< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC01B0A86 -- 1 Ağustos 2020; 18:24:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC01B0A86 -- 1 Ağustos 2020; 18:24:24 > |
Tecrübeyle sabit
|
Bu sene kurs dershane vs. yerlere gitmeyip kendi başıma çalışma kararı almıştım. Bu grup sayesinde hiç bir eksiklik çekmedim üstüne bana çok büyük katkıları oldu. Grubumuzdaki güzel insanlara buradan selam ve teşekkürler :)
|
Bu sınav gelen ekstrem seylerden istediğim sıralama gelmedi ama bu grup bana çok şey kattı.Boun-ekon hocam Bu işi biliyor
|
200 kişinin katılıp da 3-5 kişinin arada bir aktif olduğu diğer gruplarla karıştırmayın
|
arkadaslar 17 tane pm var inanın konuya bakmamışım bile.Dediğim gibi yazanlara bakıyorum yani şu an tekrardan bekleyeceğim ama 10 kişilik yerim kaldığını üzülerek belirtmek isterim.Bu konu altına yazmayalım direkt bana yazalım.Ben obpdir teogdur merak etmiyorum.Ben 369 teogluyum 9 ve 10 73 obp ama gittim ea 10k yaptım,mezunum.Bu işler buna bakmıyor yani.Bana mevcut durumunuzu mezunsanız sıralamanızı yazın dönüş yapıyorum zaten.
|
Gerçekten iyinin iyilerinin bulunduğu bir grup ve soru çözümü herkes soru atıyor çözen yok diye düşünmeyin bir soruya 100-200 mesaj tartışma oluyor bazen, 3 4 kişi birden çözüm yolladığı oluyor. Bana kattıkları her şeyden dolayı teşekkür ederim
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter H.White -- 28 Temmuz 2020; 13:44:48 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|