Şimdi Ara

Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= 5800, N73, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
5.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elusive lütfen alınma bozulma kardeşim.Zaten "fly" yazdım telefon uçtu, "naber" yazdım cevap verdi diye mesaj yazıp takılanlara kızmadıysan herhalde bana da kızmazsın.
    Sende ve çoğumuz da biliyoruz ki bu muhabbet zaten bir alıntı,aslında pek bir faydası da yok buna inan.Yazılanlar hepsi yıllardır her forumda harfi harfine copy/paste şeklınde var ki, zaten ben bunu beş sene 6600 kullanırken bile her forumda görüyordum.
    Hatta ve hatta ismini hatırlamadığım bir forumda konuyu açan eleman " bu konuyu ilk açan benim, benim bilmemneyimin oğlu Finlandiyada Nokıada çalışıyor,o söyledi bana " gibi yeminler ediyordu.Sen iyisimi konuyu sil,daha fazla geyik yapmasınlar burada.Zaten burda herkes telefonu hackliyor,cfw atıyor,telefonu uçuruyor.Gözünü sevdiğimin forumu havaalanı gibi mübarek :-D

edit:Zaten hackli cfw kullanıyormuşsun onu forumda arz etmişsin halka,yeme bizi :-D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damien Omen -- 1 Aralık 2010; 3:27:28 >

• s60v3 lerde gerçekten işe yarıyordu bende n73 vardı doğrduru yani..o zamanlar edindiğim birikimlerden bunun ajanda uygulamasının gereksiz yere telefonu kastırmasını engellediği yönündeydi, zaten bilenler bilir n73 gibi tellerde kayıtları falan iptal etmek teli oldukça hızlandırırdı...amma velakin v5 de böyle bişey olabileceğini sanmıyorum olsa bile eskisi kadar hissedilir olmaz diye düşünüyorum...
  • 5800 hizlandi.
  • ya bu olay 1.5 sene önce dolaşıyordu yinemı çıktı

quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Ben speed yerine Fly yazsam ne olur ki diye düşündüm ve Fly yazdım.5800'ım uçmaya başladı.Teşekkürler.

evet arkadaşlar doğru o oraya ne yazarsnız yapıyor isteğinizi deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Aralık 2010; 9:22:48 >
  • Bende pek bir değişiklik olmadı C6v20 kullanıyorum ondan olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygkh

quote:

Ben speed yerine Fly yazsam ne olur ki diye düşündüm ve Fly yazdım.5800'ım uçmaya başladı.Teşekkürler.

O bişeymi hocam ben naber? yazdım. iyidir hacı varmı bi isteğin ? diye yazı çıktı ekranda.

:)))))))))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crime

ya kardeşim açıklaması olsaydı sormazdık değil mi? ben şunu merak ediyorum örn. şu işlem şu etki yapıyor telefonda şunu artırıyor şunu azaltıyor ama zarar veriyor(veriyorsa eğer) gibi... yazılımsal mı donanımsal mı bu hızlanma...eğer donanımsal ise mutlaka şüphe ile yaklaşılmalı, emin olmadan neyin ne olduğunu bilmeden, etkisini iyice araştırıp öğrenmeden kullanılmamalı... bilmiyorsan bilmiyorum de ya da hiçbişi yazma bilenler yazsın...

Sen yapma o zaman güzel kardeşim.

Biz yaptık. Yazılımsal oalrak da gayet iyi ve hızlı çalışıyor. polemik yaratacak cümleler yapıp yoktan yere kirletme konumu. bunun yeri benim başlığım olmasın. kal sağlıcakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: damien-omen

Elusive lütfen alınma bozulma kardeşim.Zaten "fly" yazdım telefon uçtu, "naber" yazdım cevap verdi diye mesaj yazıp takılanlara kızmadıysan herhalde bana da kızmazsın.
    Sende ve çoğumuz da biliyoruz ki bu muhabbet zaten bir alıntı,aslında pek bir faydası da yok buna inan.Yazılanlar hepsi yıllardır her forumda harfi harfine copy/paste şeklınde var ki, zaten ben bunu beş sene 6600 kullanırken bile her forumda görüyordum.
    Hatta ve hatta ismini hatırlamadığım bir forumda konuyu açan eleman " bu konuyu ilk açan benim, benim bilmemneyimin oğlu Finlandiyada Nokıada çalışıyor,o söyledi bana " gibi yeminler ediyordu.Sen iyisimi konuyu sil,daha fazla geyik yapmasınlar burada.Zaten burda herkes telefonu hackliyor,cfw atıyor,telefonu uçuruyor.Gözünü sevdiğimin forumu havaalanı gibi mübarek :-D

edit:Zaten hackli cfw kullanıyormuşsun onu forumda arz etmişsin halka,yeme bizi :-D

Ne demeye çalıştığını anlamış değilim. ne yemesi? ne kandırmacası? ben kendim buldum diye yazdım mı? alıntıdır tamamiyle. gördüm ve ekledim foruma. ve işe yaradığı aşikar kardeşim.

