Şimdi Ara

Telegol'ü şikayet edelim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben şikayet ettim şimdi hep beraber şikayet edelim. Kapatılsın bu seviyesiz bu program. Fenerli, Beşiktaşlı arkadaşlar siz de destek verin, kapattıralım bu programı...

• olay ne açıklarmısın ?
  • türk futbol tarihinde tarafsız olan tek spor programı. o kadar program izledik hepsinde birilerine çalışıldı art niyet vardı ya da tarafsız olundu ama sırf aman kimse bize laf etmesin diye ama bu programda fenerli yorumcu gs li yorumlu vs vs olsa bile açık açık net ve ağır şekilde takımını eleştiriyor, diğerleri de aynı şekilde... kimseden de korkuları yok.

ve futbolun pek çok kirli yüzünü de bu program ortaya döktü, gündemi belirleyen de bir program ve birazda işi eğlenceye döküyorlar zama zaman.. kim ne derse desin telegol bir değerdir, gerçekten farklı bir program, gırgır şamata, futbol, özel dosyalar vs... bence gayet orjinal bir program. yurt dışında olsa bu hemen överler ama bizde olunca auuvvv...

yani öyle kapatılsın vs gaz söylemlerdir. hataları saçmalıkları elbet oldu tabiki, ben genel bir yorum yaptım... şuan türkiye'de şike davasında bu programın olmadığını telegol diye bir programın olmadığını düşünün olaylara öyle bakın. ya da her şeyin üstü kapatılmak istenen sözde güllük gülistanlık zannedildiği bir dönemde bu programın olmadığını düşünün...

şimdi beyaz futbol'da var, orası telegole benzemeye çalışıyor ama tamamen art niyetli bir program. hele fırat aydınus meselesi skandaldır. yani o olay tuzu biberidir... şova yönelik konuşuyorlar vs...

tekrar ediyorum, saçmaladıkları, abarttıkları, bazen art niyetli oldukları zamanlar oldu ama telegol futbolun arka yüzünü gösterdiği için her zaman bu açığını kapatıyor...

• Telegol proğramında bazen saçmalıklar olabilir. Ama gerçekler bu programda konuşulur. Hele F.Bahçe'lilerin Ziya kaptanı sevmemesine şaşırıyorum. Ziya kaptan Telegol'un can damarıdır..
  • Telegol Ziya söylediğin gibi Telegol'ün can damarıdır.

Amaaa...

Tarafsız , bildiğini söyleyen biri değil mi Ziya ŞEngül...
    Bu adam şike soruşturması hakkında konuşuyor değil mi? Konuşuyor... Bilmiyorum diyor mu* DEMİYOR.,
    O halde çıksın bir programda ben bu soruşturmaya ilişkin şu kadar sayfa okudum , savunmayı dinledim , mahkemenin x kere oturumuna katıldım , desin.
    ORadaki herhangi biri desin bunu ya...

Sizleri deli gibi kandırıyorlar.
    O programda değil ama Ahmmet Çakar'ın sizi nasıl yediğini anlatayım.Hem de onun taktiği ile

1.Kamuoyuna bütün tapeleri okumuş biri olarak kendisini lanse etti mi? ETTİ,
    2.Savunmaya dair herhangi birşey okumadığını itiraf etti mi? ETT.
    3.A.Y'ın askerliği konusunda Uüur Dündar'a gider yapmı mı? YAPTI.
    4.Bildiğini saklıyorsan ŞEREFSİZSİN , dedi mi? DEDİ

heee...

Aşağıdaki tapeyi bir okuyun.
    Tape'deki Mustafa ÇEVİK kim? Beyaz TV'deki muhabir.

https://twitter.com/cicekabbas3/status/270146578055049216/photo/1

Bu tapede neyin pazarlıüğı yapılıyor??????

Ey Ahmet ÇAKAR (aynısı oldu mu)

Madem bütün tapeleri okudun? Mustafa ÇECİK'İn para ile Trabzonspor yönetimine haber satmasına ne diyorsun?
    Bugünh aberini para ile satan yarın ne yapar Ey ÇAKAR?
    Tapeleri okuduğuna göre bu tapeyi de yakaladın. NEden bunu kamuoyu ile paylaşmadın? NEden aynı kurumda çalıştığın Musta ÇEVİK'İn bu çirkin pazarlığını bildiğin halde ses çıkarmıyorsun?
    ADAMSAN , şimdi bir açıklama yapar , tüm Türkiye'den özür dilersin...

bla bla...

