Şimdi Ara

Telegram Soru Grubu 2021 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
28
Favori
9.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az çok iyi bir sıralama elde ettim ve bu grup olmasaydı bunu asla yapabileceğimi düşünmüyorum. her birinize sonsuz teşekkürler arkadaşlar her şey gönlünüzce olur umarım <3

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten iyinin iyilerinin bulunduğu bir grup ve soru çözümü herkes soru atıyor çözen yok diye düşünmeyin bir soruya 100-200 mesaj tartışma oluyor bazen, 3 4 kişi birden çözüm yolladığı oluyor. Bana kattıkları her şeyden dolayı teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 28 Temmuz 2020; 18:44:33 >
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt

• Çok fakiriz ailem dershaneye gönderemedi. Grup sağolsun adam etti beni.

• faydalı konu up
  • Yer var mı hocam? katılmak isterim.

• Ana konu güncellendi

• Bu grup muydu bilmiyorum ama bir tanesinde hayvan gibi iyiler oldugu icin gruptan cikmistim iyi degilseniz girmeyin valla moraliniz bozulur

• Bizimki hocam ahahah😂😂

• Hocam linki özelden mi atacaksınız?

• alım var mıdır hala hocam sorular birikmeye başladı hafiften :)
  • doldu mu?
  • Herkes mi mezuna kaldı hocam :) Yer açılması uzun sürecek sanırım. Neyse bekliyorum mecbur.

• Hocam ben de katılmak istiyorum

• Arkadaşlar bu seneki Dh olarak soru grubumuz için link:https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser
    Ders sohbeti grubumuz için link:https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser
  • sinemhr S kullanıcısına yanıt
    hocam telegram grubu açsak, tuşlu telefon kullananlar vardır illa ki benim gibi
  • sinemhr S kullanıcısına yanıt
    Ana konuya eklesem sorun olur mu bende yer yok çünkü kimse ortada kalmasın

• Whatsapp grubunuz silindi mi hocam ben telegramdaki grubtayım bu arada ama wp grubu linkleri gördüm de ondan soruyorum.

• UP nerdeyse çoğu kişiye eski hesaptan döndüm lakin.Hesap patladı 30 günlük banı var :).
    Aktifliği sorun olmayacak mezun arkadaşlar yazarsa sevinirim.Mezuna kalan arkadaşlar veya yazacak olanlar en başta dediğim gibi yer var mı diye sormayın abi zaten sıralamaya göre bir sıra yapıp yer açıldıkça dönüyorum.Mezun arkadaşlar kaldıkları sıralamayı yazarlarsa sevinirim.12 almayı artık düşünmüyorum çünkü zaten 7 tane mi ne aldım.Genel olarak mezunları almayı düşünüyorum bunun sebebi de deneme ve soru bankalarına çok daha erken girişmeleri neticesinde bol bol soracak soruları olması ve grupta aktifliğin sağlanması.12 arkadaşlar arasından çok sağlam olanlar varsa yazabilir değerlendirmeye alırım.

Daha şimdiden millet arkadaşlar bu kadar hızlı çözmeyin diye diyor :) içerde iyi bir ortam var.Geçen sene adam kayırıyorsun hep iyileri alıyorsun tarzı konuşanlar vardı ama ben de hayır kurumu değilim kaldı ki benim kendi prensiplerim bu yönde.Beğenmeyen kendi böyle bir oluşum kursun yukarıdaki sistemi yapsın kendi prensiplerini kendi belirlesin.

Dönemediğim arkadaşlar oluyor bazen de ben tamamdır aklımdasınız diye herkese yazsam akşama kadar vaktim gider ben yer açıldıkça otomatik dönüyorum yani 69 tane pm vardı eski hesapta,çoğuna bakmama rağmen.

Son olarak isterse ilk 1k içinden mezuna kalmış olsun çalışmaya başlamamış kişiler şu an yazmazsa veya yazacaklarsa da ben 1 eylül sonrası başlayacağım tarzı bir ibare koyarlarsa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.