• "bilgi almayı" "kirletmek" ile eş anlamlı mı kullanıyorsun? :S :) yaparım veya yapmam o benim bileceğim iş seni ilgilendirmez sen bir şey söylediysen arkasında durmak zorundasın insanları bilgilendirmek zorundasın eper bilmiyorsan sırf konu açmış olmak için konu açma o zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F09FA262 -- 1 Aralık 2010; 11:41:47 >
  • Gürsel takıl kendi kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 1 Aralık 2010; 12:24:42 >
  • şu anda c6v11 kullanıyorum 5800 da. bundan önceki v50 kullandığım dönemde bu olayı bende denemiştim, denildiği gibi gözle görülür bir artış sağladı telefonumda. 5800 kullanan bir çok arkadaşımada yapmıştım onlarda da aynı sonucu almıştık. tekrar paylaştığınız için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bunu bu kadar uzatıcak ne var eminim bunu çoğunuz demenediniz
    Nomadın Sunrıise kullanıyorum, bi dünya programdan sonra telefon biraz yavaşladı
    Merakımdan bunu denedim gerçekden işe yarıyo nasıl oluyo bilmem
    Ama açıkca görülüyoki hızlandı telefon inanmak istemeyen inanmasın
    Eline emeğine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 1 Aralık 2010; 13:31:40 >
  • Ya hayretler içerisindeyim. Hiç inanmıyordum ama denedim oldu. Çok teşekkürler.

Her telefonu açtığımda yapmam gerekiyor mu yoksa bundan böyle hep böyle mi kalacak? (umarım )
  • v52 yaptım. şimdi denedim. menü geçişleri hızlandı. Bu Seferde Sensör Yavaşladı Arkadaş Bu Nedir Ya
  • hizlanma konusunda bir degisiklik goremedim. Gozle gorulur tek degisiklik wi-fi baglantida telefonun sol ust kosesinde wireless yazmaya basladi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ya bu olay 1.5 sene önce dolaşıyordu yinemı çıktı

quote:

Ben ayı görmek istiyorum dedim beni Mars'a götürdü :/

Denedim ve Mars'a gittim.

Arkadaşlar bu olay çok mantıksız. Hiç araştırmadım bu konuyu ama araştırmama gerek olduğunu da sanmıyorum. Saçma geliyor bana ve işe yaramadı. Sırf çalışıyor diyenler olduğu için denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

quote:

Arkadaşlar bu olay çok mantıksız. Hiç araştırmadım bu konuyu ama araştırmama gerek olduğunu da sanmıyorum. Saçma geliyor bana ve işe yaramadı. Sırf çalışıyor diyenler olduğu için denedim.

ben de bunu demek istedim ama millet dalga geçerken elusive kardeşim bana kızıyor, anlamadım. 5 senedir on bin tane sitede copy/paste yapılmış bir şehir efsanesi gibi birşey resmen.Zaten "bayağı farkediyor" diyenlere şaşırıp kalıyorum gerçekten.O sadece psikolojiktir

• quote:

Orijinalden alıntı: damien-omen

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

quote:

ben de bunu demek istedim ama millet dalga geçerken elusive kardeşim bana kızıyor, anlamadım. 5 senedir on bin tane sitede copy/paste yapılmış bir şehir efsanesi gibi birşey resmen.Zaten "bayağı farkediyor" diyenlere şaşırıp kalıyorum gerçekten.O sadece psikolojiktir

bu kadar insanda psikolojik etki bıraktı yani oyle mi? hocam calısmadıysa sizin telefonunuzda bunu maal etmeyelim herkese. benim telefonumda da gayet gözle görülür bir hız artışı oldu. psikolojimiz de yerinde allah'a şlükür. faark ettiğini gayet iyi anlayabiliyoruz. teşekkürler yine de zaman ayırıp denediğiniz için. saygılar

• ilginç bir yöntem...
  • kardeş speed yerine fly yazdım telefon uçtu :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.