Şimdi Ara

telekom mu uydunet mi süperonline mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşyerimin olduğu apartmanda 3 bağlantı tipi de altyapı olarak mevcut. Ucuz 10 mbit civarı taahhütsüz 50 gb akk li bir bağlantı istiyorum. En ucuz hangisinden alabilirim? Uydunet de 39 tl vs diyor ama ben bu kadar ucuz olabileceğine pek inanamadım o yüzden konu açtım biraz şüpheli geldi. bunun için taahhüt isteniyor mu? Kablo modemi parasıyla temin etmek bana mı ait olacak? Ayrıca kablo tv mecburi abonelik dolayısıyla artı bir ücret istenir mi? Ne tavsiye edersiniz? Superonline fiberin böyle hesaplı bir tarifesi taahütsüz varsa superonline alayım diyorum ama ben sol sayfasında göremedim böyle birşey.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

Ekosınırsız 10 Mbps'e kadar : 1 Mbps'e kadar 50 GB 39,99 TL / Ay

Bu yukardaki uydunet tarifesi için ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 16 Ağustos 2016; 15:33:44 >

• Turksat kablo şebekesi varsa kesinlikle uydunet al.
  • xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    Fiyatların hepsi 24 ay taahhüt karşılığı geçerli, ındırımsız fiyatlar sitenin en ücra köşesinde yer alır, çünkü o kadar kazık ki göstermeye yüzleri yok. Tartışmasız en ucuzu uydunet. O fiyata kablo tv dahil, tabi taahhüt karşılığında. Ekstradan modem ücreti eklenecek sadece. Modem sizde kalıyor. Superonline kesinlikle hediye modem vermez, abonelik sonu geri alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 16 Ağustos 2016; 16:11:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    aşşağıdaki linkte 10 Mbps’ye kadar 50 GB Ekosınırsız + Uydunet Telefon Her Yöne 100 Dk ayda 30TL

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,416,gunde-1-liraya-sinirsiz-internet
  • lafım sana degil yanlıs anlama ama , bir binaya 3 ISS alt yapısı ne demek ya ? Bir binada Fiber alt yapı varsa niye sende ona alt yapı kuruyorsun ki ? Git baska yerlere yatırım yap..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Turksat kablo şebekesi varsa kesinlikle uydunet al.

neden peki? fiyat dısında başka üstünlükleri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

lafım sana degil yanlıs anlama ama , bir binaya 3 ISS alt yapısı ne demek ya ? Bir binada Fiber alt yapı varsa niye sende ona alt yapı kuruyorsun ki ? Git baska yerlere yatırım yap..

Eski yerleşim yeri oldugu için kablolu tv altyapısı çok çok eski zamanlardan beri o muhitte var. Telekom zaten hemen hemen heryerde var. Superonline da nedense 2011 yılında (belki tarihi yanlıs hatırlıyorumdur ama değilse bile 1 sene oynar en fazla) antalya varlık, bahçelievler, altındağ civarlarında aylarca altyapı çalışması yapmıştı o yüzden o da var. Fakat şu an oturdugum yerleşim yerinde (evimin oldugu yer) ben geldiğimde 4 mbit adsl vardı üstü verilemiyordu fiber dolabı ben imza toplayarak 1 senede getirttim başka da birşey yok ve size katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 16 Ağustos 2016; 17:53:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet mi? Superonline mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

quote:

lafım sana degil yanlıs anlama ama , bir binaya 3 ISS alt yapısı ne demek ya ? Bir binada Fiber alt yapı varsa niye sende ona alt yapı kuruyorsun ki ? Git baska yerlere yatırım yap..

Eski yerleşim yeri oldugu için kablolu tv altyapısı çok çok eski zamanlardan beri o muhitte var. Telekom zaten hemen hemen heryerde var. Superonline da nedense 2011 yılında (belki tarihi yanlıs hatırlıyorumdur ama değilse bile 1 sene oynar en fazla) antalya varlık, bahçelievler, altındağ civarlarında aylarca altyapı çalışması yapmıştı o yüzden o da var. Fakat şu an oturdugum yerleşim yerinde (evimin oldugu yer) ben geldiğimde 4 mbit adsl vardı üstü verilemiyordu fiber dolabı ben imza toplayarak 1 senede getirttim başka da birşey yok ve size katılıyorum.

Ben 7 ay önce iptal ettirmiştirm Uydunet'i(Antalya Zerdalilik). Ama benim iptal ettirme nedenim akşam yoğun saatlerde bazı günler pingler bozuluyor online oyun oynamak işkence oluyordu. Onun harici Uydunet bağlantı hızını sonuna kadar veriyor. Arıza oldumu anında geliyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim. Zaten iş yeri olduğu için rahat edersiniz ping ile işiniz olmaz. Ping kötü olduğu zamanlarda bile hızda en ufak azalma olmuyordu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Fiyatların hepsi 24 ay taahhüt karşılığı geçerli, ındırımsız fiyatlar sitenin en ücra köşesinde yer alır, çünkü o kadar kazık ki göstermeye yüzleri yok. Tartışmasız en ucuzu uydunet. O fiyata kablo tv dahil, tabi taahhüt karşılığında. Ekstradan modem ücreti eklenecek sadece. Modem sizde kalıyor. Superonline kesinlikle hediye modem vermez, abonelik sonu geri alır.

Akşam arayıp hem superonline'a hem de uydunete sordum. Arar aramaz hemen taahhüt yapalım diye yapışıyorlar kurulum bedeli bilmemne bedeli ilk faturanız 300 tl nin üzerinde gelecek dedi superonline, uydunet de o fiyat geçerli ama artı olarak 12 tl mi ne kablo tv ücreti mecburi dedi ve modem taksidiyle birlikte ilk fatura 250 küsür tl gibi birşeyler söyledi. Taahhüt yaparsak 50 küsür tl filan kurulum ücreti yok ilk fatura da 50 küsür tl gelir diyorlar falan. Kısacası millet taahhüt yapsın diye ilk faturadan kazığı yerleştirmeye çalısıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerss

quote:

quote:

Ben 7 ay önce iptal ettirmiştirm Uydunet'i(Antalya Zerdalilik). Ama benim iptal ettirme nedenim akşam yoğun saatlerde bazı günler pingler bozuluyor online oyun oynamak işkence oluyordu. Onun harici Uydunet bağlantı hızını sonuna kadar veriyor. Arıza oldumu anında geliyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim. Zaten iş yeri olduğu için rahat edersiniz ping ile işiniz olmaz. Ping kötü olduğu zamanlarda bile hızda en ufak azalma olmuyordu zaten.

Yani bu durumda en uygunu o görünüyor zaten ama 12 ay taahhüt verirsem. Benim pingle filan oyunla işim olmuyor ama yine de kablo üzerinden internet hizmetinin diğer teknolojillere göre teknik üstünlügünü oldugunu daha önce okumuştum galiba biryerlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 16 Ağustos 2016; 23:55:30 >

• Taahhutsuz abonelige girmenin hicbir mantigi yok.
    Taahhutlu aboneligi iptal ederseniz zaten sadece taahhutsuz abonenin odedigi fazlaligi geri oduyorsunuz.
    Yani taahhutsuz abonelik cayma bedelini pesin pesin odemek demek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    200 lira civarı kurulum ücreti yapıstırıyorlar, tarife ücretleri de 80-90 falan sanırım. Liste fiyatları aşırı yüksek, devletin buna el atması lazım. Turknet nasıl taahhutsuz 60 liraya verebiliyor şaşırıyorum.

• Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Devlet internete belediye vergisi getiriyormuş.

http://mobil.hurriyet.com.tr/40-milyarlik-ek-vergi-onerisi-40196708

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Demekki artık dumanla haberlesıcez. Gerçi ona de vergi getirirler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yani bu durumda en uygunu o görünüyor zaten ama 12 ay taahhüt verirsem. Benim pingle filan oyunla işim olmuyor ama yine de kablo üzerinden internet hizmetinin diğer teknolojillere göre teknik üstünlügünü oldugunu daha önce okumuştum galiba biryerlerde

Eğer 10mb bağlantı bana yeter daha üstüne geçmeyeceğim diyorsan 2. el aşırı ucuza Docsis 2 modem almanı tavsiye ederim. 30-50 TL arası. 20 MB ve üstü için Türksat docsis 3 istiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer 10mb bağlantı bana yeter daha üstüne geçmeyeceğim diyorsan 2. el aşırı ucuza Docsis 2 modem almanı tavsiye ederim. 30-50 TL arası. 20 MB ve üstü için Türksat docsis 3 istiyor.

Turksat suan docsis 3 modemlerini 48tlye satiyor zaten.

Superonline Fiber varsa saniye durma, eğer yoksa tabii ki Uydunet...

TTNET'ten uzak dur, pişmanlık... Yurtdışı çıkışlar çöktü, TTNET Ankara ADSL 3 gündür yurtdışı video siteleri PERİŞAN! 1 Megabit altında yüklemeyle SÜRÜNÜYOR! Zaten normalde Youtube da izleyemiyrduk, artık video siteleri de GİTTİ!

TTNET = PİŞMANLIK!
  • 1.Türksat Kablo

2.Superonline

3.Türknet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu paket çok iyi değil mi? Gözümden kaçan bir şey mi var? Ayda 30 liraya (24 ay taahhütle) hem internet hem televizyon. Yanındaki modem vs yi de 24 ay taahhütlü alırsan 2+1 = 3 lira da o ediyor. 33 lira ayda. Kablo tv var ve zaten ayda 13 lira ödüyordum. 20 lira farkla yanında internet de olucak.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,416,gunde-1-liraya-sinirsiz-internet

Sadece kota kalkma kampanyası kalkarsa 10mbit olanı almış olan kötü durumda mı kalır diye düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Şu paket çok iyi değil mi? Gözümden kaçan bir şey mi var? Ayda 30 liraya (24 ay taahhütle) hem internet hem televizyon. Yanındaki modem vs yi de 24 ay taahhütlü alırsan 2+1 = 3 lira da o ediyor. 33 lira ayda. Kablo tv var ve zaten ayda 13 lira ödüyordum. 20 lira farkla yanında internet de olucak.

Sadece kota kalkma kampanyası kalkarsa 10mbit olanı almış olan kötü durumda mı kalır diye düşündüm.

Kotalarin kalkmasina karar verilse veya buyuk bir kota artisi olsa dahi simdiki taahhutlerden dolayi 2 yil sonra uygulamaya gecicektir. O konuda rahat olabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.