Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
317.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın mahalledeki ayakkabıcıya bi gideyim eminim deriden olanını daha ucuza yaptırırım ihtiyara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih37 -- 2 Mayıs 2011; 23:58:29 >
  • Navigasyon >ayarlar>görsel yönlendirme>veri alanları

Karıştırdım bu çıktı,benim gibi bilmeyenler buradan ayarlayabilir.Her navigasyon programının içinde kullanımı anlatan bir bölüm olur,bunda o da yok ben ne yapayım

quote:

Orijinalden alıntı: semih37

quote:

Orijinalden alıntı: orse

Kullanan arkadaşlar cihazda anlık hız gösteren bir ekran varmı?Ben araştırdım ama bulamadım.Sağolsun DD252Admin arkadaşımız gayet güzel bir çalışmayla programın kullanımını anlatmış (http://forum.donanimhaber.com/m_48494274/mpage_1/f_/key_//tm.htm) ama orada da rastlayamadım.

evet var navigasyon ayarlardan karıştır biraz karşına çıkacaktır

• Şimdi bir şey yazacağım... Ondan sonra hesabımı süresiz kapatacaklar...
    quote:

Orijinalden alıntı: ceyarar

Var olmasına var da böyle fiyatlara satmaya çalışıyorlar, asap bozuyorlar. 15-16 dolar fiyatı olan ürün:

http://urun.gittigidiyor.com/KILIFI-LOGIC-MGPS-2-PROFESSIONAL-GPS-KILIFI-FOR_W0QQidZZ32740186

• Benim beğenmediğim Hama marka çantalar 22 - 37 TL aralığındaydı...

Beğenmediğim şey çantalardaki malzemenin cihazın ekranına çizilme nedeniyle zarar verebilecek kadar sert olmasıydı... Bunu engellemek içinde ekran koruyucu gerekiyor... Maalesef şu ana kadar 5" ekran koruyucu bulamadım...

quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Eminim bu tür şeyler Türkiye'de de var...

Fakat bunun için zaman ayırıp bakmak lazım...

Örneğin dün Ümraniye MediaMarkt'da Hama marka GPS çantaları gördüm... Gerçi çok kullanışlı değildi, ancak sonuçta var...

quote:

http://www.dhgate.com/hard-leather-case-for-5-inch-gps-universal/p-ff808081292a026001294f4d4b334016.html

Burada 4 tanesi 23 dolara geliyor, kargo bedava.

• Ekran koruyucu buldum ve siparişini verdim...

Gelince ve ekrana uygulayınca bilgi vereceğim...

quote:

Benim beğenmediğim Hama marka çantalar 22 - 37 TL aralığındaydı...

Beğenmediğim şey çantalardaki malzemenin cihazın ekranına çizilme nedeniyle zarar verebilecek kadar sert olmasıydı... Bunu engellemek içinde ekran koruyucu gerekiyor... Maalesef şu ana kadar 5" ekran koruyucu bulamadım...

quote:

Eminim bu tür şeyler Türkiye'de de var...

Fakat bunun için zaman ayırıp bakmak lazım...

Örneğin dün Ümraniye MediaMarkt'da Hama marka GPS çantaları gördüm... Gerçi çok kullanışlı değildi, ancak sonuçta var...

quote:

http://www.dhgate.com/hard-leather-case-for-5-inch-gps-universal/p-ff808081292a026001294f4d4b334016.html

Burada 4 tanesi 23 dolara geliyor, kargo bedava.

• dammak bekliyoruz bilgileri
    birde şu adres faliyete geçse
    http://www.telefunken-tr.com/
  • Ekran koruyucuyu bugün kargoya vermişler...

Sanırım yarın elimde olur...

Gelir gelmez cihaza yapıştırıp sonuç hakkında bilgi vereceğim...

