Şimdi Ara

Telefonumun Pikselleri Bozuldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sıkıntım başlıkta yazdığı gibi. Daha bu sabah bir sorun olmayan telefonumda eve geldiğimde yaklaşık 50 - 60 tane pikselin bozulduğunu farkettim. Bozulmaktan kastım piksellerin beyaz olması değil, işin garip tarafı bozuk piksellerin her birinin farklı renkte olması. Yani 50 - 60 tane piksel in yaklaşık 20'si kırmızı 20'si sarı geriye kalanlar da yeşil renkte. Telefonumun garantisi var ama garantiye götürmekten başka çözüm var mı?

• Fabrika ayarlarına dönder olmazsa yeni pil al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberinReisi

Fabrika ayarlarına dönder olmazsa yeni pil al

Acaba pille ne alakası vardır ki. Bir de fabrika ayarlarına çevirince herşey silinir mi?
  • Cihaz nedir bilmiyorum ama su ihtimaller olabilir.

Bir anda o kadar pixelin olmesi cok garip.

En son bir yazilim yukselttiniz mi? Eger yukselttiyseniz wipe yaparak cihazinizi temizleyiniz.

Yada son yuklediginiz bir uygulama cihazinizda hasara sebeb olmustur son uygulamalarinizi gozden gecirin.

Fabrika ayarlarina almak butun verileri siler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Cihaz nedir bilmiyorum ama su ihtimaller olabilir.

Bir anda o kadar pixelin olmesi cok garip.

En son bir yazilim yukselttiniz mi? Eger yukselttiyseniz wipe yaparak cihazinizi temizleyiniz.

Yada son yuklediginiz bir uygulama cihazinizda hasara sebeb olmustur son uygulamalarinizi gozden gecirin.

Fabrika ayarlarina almak butun verileri siler.

internettte araştırdığıma göre piksellerim ölmemiş, sıkışmış. yai ölü piksel gibi tek renkte değil. ayrıca telefonun ekranına biraz bastırdığımda renkli piksellerin çoğaldığını, elimi ekrana bastırmaktan geri çektiğimde ise azaldığını farkettim. yani piksellerin ekrana yapılan bir baskı sonucu hatalı duruma düştüğünü düşünüyorum, yani formatla falan alakası yoktur bence. telefonumda virüs uygulaması, facebook ve twitter var sadece.

yanıtın için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.