Şimdi Ara

telefonun modelini yanlis girince...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi sakaya kurban giden telefonun ilaci nedir bilemedim bin kere yanlis girildi email istiyo internet acik degil emaile yollama yontemi ise yaramiyor orta tusla powera birlikte basilinca factory reset falan olur diyolar o da olmadi bilgisayar yok ne dersiniz ne yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben internet olmasa da email yöntemi çalışıyordu diye hatırlıyorum.
  • Ben hep interneti kapali tutardim boyle bisey icin gerekli oldugunu bilseydim yine kapali tutardim malum sarj vs

• Bak napicaksin anlatiyim ama hersey silinir oncelikle kapa telefonu sonra power orta tus (anarkran) ve ses acma tusuna basili tut samsung yazisi gelince powerden cek recovery e girince elini diger tuslardanda cek ya recovery egirer yada sifre sorar sifre sorarsa yanlis.gir ful 10-15 kere en sonunda girmene.izin vermez oyle kalirsa bataryayi cikar acyada bastan baslatilir telefon yada senacbirak acilsin boot ekranindan sonra sifre sorar onuda full yanlis gir en sonunda sifirlanicak der yanlis girersen tekrar yanlid gir veya tamam filan de kurulumu yap kullan

• Bilgisayar yok en sondaki yukleme asamasi onsuz olur mu bir de recoverye girersede mi yukleme asamasi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Bak napicaksin anlatiyim ama hersey silinir oncelikle kapa telefonu sonra power orta tus (anarkran) ve ses acma tusuna basili tut samsung yazisi gelince powerden cek recovery e girince elini diger tuslardanda cek ya recovery egirer yada sifre sorar sifre sorarsa yanlis.gir ful 10-15 kere en sonunda girmene.izin vermez oyle kalirsa bataryayi cikar acyada bastan baslatilir telefon yada senacbirak acilsin boot ekranindan sonra sifre sorar onuda full yanlis gir en sonunda sifirlanicak der yanlis girersen tekrar yanlid gir veya tamam filan de kurulumu yap kullan

Dediklerinizi yaptim oldu tesekkurler sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Omergk

quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Bak napicaksin anlatiyim ama hersey silinir oncelikle kapa telefonu sonra power orta tus (anarkran) ve ses acma tusuna basili tut samsung yazisi gelince powerden cek recovery e girince elini diger tuslardanda cek ya recovery egirer yada sifre sorar sifre sorarsa yanlis.gir ful 10-15 kere en sonunda girmene.izin vermez oyle kalirsa bataryayi cikar acyada bastan baslatilir telefon yada senacbirak acilsin boot ekranindan sonra sifre sorar onuda full yanlis gir en sonunda sifirlanicak der yanlis girersen tekrar yanlid gir veya tamam filan de kurulumu yap kullan

Dediklerinizi yaptim oldu tesekkurler sagolun

Onemli degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.