Kesinlikle... Sokak isimlerinin okunmasının bence de pek fazla bir anlamı yok... Sadece laf kalabalığı olur... Hatta bu özelliği kapatanlar bile olacaktır...
Ben takıldığım şey Primo 1.2 nin diğer özellikleri...
quote:
Orijinalden alıntı: ceyarar
Sokak ismi okunsa ne olur okunmasa ne olur, 1.2'li cihazların fiyatı bizimkileri aldığımız seviyelere inenene kadar biz bu aleti tepe tepe kullanmış olmayacak mıyız?
Kadın zaten çok konuşuyor, daha fazlasını da çekemem valla.
1) Sesli komut sistemi Nuance tarafından yapılıyor, Türkçe anlamayacağı gibi Türkçe isimleri de anlamayacağından adres girmek vs gibi mevzularda işe yaramayacak, alete doğru "show map" falan diye bağırmak gibi bir zevkiniz yoksa gereksiz ki zaten bizim aletler üzerinde mikrofon da yok. 2) Uydudan çekilmiş resimler özelliği görsel olarak güzel ama google mapsi bile harita modunda kullanmıyor muyuz daha pratik olduğu için? 3) Connected services özelliği aletin içinde sim kart yoksa veya başka bir mobil networke bağlantısı yoksa tamamen işlevsiz.
Piyasadaki ortalama aletin özellikleri şimdilik bunların çoğu ile uyumlu değil, uyumlu olanlar da fiyat olarak primli olacaklar, dolayısıyla her zamanki gibi teknolojinin oturmasını bekleyip görmekte fayda var.
bu arada 16gb clas 4 mikrosd taktım no problem
Harika olmuş... Güle güle kullanın...
Bende yarın küçük bir deri çanta bakacağım... Öyle cepte taşımakla olmuyor... Arabada da bırakılmıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: semih37
quote:
Orijinalden alıntı: dammak
Bende yarın küçük bir deri çanta bakacağım... Öyle cepte taşımakla olmuyor... Arabada da bırakılmıyor...
quote:
teşekkür ederim hd mp4 film yüklüyorum boşuna tavsiye etmiyoruz çihazı değilmi ya
Evet gerçekten bende çok memnunum...
Birde şu IGO Primo 1.2 versiyon işi hallolursa tadından yenmeyecek...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dammak
quote:
teşekkür ederim hd mp4 film yüklüyorum boşuna tavsiye etmiyoruz çihazı değilmi ya
ceyarar bu konuda bilgili anladığım kadarı ile cihazın donanımsal yetersizliği yok zannediyorum bilgi bekliyoruz gerçi kuruluyor cihaza ama fazla deneme imkanı olmadı
Bilgili sayılmam, sitesinden bakmıştım 1.2'nin ne üstünlüğü var, beklemeye değer mi diye bunu alırken, fikrim hala aynı. :)
Her şeyden önce şunu söylemeliyim ki, hiç bir teknolojik ürün beklemeye değmez... Çünkü bu işin sonu yok...
Teknolojik ürünler piyasaya çıktıkları gün eskirler... Önemli olan alınan üründen optimum fayda sağlanmasıdır...
Bizlerin kullandığı TLF 350 modeli de gerek donanım ve gerekse de yazılım olarak piyasadaki en iyi GPS cihazlarından biri... Şu an için hiç bir eksiği yok gibi duruyor... Bana göre cihazdaki mevcut donanım Igo Primo 1.2 sürümünü de kaldırabilecek kapasitede...
Herkes güle güle kullanıp tadını çıkarmaya baksın...
quote:
Orijinalden alıntı: ceyarar
Bilgili sayılmam, sitesinden bakmıştım 1.2'nin ne üstünlüğü var, beklemeye değer mi diye bunu alırken, fikrim hala aynı. :)
piranha tigra dartyde 300 lira arkadaşlar tv navi fm transmt. video oynatma bir bakın derim.
telefunken tlf 250, 350 ile aynı özelliklerde hakmarda 229 tl ye satışta ayrıca 4gb hafıza 533mhz işlemcisi ile tigradan üstün
Arkadaşlar en sonunda ben de telefunkenli oldum. Ama 350 değil 250 modeline. Henüz gelmedi ama sanırım pazartesi elimde olacak. Ben 230 TLye aldım. Ama aldıktan hemen sonra hepsiburada kampanya yaptı. 209 TL. Hem de kargo ücretsiz. KAçırdım birgün farkla. Artık hayırlısı
Aramıza hoş geldiniz...
İyi günlerde kullanın...
quote:
Orijinalden alıntı: yunixx
Arkadaşlar en sonunda ben de telefunkenli oldum. Ama 350 değil 250 modeline. Henüz gelmedi ama sanırım pazartesi elimde olacak. Ben 230 TLye aldım. Ama aldıktan hemen sonra hepsiburada kampanya yaptı. 209 TL. Hem de kargo ücretsiz. KAçırdım birgün farkla. Artık hayırlısı
Bende yeni bir cihaz almayı düşünüyorum ama ben Navitech QX 513 alıcaktım. Bu ciyazın fiyatı baya uygunmuş. Kullanan arkadaşlar cihazlarından memnunlar mıdır acaba?
Uzun süre internet üzerinden araştırdıktan sonra en sonunda bende vatandan dün itibariyle telefunken tlf 350 almış bulunuyorum. Ürün gelince hemen güncelleştirmeleri yaptım. yaklaşık harita içn 98 diğerleri içind e14mb kdar güncelleştirme yaptı. Bu esnada bağlananama v.s tarzı şeyler olmadı. Sorunsuz bir şekilde kullanıma başladım. t707 telefonumlada bt bağlantısı kusursuz biçimde sağlandı. Açıkçası rota hesaplamaları gayet hızlı. Altarnetif yollarda gayet mantıklı yani saçma sapan yollardan dolandırmıyor. Dokunmatiği gayet başarılı ve hassas. Şimdilik bi sorunla karşılaşmadım. Almayı düşünen arkadaşar için şimdilik hiç bir sorunla karşılaşmadığım için kesinlikle öneririm. Ancak benimde merak ettiğim bişi var. Şu poi simgelerini düzgün bi şekilde simgeler verme imkanımız varmıdır?
tlf 250 nin hepsiburadada güzel fiyatı var. almak üzereyim. herşeyi okudum buradaki ama son kez sormak istiyorum sizlere. herkes tavsiye ediyor mu şimdi bu tlf 250 yi
Hiç düşünmeden tek geçebilirsiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: mbs1905
Bende yeni bir cihaz almayı düşünüyorum ama ben Navitech QX 513 alıcaktım. Bu ciyazın fiyatı baya uygunmuş. Kullanan arkadaşlar cihazlarından memnunlar mıdır acaba?
Kaçırmayın... Kesin memnun kalacaksınız...
quote:
Orijinalden alıntı: franticis
tlf 250 nin hepsiburadada güzel fiyatı var. almak üzereyim. herşeyi okudum buradaki ama son kez sormak istiyorum sizlere. herkes tavsiye ediyor mu şimdi bu tlf 250 yi
Aramıza hoş geldiniz...
İyi günlerde kullanın...
En yeni harita güncellemesi henüz yayınlanmadı... Bizlerde bekliyoruz...
14 mb ne güncellediniz?
quote:
Orijinalden alıntı: swot09
Uzun süre internet üzerinden araştırdıktan sonra en sonunda bende vatandan dün itibariyle telefunken tlf 350 almış bulunuyorum. Ürün gelince hemen güncelleştirmeleri yaptım. yaklaşık harita içn 98 diğerleri içind e14mb kdar güncelleştirme yaptı. Bu esnada bağlananama v.s tarzı şeyler olmadı. Sorunsuz bir şekilde kullanıma başladım. t707 telefonumlada bt bağlantısı kusursuz biçimde sağlandı. Açıkçası rota hesaplamaları gayet hızlı. Altarnetif yollarda gayet mantıklı yani saçma sapan yollardan dolandırmıyor. Dokunmatiği gayet başarılı ve hassas. Şimdilik bi sorunla karşılaşmadım. Almayı düşünen arkadaşar için şimdilik hiç bir sorunla karşılaşmadığım için kesinlikle öneririm. Ancak benimde merak ettiğim bişi var. Şu poi simgelerini düzgün bi şekilde simgeler verme imkanımız varmıdır?
97 mb ve 5 mb bir güncelleme yüklemiştik ilk taktığımızda biri harita biride kayıt içindi yanlış hatırlamıyorsam