Web sayfasının biran önce aktif hale gelmesi bence de çok iyi olacak...

quote:

dammak bekliyoruz bilgileri
    birde şu adres faliyete geçse
    http://www.telefunken-tr.com/
  • aleti cebinizden çıkarırken , cebe -torpidoya koyarken , kılıfa çantaya koyarken ... vs

açma düğmesinin konumu nedeniyle cihaz açılıyor ve farketmezsem açık kalıp batarya bitiyor.

sizlerde de oluyor mu , o düğmenin yeri ve şekli ergonomik gelmedi bana.
    kısa kenarda yada sağa sola çekmeli olsa daha iyi olurdu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebu

aleti cebinizden çıkarırken , cebe -torpidoya koyarken , kılıfa çantaya koyarken ... vs

açma düğmesinin konumu nedeniyle cihaz açılıyor ve farketmezsem açık kalıp batarya bitiyor.

sizlerde de oluyor mu , o düğmenin yeri ve şekli ergonomik gelmedi bana.
    kısa kenarda yada sağa sola çekmeli olsa daha iyi olurdu bence

biraz dikkatli kullanmak gerekiyor kolay açılıyor gerçekten
  • Bir başka başlık altında tartıştığımız bir konuyu önemli gördüğüm için buraya da taşıdım...

Evet gerçekten şimdi ne olacak...

quote:

Desenize mevcut cihazların çoğu milletin elinde patladı...

Yeni nesil cihazlarda da hali hazırda Igo Primo 1.1 yüklü olduğu ve Igo Primo parayla dahi olsa 1.2 güncellemesine izin vermediği için şimdi ne olacak

quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

Evet TTS cikaracagiz. Su anda aslinda testleri yapiliyor. Bildiginiz gibi TTS yetenegi Primo 1.2 ile geldi ve mevcut bir cok urun bu ozelligi kullanamiyor olacak. Dolayisi ile cok cok acele etmedik. Ama Primo da ADAS dedigimiz yapiyi da getiriyoruz. Sanirim yine ilk NEXT in Primo cihazlarinda cikacak. Yolun egimli oldugu, yagmurda kayabilirsiniz gibi yanlardaki uyarici bilgileri de yayinlamaya basliyoruz... Bu vesile ile onu da paylasmis olayim istedim...

Saygilar.

Alim K.

• Şöyle düşünürsek en iyiye sahip olamayız.Hergün iyinin daha iyisi çıkıyorTeknolojinin hızına yetişilmiyor..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Elbette hiç kimse teknolojik gelişme ve bu teknolojik gelişmenin neden olduğu değişimin önünde duramaz...

Fakat hocam aslında buradaki sorun sadece teknolojik değişim değil...

Buradaki asli sorun Igo Primo firmasının tutumu... Yani çıkarttığı her yeni sürümde, tüketiciyi yeni bir cihaz almaya zorlaması...

Yoksa son 1-2 ay içinde piyasaya çıkmış olan bütün GPS cihazları 1.2 versiyon ile uyumlu...

quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Şöyle düşünürsek en iyiye sahip olamayız.Hergün iyinin daha iyisi çıkıyorTeknolojinin hızına yetişilmiyor..

• Ekran koruyucu bugün elime geçti...

Hemen cihaza uyguladım... Bundan böyle ekran üzerindeki çiziklere paydos...

• quote:

Bir başka başlık altında tartıştığımız bir konuyu önemli gördüğüm için buraya da taşıdım...

quote:

Yeni nesil cihazlarda da hali hazırda Igo Primo 1.1 yüklü olduğu ve Igo Primo parayla dahi olsa 1.2 güncellemesine izin vermediği için şimdi ne olacak

quote:

Evet TTS cikaracagiz. Su anda aslinda testleri yapiliyor. Bildiginiz gibi TTS yetenegi Primo 1.2 ile geldi ve mevcut bir cok urun bu ozelligi kullanamiyor olacak. Dolayisi ile cok cok acele etmedik. Ama Primo da ADAS dedigimiz yapiyi da getiriyoruz. Sanirim yine ilk NEXT in Primo cihazlarinda cikacak. Yolun egimli oldugu, yagmurda kayabilirsiniz gibi yanlardaki uyarici bilgileri de yayinlamaya basliyoruz... Bu vesile ile onu da paylasmis olayim istedim...