Arkadaşlar şov yağıyor bu adamlar.
    NE Türk futbolu umurlarında ne takımlarımız.
    Aldıkları cukkaya bakarlar.
    FB taraftarı da bu yüzden Ziya ŞEngül'e dargındır. O stüdyoda konuşulanların, tarafsızlıkla , efendilikle alakası yoktur. Bir ŞOV programı edasında , öncesinde ne konuşulacağı planlarak yapılır (Demirören programı en güzel örnektir)

Konuyu açan arkadaşın çağrısına hak veriyorum.
    Beni size , sizi bana düşman yapan bu tarz programlardır.

•  Telegol'ü şikayet edelim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekleri söyledikleri için mi?
  • Dünkü susuyoruz olayı tam bir komediydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

türk futbol tarihinde tarafsız olan tek spor programı. o kadar program izledik hepsinde birilerine çalışıldı art niyet vardı ya da tarafsız olundu ama sırf aman kimse bize laf etmesin diye ama bu programda fenerli yorumcu gs li yorumlu vs vs olsa bile açık açık net ve ağır şekilde takımını eleştiriyor, diğerleri de aynı şekilde... kimseden de korkuları yok.

ve futbolun pek çok kirli yüzünü de bu program ortaya döktü, gündemi belirleyen de bir program ve birazda işi eğlenceye döküyorlar zama zaman.. kim ne derse desin telegol bir değerdir, gerçekten farklı bir program, gırgır şamata, futbol, özel dosyalar vs... bence gayet orjinal bir program. yurt dışında olsa bu hemen överler ama bizde olunca auuvvv...

yani öyle kapatılsın vs gaz söylemlerdir. hataları saçmalıkları elbet oldu tabiki, ben genel bir yorum yaptım... şuan türkiye'de şike davasında bu programın olmadığını telegol diye bir programın olmadığını düşünün olaylara öyle bakın. ya da her şeyin üstü kapatılmak istenen sözde güllük gülistanlık zannedildiği bir dönemde bu programın olmadığını düşünün...

şimdi beyaz futbol'da var, orası telegole benzemeye çalışıyor ama tamamen art niyetli bir program. hele fırat aydınus meselesi skandaldır. yani o olay tuzu biberidir... şova yönelik konuşuyorlar vs...

tekrar ediyorum, saçmaladıkları, abarttıkları, bazen art niyetli oldukları zamanlar oldu ama telegol futbolun arka yüzünü gösterdiği için her zaman bu açığını kapatıyor...

Pes diyorum....

Telegol ü savunan olurmu acaba diyordum, oluyormuş...Seviyesiz, art niyetli, amaçları sadece kavga, tartışma çıkarmak olan boş adamların olduğu boş bir program...

• Kaya ç : 2 hafta önce gelmiş Meireles gibi duyulmamış bir oyuncuyu aldılar dedi.Ziya da dün Meireles 10 etmez diyorlar.Bunların tek bildikleri Fb-Gs-Bjk.Dünyadan haberleri yok.Sadece futbol konuşşsalar 15 dakkadan uzun program yapıcak seviyede bile değiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orijinalden alıntı: patos64

türk futbol tarihinde tarafsız olan tek spor programı. o kadar program izledik hepsinde birilerine çalışıldı art niyet vardı ya da tarafsız olundu ama sırf aman kimse bize laf etmesin diye ama bu programda fenerli yorumcu gs li yorumlu vs vs olsa bile açık açık net ve ağır şekilde takımını eleştiriyor, diğerleri de aynı şekilde... kimseden de korkuları yok.

Pes diyorum....

Telegol ü savunan olurmu acaba diyordum, oluyormuş...Seviyesiz, art niyetli, amaçları sadece kavga, tartışma çıkarmak olan boş adamların olduğu boş bir program...

