada bt açık dolaşmasaydın

• HAYATİ ÖNEMİ HAİZDİR...1. DERECEDE ÖNEMLİ KONUDUR.....virüsler cebe de girerse yandık artık

_____________________________________________________________________________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakka -- 30 Kasım 2004, 8:45:20 >
  • ya bu sıralar ne çok cabir vakası görülüyor. benim anlamadığım millet her bt.mesajını niye kabul ediyor.
  • işin tehlikeli yanı bizim numaradan millete ne eşekçe mesajlar gönderir kimbilir ne kavgalar çıkar sen gönderdin göndermedim davaları...hele birde virüs programına kız isimlerini ayırt eden bir mantık ekliyorlarmış desene ortalık GÜM
  • millet cafelerde felan bluetooth ile msj laşıp tanışıyor geçengün benim başıma geldi servisteyim arkadaşa bir resim atıcam trafik sıkışıktı tabii işçıkış saati ulen bir tramaya başladı blue tooth 15 kişi listelendi ana dedim demek baya bi çekim alanı varmış öyle 10 m den fazla gibin dedim kendi kendime yada ben bir telefon şirketinin servisiyle yanyana geldik diye düşündüm hemen birtane kız ismine resim attım altınada deneme yazdım tam ordn banada cevap geliyorduki yeşil ışık yandı bağlantı koptu offff lem dedim ayda yılda bir geyik yapıp gülecez oda mantar oldu
  • bt ile mesajlaşma yüzünden çıkan kavgaları da görüyor musunuz tvde falan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

bt ile mesajlaşma yüzünden çıkan kavgaları da görüyor musunuz tvde falan?

yok yav millet okadar abarttımı işi. bizim millet adam olmaz. sen benim kızıma nasıl bt.mesajı atarsın gibi muhabbetler dönüyosa ab.ye girmek gerçekten hayal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.