Şimdi Ara

Telegram Soru Grubu 2021 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
28
Favori
9.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eşit ağırlık 11.4kdan mezunum hocam telegramdan yazdım sana
  • Katılmak isterim ben de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up,yer var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam say 49k dan mezuna biraktim ama su an netlerim 100 tyt 65 ayt civarlarında ilk 5 istiyorum dershaneye gitmiyorum
    beni de alabilir misib yer varsa girebilirsem çok güzel olur benim için

• Gruptan bugün tam 8 arkadaşı çıkardım.Ve 10 kişiye geri dönüş yaptım.Yazma tarihlerine göre.Yusuf'un hesaptayim şu an.Cunku kendi hesabima bilerek ban attım ve bu yıl forumu kullanmayacagim.Yararindan çok zararı olduğunu düşünüyorum.Eger gelmek isteyen olursa yer açılmaz demeyin bakın bir anda 10 kişiye vs donebildim.Bu hesaba değil de Boun-ekona PM atarsaniz banlı dahi olsa oradan bakıp buradan yazıyorum.

Grupta mevcut ortamda 2 tane 12.sinif var.Kalanlarin çoğu sayısal mezun ve 10-25 bin arası sıralamaya sahipler.5 binden vs de kalan var ama dediğim gibi çoğunluğu yazıyorum.Ortam genel olarak güzel.Aktiflik olarak iyi başladık da zaten yıl yeni başlıyor ama dediğim kurallar geçerli.Benim olduğum yerde eksik iş olmaz merak etmeyin.Aktif olmayacak kişi isterse ilk 1000 yapsın yine atıyorum kaldı ki geçen yıl 4 binden kalan vs birçok kişiyi attım.Siralama elbette önemli ama aktiflik ondan da önemli.2 tane eayiz biri ben 11 binden mezunum biri de bir arkadaşım o da 17 binden mezun.Ea almayı pek düşünmüyorum çünkü genel olarak sayisallarin daha disiplinli çalıştıklarını veya çalışmak zorunda olduklarını düşünüyorum (rekabet dolayısıyla) ama sağlam ea arkadaşlar olursa elbette değerlendiriyorum.

Kirikla deneyen arkadaşlara elbette kapımız açık ama şu an değil çünkü bana kalırsa bir sistemi görsünler öncelikle.Bolum dersleri hazırlık vs nasıl yani şimdi 10-20 gün aktif olup sonrasında bölüm dersleri yüzünden aktiflik giderse hem başkasının hakkına girmeyelim hem aldığım kişiyi çıkarma yoluna gitmeyeyim.Uniler açıldıktan 10-15 gün sonra kırık arkadaşları vs de değerlendiririz.Gecen yıl Çukurova dış okuyan arkadaşta bu sorunu yaşadığım için bir tecrubem var yani

• arslanyusuf09 kullanıcısına yanıt
    Ek olarak sayısal 19.su olan Samet'te bizlerle yani sohbet grubunda kaynaklar hakkında vs konuşuyor arada.Soru grubunda da sağ olsun çok tikanilan bir soru olursa vs bakıyor.

• Yer varsa beni de alabilir misiniz

• up
  • 50 binden mezunum sayısalda.Ekimde başlayacağım.Matematikte gruba yardımcı olabileceğimi,fkbde alabileceğimi düşünüyorum tuşlu telefon kullanıyorum.Katılmayı çok isterim hocam

• Günde 7 saat çalışıyorum benide alabilir misiniz

• Hemen hemen çoğu arkadaşa dönüş yaptım ama 150 civarında PM aldım nerdeyse ve son zamanlarda hesap banlı olmasına rağmen 75 civarı PM daha almış.Yani gördüğüm hemen hemen herkese yazdım.Olumlu veya olumsuz.

Arkadaşlar şu an full çekiyorum lakin 3 gün önce yine 3-4 kişiyi attım ve buradaki 5 kişiye vs dönüş yaptım.Grubun ortamı genelde ilk 30k içindeki mezun arkadaşlardan oluşuyor ama 50k vs de çok mühim değil yani 2020 yılı için bence kötü bir sıralama değil dönüyorum (bazı arkadaşlar banlı olduğumu görmediği için dönüş yapamayınca sıralamadan dolayı sanmış o yüzden.). Grupta ortam güzel yani matematik fen adına vs daha boşta kalan soru olmadı galiba yok yalan olmasın geçen Aydın tyt mat denemelerindeki olimpiyat sorusunda ikileme düştük o tam olmadı :D.

Dediğim gibi iyi sıralamadan mezun arkadaşlar var ve sorular güzel.Senenin başı olduğu için geçen yıl ortalardan sonraki yakaladığımız ivmeyi tabii henüz yakalayamadım(her gün 300-400 mesaj oluyordu.) Ama geçen yıl yaptığımız başlangıçtan daha iyi başladık.Aramizda olmak isteyen arkadaşlar lütfen pmde mezunum yer var mı yazmak yerine hocam şu siralamadan kaldım hedefim de şu yer açılırsa girmek istiyorum yazarlarsa zaten aktif olmayanı tak tak attığım için dönüş yapmaya gayret gösteriyorum.

• Hesabı banlayacagim tekrardan.Artik grupla ilgili ulaşmak isteyenler
    Telegram @Lloyd_33 hesabına yazarsa sevinirim
  • 2022 grubu açarsanız gelmek isterim hocam
  • Merhaba hocam 9k’dan mezun olarak gruba alabilir misin

• Sanırım hesabını yanlış yazdın bulamadım. @Pyunus bana dönüş yapabilir misin? 39kdan sayısal mezunum
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi tablo -- 20 Ağustos 2021; 13:38:22 >
  • sayısal 40k yer olursa gelmek isterim

• Upotemi

• Up
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.