Şimdi Ara

Telefonumu Kullanarak Pc den Nete Grimek????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar benim nokia 6670 cep telefonun turkcell hattım ve pc im var buluetooth kullanarak telefonun sayesinde nete nasıl girebilirim?Forumda bi şeyler gördüm ama yapamadım.
    Çevirmeli bi ağ bağlantısı kurdum numaraya *99# yazdım ama bağlanmaya çalışınca çevirsesi yok diye hata veriyor acellleeee yardımmm.

• Arkadaşlar yardım edin ne olur acele yapmam lazım bu işi...
  • telefonu modem olarak görmesi gerekir sanıyorum ben 1 yıl gprs ile internete bağlandım tel motorola ydı
    seninkindede farklı olacağını sanmıyorum teli modem olarak görüyor ve yüklüyorsa sorunu başka yerde araman lazım ayarlara falan iyi bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgam

Mrb arkadaşlar benim nokia 6670 cep telefonun turkcell hattım ve pc im var buluetooth kullanarak telefonun sayesinde nete nasıl girebilirim?Forumda bi şeyler gördüm ama yapamadım.
    Çevirmeli bi ağ bağlantısı kurdum numaraya *99# yazdım ama bağlanmaya çalışınca çevirsesi yok diye hata veriyor acellleeee yardımmm.

Zamanında, 1 yıl kadar Motorola C336 ile GPRS yoluyla internete bağlanmıştım. *99# diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum (ama uzun zaman oldu, unutmuş olabilirim). Ayarlar, kullandığın telefonun markasına ve kullandığın şebekeye göre değişiyor. Müşteri hizmetlerini ararsan, gerekli ayarları yaptıracaklardır.
  • Telefonum gprs ayarları zaten var ve şu anda telefondan gprs e bağlanabiliyorum benim yapmak istediğim telefonumu pc ye bağlayıp internete girmek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgam

Telefonum gprs ayarları zaten var ve şu anda telefondan gprs e bağlanabiliyorum benim yapmak istediğim telefonumu pc ye bağlayıp internete girmek.

Bahsettiğim ayarlar da onlar zaten. Telefonu PC'ye bağladığında da GPRS yoluyla bağlanıyor...
  • *99# böyle bir numara çeviriliyordu. arkadaşım senin telefonu bilgisayar donanım olarak gördümü?
    driverini yükledin mi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu şekilde bağlanıyorum internete. Öncelikle "Nokia PCSuite" programının son sürümünü Nokia'nın sitesinden çekmelisin. O program yardımıyla telefon tanıtma, bağlantı ayarlarını çok kolay şekilde yapabilirsin.

Yalnız bilgisayar üzerinden bağlanırsan transfer olan veri miktarı telefondakine göre daha yüksek olur. Buna dikkat etmen lazım, yoksa fatura şişebilir! Ben Telsim'in 1 aylık sınırsız GPRS bağlantısını kullanıyorum mesela. Aylık 50YTL ye sınırsız bağlantı var. Diğer operatörlerde sınırsız bağlantı hala yok. Telsim GPRS hızı maksimum 56K modem hızındadır, yani 5kb/sn den hızlı download yapamazsın, hele kalabalık ve yoğun bir yerde isen bu hıza ulaşman normal saatlerde imkansız. Turkcell-edge yaklaşık 2 kat daha hızlıdır ama onun da sınırsız seçeneği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celcin -- 5 Temmuz 2006; 11:06:59 >
  • Sağol dostum bende sorunu pcsuit ile hallettim ben turkcelle giriyorum bağlantı 6-7 civarı fatura sorunum yok bulduğum bi yöntem ile sadece ilk girişte 3 kontürüm gidiyor sonra bağlantıyı koparana kadar hiç kontürüm gitmiyor yardımlarınız için sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.