Şimdi Ara

Telegram Soru Grubu 2021

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
28
Favori
9.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konuda kurduğum soru grubunu tanıtıp gelmek isteyen arkadaşlar için alımları açtım.Öncelikle geçen yıl (2020)yılında yaptığımız başarıları izninizle paylaşmak istiyorum.

Sayısal:
    Türkiye 18.si
    Türkiye 125.si
    Türkiye 357.si
    Türkiye 1345.si kalan arkadaşlarımın çoğunluğu da 3.000-12.000 aralığında kendilerine yer buldular.16 kişi olması lazım bu aralıkta.

Eşit Ağırlık Türkiye 7.si olan Evergarden hocamı da tebrik ederim.Grubumuzu çok ileriye taşıyan bir başarıya imza attı.

Genel olarak sistemden adım adım bahsetmek istiyorum:

1-)SORU Grubu:
    Burada sınava bir gün kala girdiğinizde ve bu grubun ilk mesajına tıklayıp aşağıya kaydırdığınızda sadece soru ve soru hakkındaki çözümü görmüş olması gerekiyor ve ben geçen sene bu otoriteyi iyi sağladım aynı şekilde bu senede sağlayacağımdan herhangi bir şüphe olmasın.

Aktiflik şartımız geçen yıl olduğu gibi var ve hani birisi aktifse diğeri arkada sadece olan biteni izleyemez.Elbette ben her zaman aktif olun tarzı bir şey istemiyorum lakin gün içinde elbet bir sorunuz olabiliyor veya mola anlarınızda bir soru çözebilirsiniz diye düşünüyorum.Aktiflik şartına uymayan arkadaşlarla ne yazık ki direkt yollarımızı ayırıyoruz geçen sene 50 kişiye yakın arkadaş gruptan çıkarıldı bu nedenden ötürü.

2-)Sohbet grubu:
    Burada genel olarak sınav hakkında konuların konuşulmasına ve göreceli konulardan(siyaset vb.)uzak durulması taraftarıyım.Küçük de olsa bir topluluk oluşuyor ve bu toplulukta herkes aynı düşünmek zorunda değil.Bu gruba katılım dediğim gibi zorunlu tutulmuyor ve aktiflik şartı vs de yok bu grup adına.

3-)Kaliteli Sorular Kanalı:
    Burada matematik,fen ve sözelden oluşan 3 ayrı grup kurduk.Mesela gün içinde bir soru çözüldü ve bu sorunun bir şey katabileceğini düşünüyorsanız soru havuzuna atıyor orada biriktiriyoruz.Burada aktiflik soru grubundaki gibi önemli.Çünkü karşıdaki soru atarken ben bir şey yapmadan bakarsam karşıdaki insanın da hevesi gider ve grup ölür gider,bunun olmasını istemiyoruz.Ben mesela aktif olamayacağım için fen grubunda yoktum keza mf arkadaşlar da sözel grubuna sınava yakın bir dönemde dahil oldular.

Grup genel olarak bu şekilde ve sadece ben konuşmuş olmayayım diye.Geçen yılki arkadaşlar konuya gelip fikirlerini paylaşırsa mutlu olurum.Alım şartı olarak öncelikle mezunsanız kaldığınız sıralama.12 iseniz mevcut durum etkili olacaktır.

Şu an eşit agırlıkta ilk 10k içinde kalan 3 arkadaş ve sayısalda ilk 20k içinde olan 6 arkadaşımız mevcut.Umarım herkese faydalı olur iyi günler.

Eşit:Arkadaşlar lütfen buraya beni alır mısınız tarzı şeyler yazmayın.Ben şu an grup full çekiyor diye belirttim ama misal veriyorum birisi aktif olamayacağını belirtiyor onunla yollarımızı güzelce ayırıyoruz böyle mesela 7 tane arkadaşı sonradan aldım ama bunları güme değil mevcut durumlarını belirten arkadaşlar arasından sıralayarak aldım.Yani mezunsaniz kaldığınız sıralama 12 iseniz netleriniz belirleyici faktör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC01B0A86 -- 1 Ağustos 2020; 18:24:24 >

• arkadaslar 17 tane pm var inanın konuya bakmamışım bile.Dediğim gibi yazanlara bakıyorum yani şu an tekrardan bekleyeceğim ama 10 kişilik yerim kaldığını üzülerek belirtmek isterim.Bu konu altına yazmayalım direkt bana yazalım.Ben obpdir teogdur merak etmiyorum.Ben 369 teogluyum 9 ve 10 73 obp ama gittim ea 10k yaptım,mezunum.Bu işler buna bakmıyor yani.Bana mevcut durumunuzu mezunsanız sıralamanızı yazın dönüş yapıyorum zaten.
  • Tecrübeyle sabit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sınav gelen ekstrem seylerden istediğim sıralama gelmedi ama bu grup bana çok şey kattı.Boun-ekon hocam Bu işi biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter H.White -- 28 Temmuz 2020; 13:44:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sene kurs dershane vs. yerlere gitmeyip kendi başıma çalışma kararı almıştım. Bu grup sayesinde hiç bir eksiklik çekmedim üstüne bana çok büyük katkıları oldu. Grubumuzdaki güzel insanlara buradan selam ve teşekkürler :)

• Up

Şu an pmlere bakmıyorum arkadaşlar istediğim sayıya gelince dönüş yapacağım.Gördüm yazan arkadaşları
  • K0NF300 kullanıcısına yanıt
    ne demek hocam hayatınız hep istediğiniz gibi olur umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    twitter yks mentalitesi grubu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam katılım varsa alır mısın

• 200 kişinin katılıp da 3-5 kişinin arada bir aktif olduğu diğer gruplarla karıştırmayın

• geçen yıl bir ara içinde bulunmuştum diğer telegram gruplarına benzemiyor.yararlı bir grup.

• Up

• Up

• Up

• Katilim varsa girebilir miyim bende

• Katılmak isterim

• Hocam seviyemizin üst düzey olması şart mı? Değilse gelmek istiyorum

• arkadaslar 17 tane pm var inanın konuya bakmamışım bile.Dediğim gibi yazanlara bakıyorum yani şu an tekrardan bekleyeceğim ama 10 kişilik yerim kaldığını üzülerek belirtmek isterim.Bu konu altına yazmayalım direkt bana yazalım.Ben obpdir teogdur merak etmiyorum.Ben 369 teogluyum 9 ve 10 73 obp ama gittim ea 10k yaptım,mezunum.Bu işler buna bakmıyor yani.Bana mevcut durumunuzu mezunsanız sıralamanızı yazın dönüş yapıyorum zaten.
  • Arkadaşlar tamamen yerler doldu ama çok büyük bir talep var.Bu sisteme benzer bir sistem kurabileceğini düşünenler kesinlikle bir grup daha açsa iyi olur yani deli gibi talep var ve dönemediğim çok fazla kaliteli insan var
  • 2022 var mı hocam?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.