Adamlar öyle bir konuşuyor ki kelime dağarcığımdaki tüm küfürleri sunuyorum gecenin karanlığına ve tabi ki Arda'ya Sonra düşünüyorum bu kadarını hak ediyor mu diye?.. Ediyor tabi dostum diyorum ve devam ediyorum galiz küfürlerime...
Zaten adamların amaçları Galatasaray taraftarını gaza getirip, Arda'yı takımdan koparmak. Bir yıldız futbolcuyu kendi takımından koparmak için 2 taraflı çalışma yapılıyor. Bu çalışmalardan birisi taraftara yönelik, diğeride futbolcuya yönelik. Telegol ekibi taraftara yönelik çalışanlardan.
quote:
Orijinalden alıntı: delton
Zaten adamların amaçları Galatasaray taraftarını gaza getirip, Arda'yı takımdan koparmak. Bir yıldız futbolcuyu kendi takımından koparmak için 2 taraflı çalışma yapılıyor. Bu çalışmalardan birisi taraftara yönelik, diğeride futbolcuya yönelik. Telegol ekibi taraftara yönelik çalışanlardan.
bi soda iç gazını alır
quote:
Orijinalden alıntı: SS10
bi soda iç gazını alır
Alıntıları Göster
Abi arda ne yapsa suçlu nasıl insanlarsınız siz anlamıyorum tekide diyor adam magazin programlarınlarına çıkıyor hergün ak sanki adam kendi arıyor gelin beni çekin diyo adamın 7/24 peşindeler
quote:
Orijinalden alıntı: SpoyS
Abi arda ne yapsa suçlu nasıl insanlarsınız siz anlamıyorum tekide diyor adam magazin programlarınlarına çıkıyor hergün ak sanki adam kendi arıyor gelin beni çekin diyo adamın 7/24 peşindeler
Alıntıları Göster
O zaman yarım saat önce Rıdvanı izleseydin küfürleri boşa etmeseydin ARDA'ya. Bugün 6 saat tek başına antreman yapmış ARDA bian önce formama kavuşayım diye.
quote:
Orijinalden alıntı: Winters
O zaman yarım saat önce Rıdvanı izleseydin küfürleri boşa etmeseydin ARDA'ya. Bugün 6 saat tek başına antreman yapmış ARDA bian önce formama kavuşayım diye.
Alıntıları Göster
telegolde arda hakkında ne dedilerki? izleyen birisi bilgi verebilirmi?
quote:
Orijinalden alıntı: pape
telegolde arda hakkında ne dedilerki? izleyen birisi bilgi verebilirmi?
Alıntıları Göster
Kaptan olarak böyle önemli bir maçta kafilede olmalıydı. O konuda haklılar. Idmanını bugünde yapabilirdi. Arda bu konuda hatalıdır
quote:
Orijinalden alıntı: pape telegolde arda hakkında ne dedilerki? izleyen birisi bilgi verebilirmi?
Kaptanlığı elinden alınsın.bi de, volkanin düğününde kaçda ayrıldı arda?11 de mi sabaha doğrumu? :-).bunun gibi saçma muhabbetler..zaten adamları saçma oldukları için seyrediyorum:)
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow Fox
Kaptan olarak böyle önemli bir maçta kafilede olmalıydı. O konuda haklılar. Idmanını bugünde yapabilirdi. Arda bu konuda hatalıdır
Alıntıları Göster
ne istiyorlar bu arda dan anlamıyorum, çocuğu futboldan soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar, sezon sonu takımdan kaçmazsa iyidir.
ben burda ardaya küfreden taraftara kızamıyorum, benim kızdığım galatasaray yönetimi... yönetim futbolcuları hakkında basında çıkan haberler hakkında çok pasif kalıyor... sevmiyorsunuz ama bu işi aziz yıldırım çok iyi yapıyor, hiçbir futbolcusu hakkında bu kadar konuşulmasına müsade etmiyor, şu kelepçe meselesi bizde değil de başka bir takımda olsa o takımın hali haraptı... bi şekilde susturuyor basını...
adnan polat sözde evledımız dediği bir futbolcu yu ki takımın herşeyi, onu bile korumaktan aciz...
konuyu bilmiyorum, ama eminim ki arda buradakilerden daha fazla galatasaraylıdır...
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
ne istiyorlar bu arda dan anlamıyorum, çocuğu futboldan soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar, sezon sonu takımdan kaçmazsa iyidir.
ben burda ardaya küfreden taraftara kızamıyorum, benim kızdığım galatasaray yönetimi... yönetim futbolcuları hakkında basında çıkan haberler hakkında çok pasif kalıyor... sevmiyorsunuz ama bu işi aziz yıldırım çok iyi yapıyor, hiçbir futbolcusu hakkında bu kadar konuşulmasına müsade etmiyor, şu kelepçe meselesi bizde değil de başka bir takımda olsa o takımın hali haraptı... bi şekilde susturuyor basını...
adnan polat sözde evledımız dediği bir futbolcu yu ki takımın herşeyi, onu bile korumaktan aciz...
konuyu bilmiyorum, ama eminim ki arda buradakilerden daha fazla galatasaraylıdır...
Alıntıları Göster
işte Arda'ya fırsat en iyi cevabı SAHADA vermesi gerekiyor... öyle TV'lere çıkıp ağlamak bunlar ucuz numaralar çıkacaksın SAHAYA susturmak istiyorsan SUSTURACAKSIN hepsini. ipler ARDA'nın elinde.
quote:
Orijinalden alıntı: Winters
sende buna inandın 6 saat idman yapabiliyosa adam çıkarda maçta oynar saçmalama 6 saat idman ne demek
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
işte Arda'ya fırsat en iyi cevabı SAHADA vermesi gerekiyor... öyle TV'lere çıkıp ağlamak bunlar ucuz numaralar çıkacaksın SAHAYA susturmak istiyorsan SUSTURACAKSIN hepsini. ipler ARDA'nın elinde.
senin sevgiline, karakterine bilmem neyine küfür edecekler hakaret edecekler sende cevabı saha da mı vereceksin ? oturduğun yerden bunları yazmak çok kolay dimi, aynı türk spor yazarları gibi ... Senin sevgiline anana bacına laf edildiğinde sana koymuyosa sorun sende arkadaşım.
quote:
Orijinalden alıntı: Yürüyedur !
quote:
senin sevgiline, karakterine bilmem neyine küfür edecekler hakaret edecekler sende cevabı saha da mı vereceksin ? oturduğun yerden bunları yazmak çok kolay dimi, aynı türk spor yazarları gibi ... Senin sevgiline anana bacına laf edildiğinde sana koymuyosa sorun sende arkadaşım.
Alıntıları Göster
İstedikleri kadar konuşsunlar arda çıkıp sahada topunu oynayacak ve cevabını öyle vercek...Lafa gelince onca tecrübeden bahesiliyor ama çıkıp tv karşısında ağlıyor...Emin olabilirsinizki onun sahip olduğu maddi ve manevi değerlere türkiyedeki 70 milyon sahip değil,tabiki o sahip diye üstüne gidilmesi gerekmiyor ama oda bunun bilincinde olup kalite yönetimini iyi yapması lazım...Kendine bi danışman felan tutsun.Beckham dnilen adam kesinlikle oynadığı futbolla bugünlere geldi ama o süreçi inanılmaz iyi kullandı ve 250 milyon dolara usa e gitti yaptığı reklam sözleşmelerinin miktarı korkunç bunlar sırf top oynarak iyi insan oalrak felan olmaz...YÖNETİM çok önemli !!!
quote:
quote:
Alıntıları Göster
orada futbol programında bir kaç aşşağılık adam (adam bile demek gücüme gidiyor.) günün maçını konuşmak yerine Arda'nın kaç saat düğünde kaldığını saat kaçta ayrıldığını dadikalarca, saatlerce konuşuyor yıpratmak için elinden geleni yapıyori bizim saf taraftarlarımız da bunlara pirim veriyor.
Haftalardır tribünde lig tv'nin her maçta gösterdiği, her pozisyonda bizim gibi hop oturup hop kalkan adam kimdi ?
