Şimdi Ara

Telegramda BNB kazanma ÜCRETSİZ detayları okuyun lütfen. PROJE YALAN ÇIKTI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Telegram üzerinden oyun oynayarak para kazanma süreci şu anda popüler durumda. Not Coin'in çıkışıyla beraber de daha da yayıldı. Diğer yazımda kendi kullandığım ve AirDrop bekleyen oyunları yazıp bazı detaylar vermiştim ve sürekli olarak yaşanan gelişmeleri güncelliyorum konu içerisinde. Diğer konuya bu linkten ulaşabilirsiniz. https://forum.donanimhaber.com/telegramda-airdrop-yapmasi-beklenen-oyunlar--158759878

Şimdi gelelim BNB kazandıran oyuna, bu oyunu kısa süre önce bir arkadaşımdan duydum, 24 saatte 1 kere claim yaparak 0.0065 BNB alıyorsunuz, referans eklediğinizde günlük kazancınız değişmiyor fakat referanstan direkt BNB yükleniyor sisteminize. Bot içerisinde sizden istediği tek şey 4 adet telegram kanalını takip etmeniz. Ben takip edip sessize alarak arşive gönderdim grupları.

BNB tutarınız 0.1 e ulaştığı zaman çekim gerçekleştirebiliyorsunuz.

Gelelim konunun önemli olan kısmına, botunun içerisinde diğer kişilerin yaptığı çekimleri de gösteriyor fakat ben henüz çekim gerçekleştirmedim. Yani bu çekimlerin gerçek veya yalan olduğu konusunda net bir bilgiye sahip değiliz. Çekim gerçekleştirmem için az bir tutar eksik kaldı, tamamlandığı zaman çekim gerçekleştirme talebinde bulunacağım, bununla alakalı da güncelleme notu olarak paylaşıp sizleri bilgilendiririm. Yine de denemenizden bir zarar gelmez, sonuç olarak vakit kaybetmenizin sizin için bir faydası yok. Davet linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Eğer referansımla katılırsanız tutara daha çabuk ulaşırım, en azından sizleri çok daha kısa süre içerisinde sistemin gerçek veya yalan olduğu konusunda haberdar edebilirim.

Referanssız: t.me/Free_Bnb_Payment_Robot

PROJE YALAN ÇIKTI O SEBEPLE REFERANSI KALDIRIP PROJEYİ GÖRMENİZ AMACIYLA BOT LİNKİNİ KALDIRMADIM. BİLGİLENDİRME AMACIYLA 1 HAFTA KONUYU AÇIK TUTUP SONRASINDA SİLECEĞİM.

BAĞLANTI VERDİĞİM DİĞER PROJELER GÜVENİLİRDİR ONLARA DAHİL OLABİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NPhastasI -- 3 Haziran 2024; 21:44:37 >

• Arkadaşlar tutarı topladım, çekim talebinde bulundum, yarın bilgilendireceğim. Eğer gerçekleşirse fotoğrafla beraber göstereceğim.

• Takipteyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekim talebine karşılık herhangi bir yanıt gelmedi. Bugün çekim talebini yeniledim ve destek mesajı gönderdim. Herhangi bir dönüş olursa bilgi vereceğim. Süreci kontrol ediyorum.

• Dönüş yapılmadı, proje yalan çıktı kaydolmayın.

BİLGİLENDİRME AMACIYLA 1 HAFTA KONUYU AÇIK TUTUP SONRASINDA ADMİNE BAŞVURUP KONUYU KAPATTIRACAĞIM.

• güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.