Şimdi Ara

Telekom faturalı 1000dk+1000sms+10gb 33 Tl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
7
Favori
19.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 dk 1000 SMS 8 GB 31,50 TL... Faturalıda 4. Yılima gireceğim ama bu gidişle operatör değişikliği yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben aynı paketin 15 GB olanına 35 tl veriyorum. sanırım Türk Telekom kime ne tutturduysa kafasında fiyat veriyor. o yüzden dikkatli olmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimoglan B kullanıcısına yanıt
    Aynı paket aynı fiyat üstelik faturalıda 7-8. yılım. Babam aynı paket için 45₺ ödüyor. Operatör değişikliği gerekecek gibi
  • teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Daha 2 hafta öncesine kadar Prime Eksper 12 GB tarifesi online işlemlerde aktifti ve fiyat 36,50 TL'idi. TT onu da kaldırmış, müşteri hizmetleri de onu teklif etmiyor. 3 ay Vodafone'da takılırım sonra TT faturasıza geri döner, TT'yi süründürürüm. Yapacak bir şey yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim diğer hatta da şöyle bi kampanya gelmiş bana daha düşük ücretli olsa 4 gb da yeter 19 liraya.buna ilgilenmiyorum desem yeni teklif düşüyor mu?

Telekom faturalı 1000dk+1000sms+10gb 33 Tl

• herkese rastgele teklşif gonderıyor sanırım.. 35 lira veriıyordum 8gb 1000lik pakete.. bu ay bitiyordu tek ihtiyacım olan daha fazla gb idi.. baktım %40 indirimli bir paket gorunuyordu taahhhütün son 2 haftasında 7 gb 1000lik paket 23 tl diye.. bazen daha fazla gb gerekiyor ama neyse 23 iyi fiyat deyip kabul ettim...

taahhütün son 2 3 haftasında çıkıyor yani teklifler.. bekleyin daha fazla çıkıyor... umarım kabul ettiğime pişman olmam....
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    benimde 1 ay kaldı öğrendiğim iyi oldu

• Bu özel durumunu nereden nasıl öğreniyoruz
  • Telekom faturalı 1000dk+1000sms+10gb 33 Tl
    Telekom faturalı 1000dk+1000sms+10gb 33 Tl
    Bu doğru mu

• Yarin taahutum doluyo 25 tl 8 gb 1000 1000 kullaniyordum arayan soran yok uygulamadada bisey yok varmi onerileriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bizimoglan

1000 dk 1000 SMS 8 GB 31,50 TL... Faturalıda 4. Yılima gireceğim ama bu gidişle operatör değişikliği yapacağım.
    Fiyat çok iyi. Neden beğenmiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: klişeavcısı

1000 dakika 1000 SMS 15 gb internet paketimi vergiler dahil 25 TL ye yeniledim sonda
    Nasıl oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Fiyat çok iyi. Neden beğenmiyorsunuz?

Alıntıları Göster
    15 GB paketi 25 TLye alanlar varken 3 ay Vodafone'da takılırım.

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    hocam siz arayın uygun paket arıyorum bulamazsam hat değiştireceğim deyin bana öyle 15 gb 1000 dk 1000 sms 25 tl verdiler

• Bunlar kadar haysiyetsiz onursuz bir firma daha yoktur..bana 15 GB paketi 37 TL ye verdiler o da güç bela..bu ayki faturayı da 71 TL yollamışlar,cayma bedelini ödeyip bu rezil operatörü bırakacam yetti artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 26 Ağustos 2020; 0:31:44 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    hocam bana 25 tlye verdiler herkese farklı fiyat çekiyorlar heralde

• agzakacansinek A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, tutturabildiğine göre bir sistem,bir algoritması falan yok geçen ay ben de hat iptali talimatı verdim güzel teklif gelmeyince.. Genel müdürlükte ki kadın baktı etti inan olmuyor daha başka türlü diyince 37 ye anlaştık 15 GB paketine..
    .bu ay 2.ayı taahhütün.. 71 lira fatura yollamışlar,şimdi özet faturayı bekliyorum. cayma cezası da 70-80 tl olmuş hemen.. yıl olmuş 2020 şu ödediğimiz paralara bir de aldığımız kotalara bak..hala bir alternatif yok..ee ülke de sistem sadece milleti düzmek üzerine kurulmuş ne desek boş..bunu bıraksak kime gideceğiz Vodafone 10 gb 40 a veriyo..öbürü desen zaten aman aman..

• Arkadaşlar ailede yaşlı anne baba her ikiside eski bir tarife olan İşyerim Bronze 1000dk+1000sms+2GBİnternet vergiler dahil 22TL.den kullanıyorlardı.3 gün sonra taahhütleri bitiyor.TT her ikisinede bu şekil devam ederlerseadam başı 27TL.teklif etti.Aslında saedece annem ayda 1GB internet zor kullanıyor babamsa sıfır. Şimdi Turkcel de bir hattım var ve mecburen TT a taşıyacağım.Onu AİLECE 15 GB Paketine taşıyayım diyorum(15 GB internet+5000dk+sınırsız sms) iki yıl taahhüte 69 TL ye geliyor.(tt sabit hat olduğu için) ayrıca aile içi sınıssız görüşme var. Katılan her kişi başı aylık 10TL.alıyor TT yani toplamda 89 TL ye geliyor.Sizce bu şekilde yapmak mı mantıklı yoksa başka fikri olan var mı?Herkese çok teşekkürler.
  • klişeavcısı kullanıcısına yanıt
    paketın ıcerıgı ne 2 tane ındırımı nasıl aldın hem de yuksek oranlı ne yanı sımdı 5 tl mı gelecek her ay
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    mobıl uygulamada hedıye kutusuna tıklayınca mı cıkıyor teklıfler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.