Şimdi Ara

telekom mu uydunet mi süperonline mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün Uydunet'e internetten (kendi sayfasından) abonelik başvurusunda bulundum birkaç saat sonra arayıp yarın kuruluma geleceğiz dediler. 25 mbit - 50 gb akk Sadece Internet kampanyası adı altında satılıyor ve aylık 43 TL. Kablo TV dahil. Kurulum aktivasyon ücreti vs yok ama 12 ay taahhüt var. Cihaz ücreti biraz pahalı geldi ama faturaya artı 12 tl olarak yansıtmak istemedim peşin aldım. O da 144 TL ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 19 Ağustos 2016; 23:41:50 >
  • Bugün ben de Uydunet'e geçtim. Birçok şeyini test etmeye çalıştım ki oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Daha önce de 1 yıl Uydunet kullanmış ve herhangi bir sorun yaşamamıştım. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Bugün Uydunet'e internetten (kendi sayfasından) abonelik başvurusunda bulundum birkaç saat sonra arayıp yarın kuruluma geleceğiz dediler. 25 mbit - 50 gb akk Sadece Internet kampanyası adı altında satılıyor ve aylık 43 TL. Kablo TV dahil. Kurulum aktivasyon ücreti vs yok ama 12 ay taahhüt var. Cihaz ücreti biraz pahalı geldi ama faturaya artı 12 tl olarak yansıtmak istemedim peşin aldım. O da 144 TL ediyor.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,416,gunde-1-liraya-sinirsiz-internet

Bu linkteki paketi neden kimse almıyor? Benim göremediğim eksi bir yönü mü var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

quote:

Bugün Uydunet'e internetten (kendi sayfasından) abonelik başvurusunda bulundum birkaç saat sonra arayıp yarın kuruluma geleceğiz dediler. 25 mbit - 50 gb akk Sadece Internet kampanyası adı altında satılıyor ve aylık 43 TL. Kablo TV dahil. Kurulum aktivasyon ücreti vs yok ama 12 ay taahhüt var. Cihaz ücreti biraz pahalı geldi ama faturaya artı 12 tl olarak yansıtmak istemedim peşin aldım. O da 144 TL ediyor.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,416,gunde-1-liraya-sinirsiz-internet

Akk si cok dusuk bir kampanya. Yuksek hizli ve akkli versiyonlarinda da diger kampanyalar daha avantajli oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimnaxx

quote:

quote:

Akk si cok dusuk bir kampanya. Yuksek hizli ve akkli versiyonlarinda da diger kampanyalar daha avantajli oluyor.

Bunda da AKK bitince 3 gigabite mi düşüyor hız, T.telekom adsl inde olduğu gibi?

• xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    Ne için kullanacaksanız ona göre söyleyelim deneyimlerimi size aktarmak isterim.

Türk Telekom Binaya kadar fiber sistemi ile son hızı alıyordum fakat hem maliyet hemde kota bakımından pek tercih etmiyorum.

3 Yıl sitede Süperonline Fiber kullandım.Binaya kadar Fiber ondan sonra Cat6 kablo ile modeme gelmeydi.Pek bir sorunum olmadı 75 gb AKK aştığımda genede hız düşmüyordu.25 Mb tarifede 32 Mb hız alıyordum ve upload 10 Mb civarı çıkıyordu kayıp yaşanacağı için fazladan hızları veriyordu zaten hat
    kapasitesi 10 Gbit olduğundan fazladan bol kepçeden veriyorlardı.

Türksat 7 yıl eski apartmanda kullandım.Sokağımızda 2 tane dolap vardı Türk Telekom ve Türksat tabikide türksat varken neden Türk telekom kullanalım ki hem tarifeleri uygun hemde son hızı alıyorsun upload'da kota derdin olmuyor.
    Eskiden kablo tv için kullanmasan bile kesiyorlardı artık o ekstra para kesme durumu kalktı diye biliyorum.Kullandığım yerde 100 mb kullanıyordum 98 mb hız alıyordum tabikide binaya gelene kadar 2 mb kayıp oluyor anten kablosu ile evinize geliyor gayet memnundum.Arıza bıraktığınızda (Mesai saatleri içindeyse) aynı gün içinde gelip kontrol ediyorlar.Güzel bir örnekleme yapayım 7 yıl Türksat kullandıktan sonra yeni ev aldık ve orada sadece Türk Telekom vardı tarifelere bakınca resmen şok oldum eski evinde 30 TL'ye kullandığım için buraya geldiğimde resmen şok geçirmiştim ve tarifeler pahalı geldiği için bağlatmamıştım tabi alıştım yapacak bir durum yoktu.
    Arıza kaydına 1 hafta sonra geliyorlar işte fark bunlar bana sorarsan Türk Telekom'u baştan elerdim.

Eğer uygun fiyata internet kullanmak istiyorsanız Türksat tercih edebilirsiniz.
    Türksat'ta bir sıkıntı yaşarsanız alternatifiniz kesinlikle Süperonline Fiber olmalı gerçekten Türksat'tan tek aşağı yönleri fiyatı ve Upload kotasıdır.

Eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın Türksat ile Süperonline veya Türk telekom modemleri farklıdır.

Uydunet Docsis 3.0 modemler kullanıyor yane anten girişi olan modemler diğer firmalar ise normal Rj11 veya Cat6 girişli modemler kullanıyor bundan dolayı hiç kullanmadıysanız Uydunet'te modem alacaksanız.

Eğer modeminiz hiç bir İSS'de yok ise zaten modem verecekler şuna dikkat çekmenizi isterim İnternet Servis Sağlayıcıların ne olursa olsun verdikleri modemleri kesinlikle almayın!

Kendiniz parasını verip adam gibi altyapınıza ve İSS'ye uygun bir modem alın sonra pişman olabilirsiniz.İSS'nin verdiği modemler gerek modemin yapısı gerekse modemin wifi sıkıntıları baş göstermeye başlıyor dikkat edin!

Kafanıza herhangi bir sorun takılırsa çekinmeden yazabilirsiniz bilgimiz dahilinde cevap verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 21 Ağustos 2016; 1:04:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grimnaxx

quote:

quote:

Bunda da AKK bitince 3 gigabite mi düşüyor hız, T.telekom adsl inde olduğu gibi?

Evet 300kb/sn ile indiriyor 25gb indirdikten sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Ne için kullanacaksanız ona göre söyleyelim deneyimlerimi size aktarmak isterim.

Türk Telekom Binaya kadar fiber sistemi ile son hızı alıyordum fakat hem maliyet hemde kota bakımından pek tercih etmiyorum.

3 Yıl sitede Süperonline Fiber kullandım.Binaya kadar Fiber ondan sonra Cat6 kablo ile modeme gelmeydi.Pek bir sorunum olmadı 75 gb AKK aştığımda genede hız düşmüyordu.25 Mb tarifede 32 Mb hız alıyordum ve upload 10 Mb civarı çıkıyordu kayıp yaşanacağı için fazladan hızları veriyordu zaten hat
    kapasitesi 10 Gbit olduğundan fazladan bol kepçeden veriyorlardı.

Türksat 7 yıl eski apartmanda kullandım.Sokağımızda 2 tane dolap vardı Türk Telekom ve Türksat tabikide türksat varken neden Türk telekom kullanalım ki hem tarifeleri uygun hemde son hızı alıyorsun upload'da kota derdin olmuyor.
    Eskiden kablo tv için kullanmasan bile kesiyorlardı artık o ekstra para kesme durumu kalktı diye biliyorum.Kullandığım yerde 100 mb kullanıyordum 98 mb hız alıyordum tabikide binaya gelene kadar 2 mb kayıp oluyor anten kablosu ile evinize geliyor gayet memnundum.Arıza bıraktığınızda (Mesai saatleri içindeyse) aynı gün içinde gelip kontrol ediyorlar.Güzel bir örnekleme yapayım 7 yıl Türksat kullandıktan sonra yeni ev aldık ve orada sadece Türk Telekom vardı tarifelere bakınca resmen şok oldum eski evinde 30 TL'ye kullandığım için buraya geldiğimde resmen şok geçirmiştim ve tarifeler pahalı geldiği için bağlatmamıştım tabi alıştım yapacak bir durum yoktu.
    Arıza kaydına 1 hafta sonra geliyorlar işte fark bunlar bana sorarsan Türk Telekom'u baştan elerdim.

Eğer uygun fiyata internet kullanmak istiyorsanız Türksat tercih edebilirsiniz.
    Türksat'ta bir sıkıntı yaşarsanız alternatifiniz kesinlikle Süperonline Fiber olmalı gerçekten Türksat'tan tek aşağı yönleri fiyatı ve Upload kotasıdır.

Eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın Türksat ile Süperonline veya Türk telekom modemleri farklıdır.

Uydunet Docsis 3.0 modemler kullanıyor yane anten girişi olan modemler diğer firmalar ise normal Rj11 veya Cat6 girişli modemler kullanıyor bundan dolayı hiç kullanmadıysanız Uydunet'te modem alacaksanız.

Eğer modeminiz hiç bir İSS'de yok ise zaten modem verecekler şuna dikkat çekmenizi isterim İnternet Servis Sağlayıcıların ne olursa olsun verdikleri modemleri kesinlikle almayın!

Kendiniz parasını verip adam gibi altyapınıza ve İSS'ye uygun bir modem alın sonra pişman olabilirsiniz.İSS'nin verdiği modemler gerek modemin yapısı gerekse modemin wifi sıkıntıları baş göstermeye başlıyor dikkat edin!

Kafanıza herhangi bir sorun takılırsa çekinmeden yazabilirsiniz bilgimiz dahilinde cevap verebilirim.

Uydunette baska bir modem alma gibi bir secenek yok cunku turkiyede baska modem yok. Ama zaten kabloluda modemler pek bir sikinti cikarmiyor. Kablosuzu biraz zayif onu da genelde router kullanarak cozuyor herkes.