Takım iyi gitseydi dün bunlar belki konuşulmayacaktı ama düşene bir tekme de biz vuralım mantığıyla çalışan bir yanlı medyaya sahip olduğumuz için bunlar gerçekleşiyor. Lincoln sağlam haliyle deplasmanlara gitmezken her maç lincoln diye bağıran galatasaraylı arkadaşlarım (tüm galatasaraylılar alınmasın buna ) ne olacak ozaman ?
futbolcunun işi TOP oynamak ! varsa sana dokunanlar onlara şerefsiz vs. demekle 2 göz yaşı dökmekle olmuyor !
tam aksine ben olsam Arda yerinde bunlar beni daha fazla kamçılar neyim var neyim yok takımım için veririm ve kaptanı olduğum takımı şampiyon yaparım şampiyonluk kutlamalarında 2 çift sözümü o zaman ederim onlara !!!
yoksa sen takımını biryerlere getiremedikten sonra onlar daha fazlasını yapacaklar !!! sonuçta ellerinde kalemleri var bir gazete köşeleri ! istediği kadar şerefsiz de istediğin kadar ağla onlar yine yazacak olan ARDA'ya olacak !!
quote:
quote:
quote:
futbolcunun işi TOP oynamak ! varsa sana dokunanlar onlara şerefsiz vs. demekle 2 göz yaşı dökmekle olmuyor !
tam aksine ben olsam Arda yerinde bunlar beni daha fazla kamçılar neyim var neyim yok takımım için veririm ve kaptanı olduğum takımı şampiyon yaparım şampiyonluk kutlamalarında 2 çift sözümü o zaman ederim onlara !!!
yoksa sen takımını biryerlere getiremedikten sonra onlar daha fazlasını yapacaklar !!! sonuçta ellerinde kalemleri var bir gazete köşeleri ! istediği kadar şerefsiz de istediğin kadar ağla onlar yine yazacak olan ARDA'ya olacak !!
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Telegolü seyrettikten sonra aragaz olarakta Fotomaç, Fanatik okuyun.
Tam anlamıyla Arda düşmanı olursunuz.
Takımdaki eli ayağı düzgün, futbolcu diyebileceğimiz tek yerli futbolcu.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Sabri,Arda
quote:
Orijinalden alıntı: Hasnun Galip
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Sabri,Arda
Alıntıları Göster
Arda en güzelini yapıyor hiç birini sallamıyor hayatını yaşıyor. Bu tarz hayat onun futbol performasını aşağı çekerse o zaman taraftarlar devreye girer yoksa bu medya gazcılarının manipülasyonları ile bir şey olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Arda en güzelini yapıyor hiç birini sallamıyor hayatını yaşıyor. Bu tarz hayat onun futbol performasını aşağı çekerse o zaman taraftarlar devreye girer yoksa bu medya gazcılarının manipülasyonları ile bir şey olmaz.
Öyle bir durum yok. Ama bence suç Arda'da. Çok geç kaldı. Futbol olarak bu kadar geride ve futbol dışında ağırlığın başka yerlerde (medyayı kullanma, tüccarlık yapma, sansasyon, iftira, yalan , dolan, şike) olduğu bir ülkeden çoktan ayrılmalıydı. Türkiye'de kaldıkça Gs'ye katkıları olur ama kendini daha fazla geliştiremez, hatta günden güne kötüleşir. Avrupa'da herhangi bir takıma iyi bir para karşılığında satılarak hem Arda'nın hem Gs'nin menfaati sağlanmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: memocan2468
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Öyle bir durum yok. Ama bence suç Arda'da. Çok geç kaldı. Futbol olarak bu kadar geride ve futbol dışında ağırlığın başka yerlerde (medyayı kullanma, tüccarlık yapma, sansasyon, iftira, yalan , dolan, şike) olduğu bir ülkeden çoktan ayrılmalıydı. Türkiye'de kaldıkça Gs'ye katkıları olur ama kendini daha fazla geliştiremez, hatta günden güne kötüleşir. Avrupa'da herhangi bir takıma iyi bir para karşılığında satılarak hem Arda'nın hem Gs'nin menfaati sağlanmalı.
Alıntıları Göster
''Türkiyenin durumu çok kötü , gerçekten çok kötü ''
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme