arkadaşlar telekomun bu beceriksiz personeli ve umursamaz tavırlarınını kendi sayfalarındaki müşteri memnuyeti anketinde 1 vererek ve dsl-destek@ttnet.net adresine şikayet mail leri atarak bombardımana tutalım susmayalım artık benim bi sorunum vardı genel müdürlüğe mail attım nerdeyse telekom müdürlüğü bizim mekanda iştima alacaktı susmayalım para veriyoruz hakkımızı arayalım bane ci olmayalım...
arkadaşlar telekomun bu beceriksiz personeli ve umursamaz tavırlarınını kendi sayfalarındaki müşteri memnuyeti anketinde 1 vererek ve dsl-destek@ttnet.net adresine şikayet mail leri atarak bombardımana tutalım susmayalım artık benim bi sorunum vardı genel müdürlüğe mail attım nerdeyse telekom müdürlüğü bizim mekanda iştima alacaktı susmayalım para veriyoruz hakkımızı arayalım bane ci olmayalım...
rica ederim gösterdiğin ilgiye ben teşekkür ederim
Bir ara gen böyle bişeyler yapalımde dedik ve bir sürü telekom görevlisine mail attık bana kotaları dolduğu için hiç birine ulaşmadı diye mail gelmişti
Yaaa arkadaşlar bu adsl callcenterdakilere ne olmuş böyle bugun internetle ilgili bi sorun olmuştu ariyim dns noları alıyımda manuel ip veriim bilge dedim tele çıkan arkadaş makina gibi konuşuyo dakkada 5000 devir yapıyodur,aman yarabbi yaa hayır çok konuşuyo hızlı konuşuyo ama boş konuşuyo, bana tam 10-15 dakka yüksek ses tonunda ve garip resmi bir dille dnslerin otomatik alındığını dns numarası veremiyeceğini söyledi durdu,en sonunda ben başkasına bağlayın dedim başka bir hatuna bağlandım ve anında numaraları aldım. ya bana denk geldi yada bu adamlara özel eğitim veriyorlar kesinlikle geri adımatmayın resmi konuşun laf anlamayın diye belki yazılı metin bile veriyorlardır,okadar aynı şeyi tekrar ettiki kesin yazılı metin vardı önünde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme