Şimdi Ara

Telekom faturalı 1000dk+1000sms+10gb 33 Tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
7
Favori
19.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ufak depremde çekmeyen hizmet veremeyen hattin cigabaytina..............

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onurgencx kullanıcısına yanıt
    22 si

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • juve212 J kullanıcısına yanıt
    Hocam bende buradan öğrendiğim bir taktikle 3 yıl önce bana 29 liraya kullandığım tarifeyi 46 liraya teklif ettiler.Bende kabul etmedim yine teklif yine kabul etmedim, ben aradım bazen bu fiyata olursa kabul ederim dedim onlar kabul etmediler. Velhasıl benim süre bitti tarifeyi 1 ay indirimsiz kullanmayı göze aldım. Diyin ki müşteri hizmetlerine tamam ben faturaları hattını faturasiza geçirmek istiyorum deyin. onlarda tamam kabul ediyorsanız onayliyoruz, 2 -3 iş günü içinde gecisiniz tamamlanacaktır diyecekler, hay hay deyip kabul edin. o 2 gün içinde sizi bir nunara arayacak sanırım sonu 5000 di numaranın , o aramayı kaçırmayın. o arayan kişi size istediginizi verebilecek kişi. onunla pazarlık sonucu size indirim tanımlaması yaparak 1 senelik sözleşmeyle 26-29 lirayı verir. ondan sonra da hiç ihtiyacım olmadı otomatik teklifler hep aynı fiyatti direk kabul edip devam ettim. Anahtar kelime : faturasiza geçiş. ve aramayi kaçırmamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1000dk 1000sms 15gb 40tlye kullanıyordum. 2 aydır ara ara teklif veriyorlardı kabul etmedim. 20 gün sonra tahattütüm bitiyor. Bugün aynı tarifeye 25tl fiyat verdiler. Kabul ettim.

• ultrAslanOzZzY kullanıcısına yanıt
    Faturalıdan faturasıza geçiş ücretli diye biliyorum.

• ultrAslanOzZzY kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. 1 ay sonra aramaya başlarlar bende bir öncekinde direkt kabul etmiştim fakat bu sefer direteceğim bi şansımı deneyeyim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: plt13

Faturalıdan faturasıza geçiş ücretli diye biliyorum.
    Geçiş, anında oluyor ve 30 lira ücret alıyorlar.

Taahhütün son gününde bunu bilmeden faturasıza geçmek istedim. Ya bunu ödeyeceksin ya da taahhütsüz ücretten bu gece faturan kesilir 49 ödersin dediler.
    Ben de Bim'e gittim. "Bugün acilen Bimcell'e geçmem lazım" dedim. 1 saat içinde Bimcell'e geçişim tamamlandı ve iki ücretten de kurtuldum.
    Benzer durumda kalan olursa yardımı olur diye bunuj da paylaşayım dedim.

• Çekim kalitesi nasıl, kötü şeyler duydum Telekom hakkında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jestercat

Şu paketi şu kadara aldım diyeceğinize nasıl alacağamızı yazın. Sıcak fırsatlar hava atma aracına döndü artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

6 senedir Türk Telekom kullanıyorum.
    Bu sene artık vodafone red tarifesine geçmeyi düşünüyorum.

Yeni gelenlere 20 gb 45 TL iken eski müşterilere böyle tarife sunulmuyor.
    Red in hangi tarifesi bu? Link varmı?

• Mall of istanbul türk telekom şubesinde 8+10 gb(sil supurden verecekmiş) tarifesine geçtim. Bu hafta 2 gb vermedi. Sil süpürden her hafta en az 2 gb verilecek demişlerdi. Bu iki gb ikibinyirminin sonuna kadar verilecekmiş

• Faturasız 750 dk+500 sms+7gb 24 TL'ye kullanıyorum vergi ile 27 say gitsin. Geçen beni aradılar bu tarife için 29 TL dediler. İşim yoğundu ve telesekreter aramsaydı tam detay alamadım. Sonra ben aradım benim online işlemler de bana teklif edilen fiyat olan 32 TL'yi söylediler. Halen direniyorum faturalı noktasında 29 TL'yi kaçırmasam geçerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mf.kaya -- 9 Ağustos 2020; 23:33:10 >
  • Burdaki fiyatları görünce seneye hiçbir teklifi kabul etmemeyi düşünüyorum.

Bana edilen teklifler burdakilerden hep yüksek oldu.

Vodafone veya Turkcelle geçicem sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Burdaki fiyatları görünce seneye hiçbir teklifi kabul etmemeyi düşünüyorum.

Bana edilen teklifler burdakilerden hep yüksek oldu.

Vodafone veya Turkcelle geçicem sanırım.
    Tek bir operatorde kalmak mantikli degil hocam tahaut bitince uygun olana gecmelisin. Vodafone 22 gb tarifeye 83 tl oduyorum 3 gb zor kullandim virus doneminde evde net oldugundan

• Geçiş yapıcam, hangi paketi önerirsiniz
  • 10 gb 1000 dk 42 lira ödüyordum geçen aradılar aynı paketi %25 indirimli kullanmaya devam etmek ister misiniz dediler olur dedim. Bakalım taahhüt bitince nasıl bir fiyat çıkartacaklar. Kişiye özel indirim kampanyaları yüzünden soğuyorum bu operatörlerden.

• 10 GB 1000 Dk. 1000 sms 32 ödüyorum yeni geçtim faturasız dan faturalıya

• Bunlar hep böyle malesef, bana da yüzde 50 ve yüzde 30 2 tane tanimladilar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.