Şimdi Ara

Telekom faturalı 1000dk+1000sms+10gb 33 Tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
7
Favori
19.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayselden beri 20 senedir türk telekomdayım şurdaki fiyatlara yakın bir kampanya bana önermiyorlar ben 500 dk 2 gb internete vergi dahil 27 lira ödüyorum. bu ay bitecek tahaüt beni arayıp aynı fiyattan bunu kullanın diyor. bende aynı parya adamlar 8 gb 10 gb kullanıyor diyorum eveleyip geveliyorlar..
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt
    Vodafone veyahut Turkcell'e geçiş yapın hocam, yenilik iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Önce arayıp mh yi 20 senedir turktelekom kullanıyorum yakın çevremdekilwre şu fiyatkara böyle paketler teklif ediliyor diyin indirim isteyin, kabuk etmezse ya hattımı farklı operatöre geçirmek istiyorum diyin yada faturasıza geçiş yapmak istiyorum diyin bi deneyin olmadı da geçiş yapın bir yıl sonra tekrar tt ye geçersiniz gerekirse

• bu paket bende çıkmıyor ama kampanyalarıma tıkladım 8 gb 36 tl ye var. ona geçeyim bari, turkcell e geçecektim 10gb 39 tl di gerek yok gibi 2gb için bir ton uğraşa
    adı da tt 8gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 31 Ağustos 2020; 0:31:17 >
    Faturasızda bile daha iyi paketler var sonuna kadar diretin hocam

• Beyler turk telekom en mantikli tarife nedir? Faturasiza gecip bol gb li teklif mi bekleyeyim? Vodafone 83 tl oduyorum 20 gb ve sinirsiz youtube spotfy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyaran kullanıcısına yanıt
    İyiymiş bu youtube sınırsız, 50-60 tl olsa sıcak 🔥 olurmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

İyiymiş bu youtube sınırsız, 50-60 tl olsa sıcak 🔥 olurmuş
    köyde olduğum için evde net var kullanmadım içeriği marttan beri, tahautun son ayı yarın şu faturasıza gececegim 12 gb 32 tl diyor
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Yeni Bonkör 5GB-9GB-12GB Paketleri > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturasiz/paketler/yeni-bonkor-5gb-12gb-paketleri.aspx

• uyaran kullanıcısına yanıt
    Faturasız paketlere 6 ay sonra zam yapıyor zalımlar

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Faturasız paketlere 6 ay sonra zam yapıyor zalımlar
    39 tl oluyor baska operatore gecerim

• 1000 dk 1000 sms 10 gb için 31 TL ödüyordum. Arayıp 12 ay taahhüt verirseniz %35 indirim yapacağız dediler. Kabul ettim. Kendi kendilerine indirim teklif ettiler.

• Oldum olası faturalıdan uzak dururum. Farkında olmadan beni özel servislere üye yapıp oradan kazığı saplamışlardı. Ayrıca geçen sene arkadaşım ani harabelerine gitti. Ermenistan sınırı olduğu için telefon Ermenistan operatorlerine bağlanmış. Çarşaf gibi fatura geldi. İptal ettirmek için aylarca uğraştı.
  • Arıyorum sistemde arıza var göremiyoruz işlem yapamıyoruz diyorlar.

• Taahhtum 20 gun sonra bitecek. Bugun bilgisayar aramasi geldi, yuzde 40 indirimi kabul etmek icin 1e basin dedi ama ne kadar odeyecegimi vs soylemedi.

Az once mh ile gorustum 1000dk+sms+10 gb (duran) icin vergi dahil 35 tl'ye geliyormus.

Bi daha arama gelirse kabul edeyim mi sizce?

(1 yildir bu tarifeye 19,75 oduyordum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCkopat065 -- 2 Eylül 2020; 21:31:56 >
  • merhabalar ayın 19 unda taahüt bitiyor yardımcı olacak varmı turkcell 3+2 500 dk 32 tl idi bu fiyata daha iyi ne var diğer öperatörler ama kriterim 12 ay sabit fiyat ve faturalı köntürle uğraşamam tabi birde fazla gb olursa da göz çıkarmaz yani :D

• 15 GB 1000 DK 1000 SMS Emniyet 15 GB Tarifesi: 39 TL

12 GB 1000 DK 1000 SMS + 3 Ay 30 GB Prime Eksper : 36,5 TL

İkincisi çok cazip geldi sizce nasıl ?

• Online işlemlerde bana şöyle bir teklif vermişler. 1000dk+1000sms+12gb (ilk 3 at +30gb)36tl yazmışlar.

Normal tarife 1000+1000+8gb ve 32 TL ödüyorum. 50 gün sonra taahhütüm bitiyor. Acaba bu yukarıdaki teklif online işlemlerde ne kadar süre kalır?

Şimdi kabul edersem taahhütümü 50 gün öne çekmiş olacağım

• 1000 dk 1000 sms 8gb 25 tl teklif ettiler kabul ettim. İnşallah geri zekalı kız yanlış söylememiştir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • türk telekom çekim kalitesi ve internet hızı nasıldır ? turkcell kullanıyorum taahüt biticek yakında

• quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

1000 dk 1000 sms 8gb 25 tl teklif ettiler kabul ettim. İnşallah geri zekalı kız yanlış söylememiştir.

Benim de mevcut paketim 750dk 1000sms 8gb idi. 36tl den 25tl ye düşürdüler. Vergilerle 27-28 oluyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.