Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
317.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tlf 350 mp4hd video tepkileri çok iyi kısa bir video arkadaşlara cihaz hakkında fikir verebilir
    http://www.dailymotion.com/video/xilnvw_tlf-350_tech
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Gittigidiyor'dan aldım...

Ürünün kendisi 7.90 TL + 5 TL kargo...

Bunda kesip yapıştırmak yok... Ekran koruyucunun ölçüleri ekranın ölçüleriyle birebir örtüşüyor... Amiyane tabirle "cuk diye oturuyor"... Ben çok beğendim...

quote:

Orijinalden alıntı: semih37

nereden aldın ? kaç liraya geldi içine sindimi yani bu oldu dedinmi?
    ben birkaç tane kesip yapıştırdım sonra çıkarttım

güzelmiş fiyatı da uygun

• Güzel olmuş ellerine sağlık...

Bence TLF 350 ve 250 için çok fazla düşünecek bir şey yok...

Buldun mu alacaksın...

quote:

tlf 350 mp4hd video tepkileri çok iyi kısa bir video arkadaşlara cihaz hakkında fikir verebilir
    http://www.dailymotion.com/video/xilnvw_tlf-350_tech

• quote:

Elbette hiç kimse teknolojik gelişme ve bu teknolojik gelişmenin neden olduğu değişimin önünde duramaz...

Fakat hocam aslında buradaki sorun sadece teknolojik değişim değil...

Buradaki asli sorun Igo Primo firmasının tutumu... Yani çıkarttığı her yeni sürümde, tüketiciyi yeni bir cihaz almaya zorlaması...

Yoksa son 1-2 ay içinde piyasaya çıkmış olan bütün GPS cihazları 1.2 versiyon ile uyumlu...
    quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Şöyle düşünürsek en iyiye sahip olamayız.Hergün iyinin daha iyisi çıkıyorTeknolojinin hızına yetişilmiyor..

Kırmızı kısmı yazmanız için developer olmanız lazım ! Çıkan hiç bir cihaz uyumlu falan değil,uyumlu demeniz için primo'nun tüm verilerini içeren dökümanlara göre bunu yazmanız lazım.Yazılımın kopyası (aman yok denemedik demeyin ) bir cihazda arayüz çalışıyosa o uyumlu demek değildir.Arkasında bir ton şey var.

Basit bir test yapın (daha onlarcası var ama en basiti bu) cihazın MP3 çalıcısını açın çalmaya başlasın sonra gidin Primo'yu açın 1.1 veya 1.2 fark etmez.Bir rota verin
    sonra komutları takip edin.Eğer WindowsCE en az 2011 Nisan ayında derlenmise ve NNG'nin verileri işlenmişse Yönlendirme Komutu geldiği and cihazdaki müziği keser ve bittinde devam eder.Önemli bir şey olmayabilir gibi görünebilir ama önemli olan komutların net anlaşılması için ortamı kesmektir.Tekrar yazayım cihazın müzik çalıcısında deneyin

Eğer deneyip evet şu marka yapıyor diyip yazarsanız alınlarından öperim onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 8 Mayıs 2011; 13:11:25 >

• buradaki tavsiyelere uyarak ben de tlf 250 siparişimi verdim bakalım hepsiburadadan... piranha infiniti ve navitech qx serisi bir cihaz kullanmıştım daha önce. bakalım nasıl çıkacak bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Elbette hiç kimse teknolojik gelişme ve bu teknolojik gelişmenin neden olduğu değişimin önünde duramaz...

Fakat hocam aslında buradaki sorun sadece teknolojik değişim değil...

Buradaki asli sorun Igo Primo firmasının tutumu... Yani çıkarttığı her yeni sürümde, tüketiciyi yeni bir cihaz almaya zorlaması...

Yoksa son 1-2 ay içinde piyasaya çıkmış olan bütün GPS cihazları 1.2 versiyon ile uyumlu...
    quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Şöyle düşünürsek en iyiye sahip olamayız.Hergün iyinin daha iyisi çıkıyorTeknolojinin hızına yetişilmiyor..

Kırmızı kısmı yazmanız için developer olmanız lazım ! Çıkan hiç bir cihaz uyumlu falan değil,uyumlu demeniz için primo'nun tüm verilerini içeren dökümanlara göre bunu yazmanız lazım.Yazılımın kopyası (aman yok denemedik demeyin ) bir cihazda arayüz çalışıyosa o uyumlu demek değildir.Arkasında bir ton şey var.

Basit bir test yapın (daha onlarcası var ama en basiti bu) cihazın MP3 çalıcısını açın çalmaya başlasın sonra gidin Primo'yu açın 1.1 veya 1.2 fark etmez.Bir rota verin
    sonra komutları takip edin.Eğer WindowsCE en az 2011 Nisan ayında derlenmise ve NNG'nin verileri işlenmişse Yönlendirme Komutu geldiği and cihazdaki müziği keser ve bittinde devam eder.Önemli bir şey olmayabilir gibi görünebilir ama önemli olan komutların net anlaşılması için ortamı kesmektir.Tekrar yazayım cihazın müzik çalıcısında deneyin

bunu cihazımda denedim mp3 ü açtım kapatmadan navigasyona girdimmüzik arkaplanda çalmaya devam ederken solda kalmaya devam edin uyarısı veya benzerleri söylendiği anda müziğinsesi kesildi sesli uyarı sonlanınca mp3 devam etti bu zaten aldığımda vardı denemiştim ve yazmıştım tlf 350

• Yarın bende bir deneyeyim bakalım en azından tebrik edecek 1-2 firma olsun.Bazıları paketle,yolla,satalım,susalım mantığı ile devam etmekten diğerlerinede öyle yaklaşıyor bilinçli olanlar.
  • Bugün Şile'ye gittim ve geldim...