Saygilar.

Alim K.

igo pirimo 1.2 yine geldi çattı karşıma susma hakkımı kullanıyorum

• quote:

Ekran koruyucu bugün elime geçti...

Hemen cihaza uyguladım... Bundan böyle ekran üzerindeki çiziklere paydos...

nereden aldın ? kaç liraya geldi içine sindimi yani bu oldu dedinmi?
    ben birkaç tane kesip yapıştırdım sonra çıkarttım

• 1.2 bu işin olmazsa olmazı haline geldi...

quote:

quote:

Bir başka başlık altında tartıştığımız bir konuyu önemli gördüğüm için buraya da taşıdım...

quote:

quote:

Saygilar.

Alim K.

igo pirimo 1.2 yine geldi çattı karşıma susma hakkımı kullanıyorum

• Gittigidiyor'dan aldım...

Ürünün kendisi 7.90 TL + 5 TL kargo...

Bunda kesip yapıştırmak yok... Ekran koruyucunun ölçüleri ekranın ölçüleriyle birebir örtüşüyor... Amiyane tabirle "cuk diye oturuyor"... Ben çok beğendim...

quote:

• quote:

Gittigidiyor'dan aldım...

Ürünün kendisi 7.90 TL + 5 TL kargo...

Bunda kesip yapıştırmak yok... Ekran koruyucunun ölçüleri ekranın ölçüleriyle birebir örtüşüyor... Amiyane tabirle "cuk diye oturuyor"... Ben çok beğendim...

quote:

hayırlı olsun bende kesim işini matbağaya gittiğimde hallederim artık

• Bir başka başlık altında tartıştığımız konunun önemli gördüğüm bölümünü buraya da taşıdım...

quote:

Alim Bey,

Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla TTS öyle pekte elzem bir şey olmadığı gibi 256 veya 512 MB bellekli bir cihaz gerektiriyor...

Ancak ben Igo Primo 1.2 sürümündeki tek yeniliğin artı bellek gerektiren TTS den ibaret olduğunu düşünmüyorum... Muhakkak artı bellek, yani yeni cihaz gerektirmeyen pek çok ek özellik vardır diye düşünüyorum...

Bilgilendirme için teşekkürler...

quote:

quote:

quote:

quote:

Saygilar.

Alim K.

Evet Bence patlama filan yok... Caddenin adlarinin okunmasi (avrupada kullandigim yerlerde en azindan ben oyle hissettim) cok buyuk bir ozellik degil.

1.1. ve 1.2 arasinda maalesef otomatik update yapabilmek mumkun degil. Biliyorsunuz, PC nizi XP den Vista'ya gecirdiginizde bir cok ek cihaz ve kasanin icindeki peripherallarinhepsinin driverlari soyle ya da boyle tanimlanip kullanilabilir hale getirilebiliyor... ama acaip yavasliyor vb... PND lerde ise bu sorun bu kadar kolay cozulmuyor.. driverlar uymayabiliyor... kurulamiyor zaten... TTS cok fazla bellek isteyen bir alet oldugu icin mesela 128MB ana bellekli makinalrda cok cok yavas calisabilir diye dusunuyorum... hele ki yanlislikla 64 MB bir makina update edilse cihazlar kilitlenir. Yani sokagin adini da soylesin yollarda giderken diye heveslenirken cihazi sifirdan eski haline getireyim diye ugrasirken bulabilirsiniz kendinizi!!!

Not: IGO culara Primo 1.1. ve 1.2 diye devam etmeyin, 1.5 ya da 2.0 deyin dedik.. ama dinletemedik...

Saygilar

Alim K
    .

• Sokak ismi okunsa ne olur okunmasa ne olur, 1.2'li cihazların fiyatı bizimkileri aldığımız seviyelere inenene kadar biz bu aleti tepe tepe kullanmış olmayacak mıyız?

Kadın zaten çok konuşuyor, daha fazlasını da çekemem valla.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.