Şimdi Ara

Telefonun Yavaş Şarj Olma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon son 3 gündür yavaş şarj olduğuna dair mesaj veriyor. Şarj adaptörü ve usb kablosu orijinal ve sadece evde kullanıyorum. Hasar alacağını sanmıyorum. Bir de ben şarj sürelerini aşmamak için zamanlayıcılı priz kullanıyorum. Acaba onda mı sorun çıktı bilmiyorum. Daha önce böyle bir şey başınıza geldi mi? Sorun ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uçak moduna alıp şarj etmeyi denediniz mi peki ?
  • Hangi model benim ki 30 dk da %50 şarj oluyor

• Lumia 1520

• Cihazı sıfırlamanı tavsiye ediyorum benim Lumia 820 şarjdayken şarjı bitiyordu servise verdim sıfırladılar düzeldi, sende bir dene istersen
  • sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    Son çare olarak düşünebilirim teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

Arkadaşlar telefon son 3 gündür yavaş şarj olduğuna dair mesaj veriyor. Şarj adaptörü ve usb kablosu orijinal ve sadece evde kullanıyorum. Hasar alacağını sanmıyorum. Bir de ben şarj sürelerini aşmamak için zamanlayıcılı priz kullanıyorum. Acaba onda mı sorun çıktı bilmiyorum. Daha önce böyle bir şey başınıza geldi mi? Sorun ne olabilir?

fırça yardımı ile kablo içlerini temizleyin bakalım belki ondan yapabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

• SAMET/ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için

• bende orjınal kablosuyla sarj ediyorum bende de çıkıyor ayarlardan kapattım bildirimini süresindede bi değişiklik yok takma derim

w10 lm 535 benimkisi ayarlardan usb diye aratırsan çıkar 'mobil cihazım usb üzerinden yavaş şarj oluyorsa bildir' kapalı yaparsan uyarı vermeyecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haşlanmışyumurta -- 25 Şubat 2016; 23:09:39 >
  • haşlanmışyumurta kullanıcısına yanıt
    Sağolun şimdilik yapmıyor. Zaten galiba telefonu satacağım androide geçiş yaptım. Herkese çok teşekkürler ilginiz için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.