• Kablolu kullanırken bile problem yaratıyordu.Kullandığım için baya tecrübe sahibi olduğum için yazdım.
    Devamlı modem açık durduğunda baya bir zaman geçtiğinde internete erişim sağlayamıyor , sağlasam bile ping yüksek , internet hızı düşük ve modeme reset atmadan çözemiyordum.
    Türkiye'de Netmaster harici başka modem pek popüler değil yurt dışında bir çok marka mevcut fakat ben orada yazdığım gibi Netmaster modemi İnternet Servis Sağlayıcı yoluyla değilde kendiniz E-Ticaret sitelerinden temin edebilirsiniz şeklinde yazdım.
    Hiç Kimse kusura bakmasın rounter ile ne kadar performans alabilirsiniz bu aşikar ve bence boşuna ekstra bir sorundur.
    Şu anda Türk telekom kullanıyorum TTnet'in verdiği modem ile benim dışarıdan aldığım modem arasında 50 kat fark var modeller aynı ama gel gör ki bana anlat aynı olduğunu inanamazsınız.
    Bundan dolayı parası olan dışarıdan alır almayan mecbur kaldığı sürece kullanır ben sadece tavsiye veriyorum.

• quote:

quote:

25 GB AKK az geldi ondan almadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Kablolu kullanırken bile problem yaratıyordu.Kullandığım için baya tecrübe sahibi olduğum için yazdım.
    Devamlı modem açık durduğunda baya bir zaman geçtiğinde internete erişim sağlayamıyor , sağlasam bile ping yüksek , internet hızı düşük ve modeme reset atmadan çözemiyordum.
    Türkiye'de Netmaster harici başka modem pek popüler değil yurt dışında bir çok marka mevcut fakat ben orada yazdığım gibi Netmaster modemi İnternet Servis Sağlayıcı yoluyla değilde kendiniz E-Ticaret sitelerinden temin edebilirsiniz şeklinde yazdım.
    Hiç Kimse kusura bakmasın rounter ile ne kadar performans alabilirsiniz bu aşikar ve bence boşuna ekstra bir sorundur.
    Şu anda Türk telekom kullanıyorum TTnet'in verdiği modem ile benim dışarıdan aldığım modem arasında 50 kat fark var modeller aynı ama gel gör ki bana anlat aynı olduğunu inanamazsınız.
    Bundan dolayı parası olan dışarıdan alır almayan mecbur kaldığı sürece kullanır ben sadece tavsiye veriyorum.

Benim kurulumu filan yaptılar artık zaten. Modemi de kurulum yaparken getirdiler. Netmaster bişey yazıyor kutusunda ama incelemedim. Interneti 15 - 20 dk kullanma fırsatım oldu cumartesi günü pazar günü zaten hiç gitmedim. 2 mb / s gibi bir hız gördüm download da (25 mbit de 2.5 mb / s olması lazım diye düşünüyorum sizce de öyle mi?) ama belki karşı tarafın download yaptığım sunucunun kapasitesi o an için o kadardı bilemiyorum. Bugün başka sitelerden de download deneyeceğim. 2 mb / s de yeterli ama ben 2 mb /s üstünü göremedim şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 22 Ağustos 2016; 9:09:46 >

• xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    Malum ortamlardan seeder/peer oranı en yüksek dosyalardan birini indir torrentdan hocam.
  • benimde bir aya telekom sözleşmem bitiyor artık yenilemeyi düşünmüyorum.

tivibu telefon ve internet için 66 tl ödüyorum
    tivibuyu çok nadir kullanıyorum tv izlemediğimden dolayı.
    İnternet 25mb 75 gb akk lakin son 4 aydır bir video açıyorum 140p de bile takılıyor çıldırmamak içten bile degil resmen kafayı yiyecegim son 5 ayda 10 kez arza kaydı bıraktım ama olmuyor olmuyor.
    yani 4k video değil ama bir video açınca en azından 480p filan izleyeyim diyorum. dün 400 mb ndirme yapacağım 8 saat süre veriyor delirdim müşteri hizmetlerini aradım nafile yine arza kaydı aldılar kapattılar.

bulunduğum binada süper online fiber yok süperonline da tt net gibi bakır kablo ile hizmet veriyor. uydunet mevcut.
    acaba sizler neyi tavsiye edersiniz kablonet mi alayım, yoksa süper online mı (ama super online fiber değil).

birde uydu net her yerde yok yarın bigün taşınırsam gittigim yerde internet yoksa taahhüt bozmak zorunda kalacağım acaba ne kadar öderim bir fikriniz varmı?
    paket olarak uydunet içinhttp://www.turksatuydunet.com/maksimum-keyifli-kampanya/ bunu düşünüyorum 25 gb 150 akk şeklinde.

acaba ne yapayım bir fikir verirseniz çok sevinirim.

• Bugun 43 liraya 25 mbps 50akk li ve kablolu tv yi baglattim. Cok memnun kaldim. Daha once super onlin fiber oduyordum. Ama iyi hizmet alamiyordum. Fiyatta 54 liraydi 11 lira kardayim + tv var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline elbette. Uydunette ping sorunu yasayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.