valla biliyorum kluplerin içişleri konuşulunca taraftar memnun olmuyor her eleştiriyi her ciddi bir olayı sanki ırzına geçmiş gibi hissediyor ama bu hayatta bir de gerçekler var. daha özet geçeyim, bizim ülkemizde muhalefet kavramı yerleşmemiş yani bir kurumun başında birileri varsa, o birilerini,, o kurumda olmayan olsa bile sadece üyeliği olan bir vasfı olmayan kişiler eleştirince sanki o kurum eleştiriliyormuş gibi anlaşılıyor. ama o eleştirende onun iyiliğini istiyor, (tabi burda demiyorum ki telegol fb nin iyiliğini istiyor da böyle yapıyor yok tabi elbet iyiliğini ister ama onlarda bu yanlışlarla ilgili program yapıp para kazanıyor)) kimse mesela fb yi eleştirebilir mi? fb diye insan mı var? kimi eleştirir, onu yöneteni, yani yöneteni eleştirmek demek kurumu eleştirmek değildir, yönetenin yanlışlarını açığa çıkartmak kurumu eleştirmek değildir... mesela şike süreci... herkes bunlara saldırıyordu, kusura bakmasın kimse de ne yapacaklardı başka? bir olayın üstü örtüldü, birilerinin hakkı yendi, bunlar hiç susmuyordu, yani bu programı eleştiren kişilerde en az onlar kadar art niyetli.

bu programı seviyorum, çünkü gülü seven dikenine katlanır... gül yani gerçekleri öğrenebilmek için bazı saçmalıklara yani dikenlere katlanıyorum o kadar.

ama saçmalıklarına da göz yumuyorum, umrumda değil takmıyorum beni dosyaları ilgilendiriyor... ve de arada yaptıkları gırgır şamatalar.

• İzlemezsiniz olur biter. Kapattıralım nidaları nedir ki?

Bende izlemiyorum berbat buluyorum ortamı muhabbeti. Rıdvanın yaptığı 5dk lık futbol analizini bu heriflerin geyiğine yeğlerim. Kapattırma fikri yanlış bakın hastaları var programın.
  • Bence sadece telegolü değil. Kanaltürkteki futbolzim midir nedir. O saçma programı ve beyaz futbol dedikleri saçmalıklarıda şikayet edip kaldırtmamız lazım.
  • bunlar kapansın, %100 futbol ve diğer ntvspordaki programlar, trt deki programlar gibi tamamen yandaş yanlı kanallar kalsın, hiçbir başkana eleştiri gelmesin sadece yüzeysel gelsin, sadece futbol konuşulsun her şeyin üstü örtülsün, tartışılmasın, istenen bu heralde. haa bu ülkede keşke sadece futbol KONUŞULABİLSEYDİ keşke, ama ne yazzık ki daha geçtiğimiz dönemde resmi bir suçun üstü örtülmüş yani ona buna laf atmak yerine BEN ADALETİN NERESİNDEYİM önce bunu kendimize sormamız lazım.
  • telegol programı olsun son dönemlerde sapıtan güntekin onay olsun yorumculuğu bırakıyorum diye ağlayan sonrada geri dönen rıdvan dilmen olsun bunları tv den uzaklaştırmak lazım
  • Belli bir kişi veya gruba ait mi veya bir renge hizmet ediyor mu bilmiyorum ancak kaostan, olaydan, dibe vuruşlardan keyif alan bir programdır bu Telegol.

Telegol dediğimiz program, bizim hergün '' Medya abartıyor '' dediğimiz olayların baş sorumlusudur. En ufak bir olumsuzluğu dünyanın en büyük olayıymış gibi gösterip, kimin kanayan yarası varsa onu deşerler. Hiçbir gündem bulamazlarsa, 1 buçuk saat program yapabilmek için, rating almak için oturup günler öncesinden senaryo yazarlar.

Yanlışsa yanlış diyin.

Bu adamlar Fenerbahçe tam toparlandı dediğimiz zamanlarda çıkıp şike konuştular. Gayipten adamlar yaratıp, gizli tanık yaptılar. Rejideki bumcuyu canlı yayına bağlatıp, '' Olayların gerçek yüzünü biliyorum vs vs. '' diye rating peşinde koştular.

Lig TV'ye kızarım ederim. Ülke futbolunun marka değerinin önünde duran koca bir duvardır Lig TV. Ancak yiğidi öldür hakkını yeme. Bir tek onlar, bir de TRT 1'deki spor programında futbol konuşuluyor. Diğer programların çoğu ya yanlı yayın yapmakta, ya da futbol dışında her şeyi konuşmakta.

Manchester maçı öncesi yapılan programda Taraftarın havaalanına gitmesinden, Fergison'ın çıkardığı kadronun toplam maaliyetinin Galatasaray'ın yüzde kaçı olduğuna kadar her şeyi konuştular. Programın son 5 dakikasında da maç yorumu aldılar. Bu mu bizim televizyonlarımızda olması gereken program ?

