Şimdi Ara

Telekom faturalı 1000dk+1000sms+10gb 33 Tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
7
Favori
19.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prime tarifelerini 3 yıl boyunca %90 indirimli bile kullanmış biri olarak; sınırsız internet de olsa paketinizde Telekom mutlaka faturayı şişirmeyi becerebiliyor. Prime 20 GB tarifesinden Turkcell Lifecell Hoşgeldin 5 GB faturasız tarifesine geçtim. 12-14 GB arası toplamda internet var tarifede ama aylardır hiç paketin ana datasının yarısını bitiremedim bile.
  • 1000 dk 1000 SMS 15 GB, demin 30.20 kuruşa aldım. sizce uygun mu?

edit : vergilerle birlikte 35 lira oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duru1 -- 16 Ağustos 2020; 18:50:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • duru1 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bence baya uygun. Sorması ayıp nasıl aldınız bu paketi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selfy small paketim vardı, 22 sinde doluyordu, dün cagri merkezini aradım, 5 g internet 1000 dakika, 250 sms, %60 indirimli 21 TL dedi, internet yetmez dedim, 5 g ek paket tanimlattim, ona da indirim geldi toplam 10g internet, 2 si sosyal medya olarak 25 TL ödeyeceğim.

• Bugün bu paket için 0555 5551500 numaralı telefondan aradılar. Bu paketi 29 TL.ye vereceklerini söyleyen bir ses kaydı dinledim. Okeyledim ve sonuç sıfır. Müşteri hizmetleri ile görüştüm herhangi bir talep alınmamış dedi. İsterseniz 32 TL.den verelim dediler. Haliyle istemedim. O zaman yaptıkları işleri düzeltsinler ne bu dalga mı geçiyorlar felan dedikten sonra kapandı. Daha önce bu şekilde aranıp sonuç alan var mı?

• mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    Bende aynı problem var 2 hafta önce dolar 23 TL'ye 15 gb internet de paket verelim dediler bugün sordum 30 TL dediler ben de istemiyorum dedim öyle kapattık

• Bu kampanya 10gb 29tl ama 12+12 ay. İkinci 12 ay 37tl olacakmış. İlk 12 kullanıp iptal edemiyor muyuz? Cayma bedeli çıkar mı tam çözemedim bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

https://www.selfy.com.tr/faturali-kampanyalar-ve-tarifeler/selfyden-efsane-10gb-kampanyasi

Bu kampanya 10gb 29tl ama 12+12 ay. İkinci 12 ay 37tl olacakmış. İlk 12 kullanıp iptal edemiyor muyuz? Cayma bedeli çıkar mı tam çözemedim bilen var mı?
    İkinci 12 fatura dönem taahhüdü içerisinde yukarıda belirtilen nedenlerden ötürü taahhüdün bozulması durumunda ilk 12 fatura dönemi içerisinde yararlanılan indirimlerden kaynaklı cayma bedeli yansıtılması söz konusu olmayacak, sadece ikinci 12 fatura döneminde yararlanılan indirimler toplamı ile ikinci 12 dönem baz alınacak şekilde kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olan tutar cayma bedeli olarak yansıtılacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathMonger

Hocam bence baya uygun. Sorması ayıp nasıl aldınız bu paketi acaba?
    Hocam aynı tarife vardı, tarife değişikliği yapmayın dediler indirimli fiyattan verdiler ben de kabul ettim. Taahhütüm bitmesine yakındı ben aradım. Pahalı bulmuştum ben ama. Ayrıca İnterneti bitince duran tarife bu. Paket aşımı yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duru1 -- 19 Ağustos 2020; 18:43:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klişeavcısı

Bende aynı problem var 2 hafta önce dolar 23 TL'ye 15 gb internet de paket verelim dediler bugün sordum 30 TL dediler ben de istemiyorum dedim öyle kapattık
    Dolar yükseldi diye zam mı yapıyorlar?

• Anlık teklif felan dediler ama arayan kız 23 ağustosta söz yazıp bir yere yollayacaksın dedi sonra anlık teklif diyor.3 gün kaldı ne yapsam bilemedim valla

• Yıllardır 5 kişilik ailecek faturalı paketindeyim. 150 tl den az fatura ödediğim nadirdir.
    Geçen hafta ailecek paketinden çıkacağım dedim. 60tl 10gb prime exper önerdiler.
    selfy 80kusur dediler. En çok int olan en uygun bu paketmiş.
    taşırım numaramı dedim 400 kusur cayma bedeli çıkardılar.
    Düzen şöyle galiba kaçma şansı olmayan elindeki faturalıları öpebildiğin kadar öp.
    Yazıklar olsun.
  • Kullandığım paket 10 aydır 500dk 500 sms 10gb internet 19 tl faturasız

Faturalı için böyle bir teklif geldi
    Telekom faturalı 1000dk+1000sms+10gb 33 Tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1000 dakika 1000 SMS 15 gb internet paketimi vergiler dahil 25 TL ye yeniledim sonda

• İle özel olabilir ama şöyle bir reklam gördüm.

Telekom faturalı 1000dk+1000sms+10gb 33 Tl

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Nerelerde acaba

• uyaran kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir numara var 5454559741. Benim bir alakam yok bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: klişeavcısı

1000 dakika 1000 SMS 15 gb internet paketimi vergiler dahil 25 TL ye yeniledim sonda
    Bize niye böyle tarifeleri vermiyorlar?

• ntman N kullanıcısına yanıt
    Kişiye özel teklif sunuyorlar işte. Saçmalıktan buradan çıkıyor. Bende ucuz diye türk telekomda kalıyorum ama adam benden ucuza benden yüksek paket kullanıyor. Bu paketleri büyük ihtimalle bitiremeyenlere veya türk Telekom kullananın az olduğu illerde mi yapıyorlar yoksa rastgele keyfi indirimmi yapıyorlar bilemiyorum

• 6 gün arayla aynı tarifeyi biri 25'e biri 35'e almış. 1000dk 15gb 25 liraya çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.