Yolda da büyük bir keyifle "Eşref Vakti" topluluğunun albümünü MP3 olarak dinledim...

Ne navigasyonda nede müzikte herhangi bir sorun yok...

Çok satan başka marka cihazların bırak MP3'ünü asli işi olan kavşak görüntülerinde bile sorun var... Ama biz kavşak görüntülerinde de herhangi bir sorun yaşamıyoruz... Yaşamamamız da lazım... Sonuçta bu bir GPS Navigasyon cihazı...

Bence Sinbo markalı ürünlerinde üreticisi ve dağıtıcısı olan DEPA Elektronik bu işi ciddiye almış... Sonuç olarak da gerçekten iyi bir GPS Navigasyon cihazını TELEFUNKEN markasıyla piyasaya sürmüş...

quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 8 Mayıs 2011; 18:15:43 >

• Hiç bir endişeniz olmasın... Kesinlikle memnun kalacaksınız...

quote:

Orijinalden alıntı: franticis

buradaki tavsiyelere uyarak ben de tlf 250 siparişimi verdim bakalım hepsiburadadan... piranha infiniti ve navitech qx serisi bir cihaz kullanmıştım daha önce. bakalım nasıl çıkacak bu?
  • Arkadaşlar benim navigasyon daha gelmedi ama şimdiden sormam gerekn birşey var. Benim bilgisayarda virüs sorunum var. Özellikle hafıza kartı flaşh bellekler gibi aletler takıldığında anında bulaşıyor. Acaba navigasyonu bağladığımda navigasyona da bulaşır mı? Bulaşırsa bu navigasyonda soruna yol açar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunixx

Arkadaşlar benim navigasyon daha gelmedi ama şimdiden sormam gerekn birşey var. Benim bilgisayarda virüs sorunum var. Özellikle hafıza kartı flaşh bellekler gibi aletler takıldığında anında bulaşıyor. Acaba navigasyonu bağladığımda navigasyona da bulaşır mı? Bulaşırsa bu navigasyonda soruna yol açar mı?

norman malware indir bilgisayarını tarat usb türevi belleklerle bulaşan autorun exe leri yakalıyor birde pc ye usb disk securty kurmanı tavsiye ederim bu prrm usb takıldığında aktif oluyor ve bu zararlıları silmene yardım ediyor navigasyona bulaşırmı bilemiyorum önemli bir konu buradan mutlaka cevab gelir bende bekliyorum
  • teşekkürler hemen deneyeceğim
  • Ben de TLF GPS 350 ile aranıza katıldım, yanına bir de 8GB'lık class 6 microSDHC kart aldım. Cihazdan şu an için gayet memnunum. Cihazın video ve müzik oynatma performansı gayet başarılı, 30FPS'lik videoları akıcı bir şekilde oynatabiliyor. Kullanmakta olduğum Samsung cep telefonu ile sorunsuz bir şekilde Bluetooth eşleştirmesi yaptım. Naviextras Toolbox ile cihazın güncellemelerini yükledim ve bunlara ait birkaç ekran görüntüsü ekliyorum.

@yunixx;

Cihaz bilgisayara bağlandığında "Çıkarılabilir Disk" olarak gözüktüğünden bu tip virüsler navigasyon cihazının içine de bulaşır.

• 250 ile 350 arasında fark var mı arkadaşlar? Eğer sadece kasa farkıysa hangisi daha güzel sizce? Bir de bu navitech qx seriside ki kavşak görüntüsü gösterme sorunu bu cihazda da var mı?
  • Her ikisi de güzel... Hangisini daha uygun fiyata bulursan onu al...

Bunda kavşak sorunu yok... Al ve navigasyonun tadını çıkart...

quote:

Orijinalden alıntı: mbs1905

250 ile 350 arasında fark var mı arkadaşlar? Eğer sadece kasa farkıysa hangisi daha güzel sizce? Bir de bu navitech qx seriside ki kavşak görüntüsü gösterme sorunu bu cihazda da var mı?
  • Aramıza hoş geldin...

İyi günlerde kullan...

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Ben de TLF GPS 350 ile aranıza katıldım, yanına bir de 8GB'lık class 6 microSDHC kart aldım. Cihazdan şu an için gayet memnunum. Cihazın video ve müzik oynatma performansı gayet başarılı, 30FPS'lik videoları akıcı bir şekilde oynatabiliyor. Kullanmakta olduğum Samsung cep telefonu ile sorunsuz bir şekilde Bluetooth eşleştirmesi yaptım. Naviextras Toolbox ile cihazın güncellemelerini yükledim ve bunlara ait birkaç ekran görüntüsü ekliyorum.

• bu 2011 haritası 2012 de çıkacak galiba
    insanlar 2011 in 5. ayında 2010 haritası yüklüyor
  • Okullar kapanır, seçimler tamamlanır ve yaz tatili için millet yollara dökülürken yeni harita yayınlanır diye düşünüyorum...

Yani en geç Haziran 2011'de bu iş tamam...

quote:

bu 2011 haritası 2012 de çıkacak galiba
    insanlar 2011 in 5. ayında 2010 haritası yüklüyor

• başarsoft topiğinde en geç 2-3 haftaya kadar deilmiş naviextras tarafından bir arkadaşa
    gülüyorum artık rezalet resmen başka tanımı yok bence aklıma bu işi hayrına yapıyorlarmış sanki gibi geliyor gerçi hayrına yapsan da bu kadar olmaz sene-i devriyesi olacak neredeyse
  • 350 DE ARABA HIZI GÖSTERİLİYOR MU? BEN BİR TÜRLÜ ÇIKARAMADIM
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.