Gökmen Özdenak- Ziya Şengül ; Avrupa'dan 3 tane takımın oyun anlayışını bizlere anlat, analiz et desen edemez ancak futbol uleması gibi konuşurlar.
    Erman Toroğlu ; Programda ne zaman futbol ile ilgili bir şey konuşulmak istese biraz düşünür araya ne fitne soksam diye, yine bulur bi futbol dışı konu ona odaklanır. '' Yav arkadaş, ben anlamıyorum bu MHK başkanı ne iş yapar, ben anlamıyorum bu iddianameyi kim hazırladı '' gibi laflar söyler ya da kendi espiri anlayışı çerçevesinde birkaç iğneleme yapar.

İçlerinde bir tek Kaya spor programında yorumculuk yapma kapasitesine yakın birisidir ancak onunda programda pek bir fonksiyonu yok.

Bu programda ne zaman futbol konuşulsa 3 dakikaya konu kapanıyor. Hemen olay FB'nin şikesine, BJK'nin iflasına, GS'ye yöneltilen iddialara, futbolcuların demeçlerine vs geliyor.

Muhabirleri ropörtaj kisvesi altında her bulduklarına kışkırtıcı sorular yöneltiyor. Şu şu sizin hakkınızda böyle konuşmuş, ne diyorsunuz diyorlar. Tabi o konuşulan konu hakkında emin olan bile yok. Gerçek mi değil mi ne farkeder ?

Ha şimdi diyeceksiniz ki, izleme kardeşim niye izliyorsun. Ben bu programları Fatih Hoca ne amaçla evinde izleyip, daha sonra iki kelime laf edip programın hatta 2 haftanın gündem maddesini 3 tane cümleyle kurutuyorsa o amaçla izliyorum. Bu ve bunun gibi programlar ülke sporunun yüz karasıdır. Başarıyı 2 saniyelik altyazı ile geçip, Fatih Terim Emre'ye ne dedi, Aykut Kocaman Alex'e ne cevap verdi, Samet Aybaba Q7 ile niye kavga etti diye Extra 1 gün mesai yapan adamlardır. Girdiğim her ortamda bu gibi programların ne olduğunu göstermek için elimden geleni yaparım.

İzleyip gerçekten takdir edene de saygım vardır. Ancak ben yukarıda yazdıklarımın bire bir gerçek olduğuna inanıyorum.

• Star da yayınlandığı yıldan itibaren neredeyse her hafta izlediğim bir programdı ama bu şike sürecinden bu yana iyice cıvıttılar. Ne zaman ki programa Erman dahil oldu o zaman yavaştan bozmaya başladılar. Özellikle puan kaybettiğimiz maçlar sonrası izlemekten nefret ediyorum. Gerçi kazansak bile Gökmen illa bir bahane bulup takımı eleştiriyor. 4 atarız neden 7 olmadı der böyle bir adam.

En son "hayvanlar" olayından sonra kesinlikle bir daha izlememe kararı aldım kendi kendime. Bunlara ancak böyle cevap verebiliriz arkadaşlar. İzlemezseniz reyting oranları azalır ve bu durumdan tv8 rahatsız olur. Aynı saatlerde Beyaz tv, Kanaltürk, TRTspor gibi kanallarda da programlar mevcut. yada digitürkplay abonesiyseniz Ligtv izleyin daha iyi. İnadına izlemeyin. Reklam aralarında bile girip yine ne saçmalıyorlar diye bakmayın bile. Eğer alışkanlık haline getirdiyseniz unutmaya çalışın. Başka programlara alışmaya bakın. Diğer takım taraftarları da mümkün olduğunca izlemesin. Dün Fb nin başına geldi, bugün bizim, yarın bjk, ts, bursa devam edecekler.

• Arkadaşlar telegolü izlemiyorum ben ama dün zapping yaparken çıktı karşıma bi Bülent Ersoy resmi vardı konuşuyorlardi geri kapattım neydi mevzu acaba Bülent Ersoyun futbol ile alakası çözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusan adamlarin futboldan zerre kadar anlamadigi bir gercek ama elestirildikleri ve insanlari karsilarina aldiklari her konuda ben sonuna kadar hakli olduklarini dusunuyorum. Gerek sike konusu, gerek havalimani konusu... Uslup yanlis o ayri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.